Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

abuz script full stats

Recommended Posts

Posted

warn la agariciu asta inca nu suntem in spatele blocului

mai despteptule si eu pot sa zic ca l-am vazut pe Basescu intelegi? imaginatia umana e foarte bogata

Atat stii. Warn si sa ceri dovezi...chiar daca am zis ca nu am. Altii nu stau toata ziua cu mana pe print cu gandu sa posteze tot ce prinde.

Posted

Atat stii. Warn si sa ceri dovezi...chiar daca am zis ca nu am. Altii nu stau toata ziua cu mana pe print cu gandu sa posteze tot ce prinde.

aici e vorba de altcineva asupra caruia is dovezi.Ideea e ca dati dovada de nesimtire crasa (cei ce fac asta) in sensul ca de cand e postul pe forum ati fi putut sa va potoliti,dar inca continuati sa faceti acelasi lucru,cine stie,poate aveti din nou garantia ca n`o sa se intample nimic nu? :whistle:

Posted

Oare,dupa mintea voastra asa,el sta degeaba cu punctele alea?Sincer acum...Daca voi nu v-ati tine de vanatoare si rahaturi cred ca totul ar fi destul de ok...Daca s-ar putea sa incetati cu ineptiile astea gen ''daca era din honey lua imediat ban'' sau tampeniile astea....Si ca fapt divers,cu ce va incomodeaza pe voi daca el sta asa pe un spot,nu mai puteti veni cu char-uri de PK nu?Topicul asta e pur si simplu inutil si daca aveati bun simt nu se ajungea aici ,mai ales stiind ca voi va tineti de toate idioteniile pe server-ul asta.

Sa nu uitam totusi motivul pentru care el sta cu punctele asa...

pace

Guest Tsu^_^pui
Posted

sincer cred ca era mai bine daca micul asta secret despre script ramanea ingropat

dar mi s-a parut firesc sa dezvalui misterul cand unii care se cred mai smecheri decat restul lumii il folosesc pe la spate

consider ca trebuiesc luate masuri in modificarea scriptului astfel incat sa nu mai permita siretlicul asta

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=365331&view=findpost&p=5132645

nu ne scoate ochii Old_Bk ca am facut full pe spatele programului facut de el, si ne scoateti voi ochii. rusine sa va fie. ar trebui sa-i faceti statuie in plm.

Smecherii astia care trebuie sa plateasca.

Posted

Oare,dupa mintea voastra asa,el sta degeaba cu punctele alea?Sincer acum...Daca voi nu v-ati tine de vanatoare si rahaturi cred ca totul ar fi destul de ok...Daca s-ar putea sa incetati cu ineptiile astea gen ''daca era din honey lua imediat ban'' sau tampeniile astea....Si ca fapt divers,cu ce va incomodeaza pe voi daca el sta asa pe un spot,nu mai puteti veni cu char-uri de PK nu?Topicul asta e pur si simplu inutil si daca aveati bun simt nu se ajungea aici ,mai ales stiind ca voi va tineti de toate idioteniile pe server-ul asta.

Sa nu uitam totusi motivul pentru care el sta cu punctele asa...

pace

Serverul e un server PVP. Placerea mea e sa dau PK pe spot,cum dau PK pe spot in conditiile date?

vorbe,nimic concret,nu arunca piatra in alta parte

Posted

Serverul e un server PVP. Placerea mea e sa dau PK pe spot,cum dau PK pe spot in conditiile date?

e hai,dupa cum zici si tu,haosul s-a creat din vina voastra bai....si altii nu vor sa iti satisfaca tie placerile,multumit acum?

Posted

e hai,dupa cum zici si tu,haosul s-a creat din vina voastra bai....si altii nu vor sa iti satisfaca tie placerile,multumit acum?

ok,sa ziceam,eu sunt lupul cel rau,a bagat puncte din cauza mea dar ce nu intelegi din faptul ca e un exploit? eu sunt rau si vreau sa dau PK pe spot,serverul imi permite,regulamentul imi permite,cu consecintele de rigoare...dar cum fac eu asta cand nu il pot omora?de ce sunt singurii de fac asta?nimeni nu a mai luat PK pe spot pana acum? hai sa fim seriosi

Posted

asa mai pe scurt, pt a termina cu spamm`ul, [cRs](Gunit) daca nu voia sa`si piarda spotul prin pk pe spot trebuia sa se duca in arena si nici decum sa se foloseasca de un BUG :tiphat:

Posted

nici cand shb / alexey (pe vremea cand era mod) abuzau de regulament si faceau preluarile intr`un minut nu am facut gura http://www.linkmania...pic=305285&st=0 si cand ai rezolvat o plangere asemanatoare ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305980&st=0&p=4149885&hl=+tyrexelu%20+preluare&fromsearch=1&#entry4149885 ) ai spus : "speram ca se va clarifica acest lucru in curand / inchid topicul pentru ca nu e o plangere propriu-zisa" :)) aici nu esti de aceeasi parere? :-? sa se clarifice acest lucru si sa inchida topicu pt ca nu e o plangere propriu-zisa ? sau aia e doar cand e vb de charul tau ?

edit: 2 sec am gresit linkul :))

edit2: acu e bn

Posted

cei care acuza au spus ce au avut de spus,cei care sunt acuzati au spus ce au de spus,ce rost mai are topicu asta?doar pentru spam si amintiri despre ce a facut unu sau altu in trecut? :)

Posted

crezi ca mi-e greu sa postez si la plangeri?

oricum asta o sa si fac daca nu primesc vreun raspuns din partea staff-ului

poate acolo reusesc sa captez atentia pt ca aici nu am avut noroc

Guest CeausescuPresedinte
Posted

probabil ca acest subiect se discuta deja la admin section ... e doar o chestiune de timp ... sper sa nu fie o decizie care sa ne dezamageasca si sa ne indrume in a folosi cu incredere bugurile serverului :readthis:

Posted

nici cand shb / alexey (pe vremea cand era mod) abuzau de regulament si faceau preluarile intr`un minut nu am facut gura http://www.linkmania...pic=305285&st=0 si cand ai rezolvat o plangere asemanatoare ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305980&st=0&p=4149885&hl=+tyrexelu%20+preluare&fromsearch=1&#entry4149885 ) ai spus : "speram ca se va clarifica acest lucru in curand / inchid topicul pentru ca nu e o plangere propriu-zisa" :)) aici nu esti de aceeasi parere? :-? sa se clarifice acest lucru si sa inchida topicu pt ca nu e o plangere propriu-zisa ? sau aia e doar cand e vb de charul tau ?

edit: 2 sec am gresit linkul :))

edit2: acu e bn

No offence,nu am nimic cu tine personal, dar tot nu inteleg ce treaba are asta cu situatia de fata :dontknow:

Posted

No offence,nu am nimic cu tine personal, dar tot nu inteleg ce treaba are asta cu situatia de fata :dontknow:

o exploatare a regulilor care cred ca e mai grava decat chestia asta cu agilul nu a fost pedepsita. si eu puteam face caz ca a abuzat de regulament bla bla dar nu am facut`o pt ca regulamentul nu era destul de clar in legatura cu minutele in care sa intrebi de afk. tot asa in regulament nu specifica ca ar fi interzis sa bagi 32768 agi. si boom nu are rost sa ne plangi despre incidentu cu dupele :)) ss-ul tau nu a fost dat pe baza unei plangeri ci pe baza unui scan.

Posted

Am stat si am citit tot ce sa scris , Moderatorii si GM-ii trebuie sa mai verifice din cand in cand si statusul ..nu jucatorii ...parerea mea e ca sa ajuns sa se vaneze in mod urat .....

1

http://img529.imageshack.us/img529/7505/screen083109310001.jpg

http://img265.imageshack.us/img265/5103/crss.jpg

domnul [cRs] profita de faptul ca scripul ii scoate agilitatea si foarte frumos si-a bagat peste cap devenind astfel invicibil ( nu poate lua pk)

eu consider asta un abuz fata de script pt ca dragos nu pt asta l-a facut ca sa nu piarda el spotul ci pt cazurile in care s-a bagat din greseala

vreau sa stiu daca se va face ceva impotriva acestui lucru sau nu

2

http://img831.imageshack.us/img831/7655/screen083121070004.jpg

http://img29.imageshack.us/img29/2059/crs1q.jpg

iar ne jucam ? dupa toata tiganeala asta de pe forum tot o tine pe a lui si se foloseste linistit de script

3

Si dupa tot scandalul asta de pe forum:

http://img715.imageshack.us/img715/7338/asgweargqwerg.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/2392/screen090203250002.jpg

Se implica si un moderator pana la urma? sau se va inchide topicul si se va reveni cu o decizie la pastele cailor asa cum si alte topicuri se asteapta o decizie si in momentul de fata...

12. Inventarea de reguli

Inventarea de reguli care nu sunt cuprinse in acest regulament si folosirea acestora pentru a obtine un avantaj sau amenintarea cu acestea duce la o pedeapsa minima de 3 zile. Cei care incalca repetat aceasta regula sunt pasibili cu suspend pe perioada nedeterminata.

23. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- prima abatere - suspend de minim 10 zile

- a doua abatere - suspend de minim 30 de zile

- a treia abatere - suspend de minim 60 de zile

- a patra abatere - suspend de minim 98 de zile

:tiphat:

Posted

Pana nu se face o regula care sa specifice clar treaba ca nu e voie sa-ti dai agil peste cap, inseamna ca putem sa ne folosim de asta, corect? Atunci hai sa ne dam toti agil peste cap la cs si sa vedem ce iese, nu? =)

Posted

la cs a zis ija sa nu folosim si nu am folosit :) la cs e ceva anormal sa nu poti lua dmg PvP. chiar daca esti phono tot poti fi omorat, duel nu merge. dar pe srv 1 daca ai duel sau daca esti phono e acelasi lucru ca si cum ai avea 32768 agi deci nu vad anormalitatea

Posted

la cs a zis ija sa nu folosim si nu am folosit :) la cs e ceva anormal sa nu poti lua dmg PvP. chiar daca esti phono tot poti fi omorat, duel nu merge. dar pe srv 1 daca ai duel sau daca esti phono e acelasi lucru ca si cum ai avea 32768 agi deci nu vad anormalitatea

unde a zis ca eu nu gasesc? :blink:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ar fi fost ceva iesit din comun sa ti se para anormal sa te folosesti de bugu ala este?

voi sunteti cu 3 perechi ? toata lumea sta phono pe spot daca are morcov si se trezeste si merge si se face phono

si u marele gunit cu 3 prechi stai bine mersi folosidute de bug si de scriptu creapt pt oameni care isi baga punctele gresit

sti ce mi-ar placea si mai mult sa scoata dragos scriptu fara sa zica nimika si sa va prinda asa cu punctele ca ar fi mai dureros

Posted

la un CS cand a venit si el cu gm-ul i`a zis la barosanu sa bage 32768 agi ca sa testeze ceva si i`a zis sa nu il folosim la CS.

Si atunci aici dece ocoleste topicul? Nu il vede? Sau moderatorii sunt prea ocupati cu sectiunea plangeri, iar in restul sectiunii MU ii doare in cot?

Posted

am vzt la prea multe serv chestia asta si nu stiu dece nu este si aici... ai bagat cu un punct peste max ti s-a resetat statusu . [PUNCT] si bagati iar de la 0. fara scuze fara nimic! ai comanda de /addsts ce iti mai trebe e chiar asa de greu sa calculezi 32767 - cate puncte ai sa vezi cate trebe sa bagi? daca era cu clickuri ca pe 97d mai intelegeam ca era putin de lag si nu stiu ce mai baga 1 pct sau 5 in plus dar acum ce scuza mai aveti??

Posted

o exploatare a regulilor care cred ca e mai grava decat chestia asta cu agilul nu a fost pedepsita. si eu puteam face caz ca a abuzat de regulament bla bla dar nu am facut`o pt ca regulamentul nu era destul de clar in legatura cu minutele in care sa intrebi de afk. tot asa in regulament nu specifica ca ar fi interzis sa bagi 32768 agi. si boom nu are rost sa ne plangi despre incidentu cu dupele :)) ss-ul tau nu a fost dat pe baza unei plangeri ci pe baza unui scan.

pai s-a auzit ca merg dupele (o presupunere) apoi s-a verificat.

cum sa fie ma acelasi lucru? :)) daca era acelasi lucru de ce nu ai stat in duel sau phono? de ce te-ai folosit de exploitu asta? ca nu aveai nici un avantaj fata de ceilalti, asa-i?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...