Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

abuz script full stats

Recommended Posts

Posted

exact :) drepturile spotului ar trebui sa se transmita prin party. asa poate sta un bk full la un char de 3-4 rr care nu poate tine un spot dar nu moare de la mobi si da pk la toti care vin. charul de 3-4 rr nu il poate omora si asa stau amandoi aiurea :)

Posted

N-ai inteles. Pentru o plangere de ks e suficienta o poza si de acum o ora cu spotul iar poza de ks poate sa fie cu alte 1000 de caractere in tarc pe langa cel care face ks.

stiu k in poza de ks pot fi 5464684 caractere pe spot, dar daca eu(holderul) am fost chemat de catre LiNU (sa zicem :P) care l`a preluat pe [cRs], LiNU are preluarea, dar eu cum fac poza cu spotul?

Posted

sincer cred ca era mai bine daca micul asta secret despre script ramanea ingropat

dar mi s-a parut firesc sa dezvalui misterul cand unii care se cred mai smecheri decat restul lumii il folosesc pe la spate

consider ca trebuiesc luate masuri in modificarea scriptului astfel incat sa nu mai permita siretlicul asta

Posted

exact :) drepturile spotului ar trebui sa se transmita prin party. asa poate sta un bk full la un char de 3-4 rr care nu poate tine un spot dar nu moare de la mobi si da pk la toti care vin. charul de 3-4 rr nu il poate omora si asa stau amandoi aiurea :)

acu incerci sa induci lumea in eroare in interesul tau, knd a fost plangerea cu qPunct dc nu i`ai zis "ma prostule, are si holderul drept asupra spotului, nu`i da pk" ?

Posted

stiu k in poza de ks pot fi 5464684 caractere pe spot, dar daca eu(holderul) am fost chemat de catre LiNU (sa zicem :P) care l`a preluat pe [cRs], LiNU are preluarea, dar eu cum fac poza cu spotul?

Nu poti dar moderatorii spun ca tot jucatorii sunt de vina :). Misto, nu :)?

Posted

pt ca, credeam ca moderatorii ii vor da suspend. i`am si zis sa isi ia itemele de pe cont ca ia vreo 70 zile ss :)) dar nu a fost asa, ce vroiai sa ii fac reevaluare ?

Posted

daca ar fi facut cineva din Honey siretlicu asta acelasi tam tam l`ai fi facut si tu asa ca nu inteleg ce va dati loviti ca e "harmless" si ca de fapt o faci "spre binele serverului" s.a.m.d.

Ma repet,e un server PVP,daca eu vreau sa dau PK pe spot cu BK`u dau PK si imi asum suspendul..dar in situatia data ce fac?facem serverul PVM?

Posted

:)) am facut tam tam cand alexey dadea d/c de pe adminu invizibil facut sa ma spioneze ?

am facut tam tam cand am aflat ca voi va foloseati de dinobug inca de pe S1 ?

nu meritati efortul si oricum nu s`ar fi facut nimic

Posted

pai avea dreptate sa te spioneze in primul rand,cat despre dino bug nu ma simt cu musca pe caciula,eu zic sa nu intram in alte polemici cu ce si cum s`a folosit ca nu o scoatem la capat asa. Ideea e ca te`ai folosit "iar" de un exploit stiind ca e interzis si incerci sa dovedesti ca de fapt e harmless ,doar nu poti lua PK pe spot...uite ca eu vreau sa dau PK pe spot,cum fac asta?

Posted

Daca pana duminica nu o sa fie pedepsit acest exploit bug,CS-ul o sa fie full de caractere cu agil dat peste cap

ce rost mai au cs`urile daca toti vor fi invincibili?

Posted

Promit ca o sa iau masuri (de costum).

Atata timp cat se "fura" spoturi prin pk, este normal sa il protejeze !

Daca ii faceti preluare, ii omorati pe restul, iar pe el il lasati pe spot ( cu ce va incurca din moment ce nu poate ataca mobi ?). In arena cum e? Dupa ce faceti preluare puteti sa ii omorati (da, si apar in acelasi loc, deci tot nu faceti nimic prin PK (nu eliberati spotul)).

Daca se va renunta la "furatul" spoturilor (din partea toturor, dar slabe sanse) atuncea sa se dea ss pentru asa ceva. Pana atuncea nu vad rostul ss-ului (atata timp cat nu este folosit la CS). [cRs] nu are foloase in joc de pe urma acestui "bug". Nu poate lua pk (cand cineva doreste sa ii "fure spotul", dar nici nu va incurca in caz ca ii faceti preluare, este ca si cum "ar stationa".

Partea cu speed la cs, dupe din trecut si etc nu ma intereseaza (nu am avut rabdare sa citesc tot topicul, l-am rasfoit).

tocmai te-ai contrazis singur. orice bug/exploit/hack ce iti ofera avantaje mai mult sau mai putin in jocul asta, sunt interzise. pe ei ii ajuta sa nu-si ia pk pe spot. nu am chef de preluare. vreau sa dau pk direct si sa-mi cresc sm-u. ai ceva impotriva? sunt charurile mele si fac ce vreau cu ele. joc mu cum vreau si cum pot. e alegerea mea daca fac preluare sau dau pk. in cazul asta n-am cum sa le dau pk. deci au un avantaj destul de mare fata de restul jucatorilor.

totusi eu nu inteleg de ce se face atata tam-tam pe tema asta? cand s-a folosit de exploit-ul si scriptul pentru crescut, la fel ati facut. ati sarit juma' de alianta de cur in sus ca e ceva normal, ca nu-i bug, ca nu-i exploit si asa mai departe. lasati-o frate cum a cazut ca-i mai bine :)

imi pare rau ca majoritatea playerilor de pe acest server au uitat de "play for fun". se alege praful de linkmania (daca nu s-a ales deja).

vrei sa spui ca e ok sa se foloseasca de script ? si nu trebuie pedepsit ? =))

ce tot o trageti cu scriptul? e un bug de joc ala; un exploit. script este ala de iti scoate punctele daca le-ai dat peste cap. daca iti bagi tu punctele peste cap nu se numeste script.

EDIT: A te folosi de un bug/exploit macro sau mai stiu eu alte programe anexe inseamna a avea FOLOASE MATERIALE IN JOC. Atata timp cat el nu face nimic rau, doar isi apara spotul (nu vine cu un asemenea c... la cs, nu am ce sa zic).

EDIT2: Nu aceiasi parere o am despre macro-ul din trecut (dar aia e alta mancare de peste, si dupa cum am spus nu ma intereseaza trecutul nimanui).

iti dai in cap si te ridici tot singur. scuza-ma ca te intreb... dar gandesti in colturi? pana acu doar ai aberat dar continui sa-ti sustii colegii/fostii colegi de alianta fara sa ai vreo baza solida in ceea ce zici. cum adica exploitu,bug,script sa fie pedepsite da gunit sa scape ca n-a facut nimic rau? :)) omfg! :rofl2:

ce rost mai au cs`urile daca toti vor fi invincibili?

au. iti arat eu saptamana asta cum se ia castelul in 20 de minute

Posted

tocmai te-ai contrazis singur. orice bug/exploit/hack ce iti ofera avantaje mai mult sau mai putin in jocul asta, sunt interzise. pe ei ii ajuta sa nu-si ia pk pe spot. nu am chef de preluare. vreau sa dau pk direct si sa-mi cresc sm-u. ai ceva impotriva? sunt charurile mele si fac ce vreau cu ele. joc mu cum vreau si cum pot. e alegerea mea daca fac preluare sau dau pk. in cazul asta n-am cum sa le dau pk. deci au un avantaj destul de mare fata de restul jucatorilor.

totusi eu nu inteleg de ce se face atata tam-tam pe tema asta? cand s-a folosit de exploit-ul si scriptul pentru crescut, la fel ati facut. ati sarit juma' de alianta de cur in sus ca e ceva normal, ca nu-i bug, ca nu-i exploit si asa mai departe. lasati-o frate cum a cazut ca-i mai bine :)

ce tot o trageti cu scriptul? e un bug de joc ala; un exploit. script este ala de iti scoate punctele daca le-ai dat peste cap. daca iti bagi tu punctele peste cap nu se numeste script.

iti dai in cap si te ridici tot singur. scuza-ma ca te intreb... dar gandesti in colturi? pana acu doar ai aberat dar continui sa-ti sustii colegii/fostii colegi de alianta fara sa ai vreo baza solida in ceea ce zici. cum adica exploitu,bug,script sa fie pedepsite da gunit sa scape ca n-a facut nimic rau? :)) omfg! :rofl2:

bn zis dane :D sa ne punem si noi armurile pe noi ca si restu si jucam mascati....asa e frumos....e permis asa ceva

:bananadance2:

Posted

voi fi prezent sa vad :D, dar sper sa suporte fiecare consecintele dupa

Posted

:)) am facut tam tam cand alexey dadea d/c de pe adminu invizibil facut sa ma spioneze ?

stai linistit ca nu eram singurul care te spionam , bla bla chiar vrei sa intru in amanunte? 40 zile a fost mult prea bland raportat la avansul pe care ti l-ai creat fata de restul asa ca nu mai rascoli trecutul ca pot juca si eu dur

Posted

si noi puteam pune 2 bk pe switchuri cu 32768 agil si nu mai era nevoie de alte charuri la CS dontknow.gif dar nu am facut`o, am folosit aia DOAR pe srv 1

Posted

si noi puteam pune 2 bk pe switchuri cu 32768 agil si nu mai era nevoie de alte charuri la CS dontknow.gif dar nu am facut`o, am folosit aia DOAR pe srv 1

dar e exploit sau nu?tu ce zici?

Guest CeausescuPresedinte
Posted

dar e exploit sau nu?tu ce zici?

el nu zice :))

Posted

zici tu

De ce nu se introduce regula cu stationarea pe toate spoturile? S-ar rezolva o parte din probleme.

pai ce treaba are regula de stationare pe toate spoturile cu faptul ca ala s-a folosit de un exploit ca sa-si poata tine spoturile? eu vreau sa-i dau pk ca sunt mai smecher si ma tine bk-ul meu full stats. pot sau nu pot?

Posted

sincer cred ca era mai bine daca micul asta secret despre script ramanea ingropat

dar mi s-a parut firesc sa dezvalui misterul cand unii care se cred mai smecheri decat restul lumii il folosesc pe la spate

consider ca trebuiesc luate masuri in modificarea scriptului astfel incat sa nu mai permita siretlicul asta

Ai zis bine de data.

Dar ma prostu satului...sti de unde stim majoritatea de treaba asta? ...DE LA TINE

Eu unu stiu DE LA TINE de cand ai venit la CS si nu puteam sa iti dau pk. M`am uitat la status si am vazut. Dar eu nu`s ca tine sa stau sa ma plang pe forum si sa incerc sa dau ss la toti. Cine a folosit primu pe servar treaba asta? TU date draq ...dar evident...nu avem dovezi:))

ESTI PENIBIL daca postezi pe cineva cand sti ca si tu te`ai folosit de asta...si nu sa te feresti de pk pe spot... l`ai folosit la CS

Posted

Ai zis bine de data.

Dar ma prostu satului...sti de unde stim majoritatea de treaba asta? ...DE LA TINE

Eu unu stiu DE LA TINE de cand ai venit la CS si nu puteam sa iti dau pk. M`am uitat la status si am vazut. Dar eu nu`s ca tine sa stau sa ma plang pe forum si sa incerc sa dau ss la toti. Cine a folosit primu pe servar treaba asta? TU date draq ...dar evident...nu avem dovezi:))

ESTI PENIBIL daca postezi pe cineva cand sti ca si tu te`ai folosit de asta...si nu sa te feresti de pk pe spot... l`ai folosit la CS

warn la agariciu asta inca nu suntem in spatele blocului

mai despteptule si eu pot sa zic ca l-am vazut pe Basescu intelegi? imaginatia umana e foarte bogata

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...