Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

abuz script full stats

Recommended Posts

Posted

Tu ai fost ala cu gura mare ca se poate vedea din log-uri daca bagi puncte peste la ce ne trebuie printuri ? O mica verificare si totul e ok daca o se ajunge la ceva consecinte :tiphat:

Probabil pentru tine e o munca de gen - floare la ureche - sa cauti intr-un fisier de 8-10 Giga generat de server pentru a cauta acul in caru cu fan. De aceea se pune mare accept pe data si ora din printuri in caz de verificare de loguri sa sti unde sa cauti. Te vad facand parte din stafful LinkMania, asta inseamna ca ar trebui sa ai ceva in capul ala, sau probabil ai fost ales pe baza de "sunt prieten bun cu X si m-a bagat si pe mine" cum se procedeaza in Romania...

Posted

Tot ceea ce am zis mai sus a fost o concluzie la ce s'a scris mai sus , nu ma intereseaz de gunit ce face , sau cRs , sau alexey , ziceam asa ca idee din moment ce Trish a facut ceva afirmatii ca la un oarecare CS alexey s'a tinut de boacane , poate ea sa zica data cand a fost cs-ul sau alte date suplimentare , zicea ca are si ceva poze .

Nu eu am adus in duscutie treaba cu log-urile , ce ai scris mai sus spunei lui alexey ca a fost si moderator stie cu ce se manca , daca el a vorbit asa de usor la fel am facut'o si eu :whistle:

Pe de alta parte nu vad ce e cu agitatia asta daca omu sustine ca e curat :pray: ( cerculetul deasupra capului ii mai lipseste )

Daca eu nu mai joc , legat de joc nu poti sa'mi zici nimic , asa ca incepi sa aberezi despre alte prostii , esti penibil , mai aveti pretentia sa fie liniste pe forum in joc , dar cand vad asa o atitudine la ce pot sa ma astept ? Asa vorbesti de tara asta zici ca tu esti Trump :rofl1: , sau tu esti ala de a stat numai prin alte tari / continente si stie cum merg treburile pe acolo :-$ :rofl1:

Nu am nici o intentie sa ma cert cu tine / voi , dar daca incepeti cu magarii ne dam pe breaza , ca imi place sa ma amuz de voi :ceuameni:

btw intr-o seara koka era posesorul unui X6 si a 3 firme de succes :rofl1: sa'l intrebati daca nu l'a afectat criza >:)

Posted

Si dupa tot scandalul asta de pe forum:

http://img715.imageshack.us/img715/7338/asgweargqwerg.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/2392/screen090203250002.jpg

Se implica si un moderator pana la urma? sau se va inchide topicul si se va reveni cu o decizie la pastele cailor asa cum si alte topicuri se asteapta o decizie si in momentul de fata...

Guest Tsu^_^pui
Posted

pt carcotasi , daca doar asta aveti vorbe / zvonuri / gargara cum vreti sa ii ziceti pastrati-va frate parerile si scutiti-ma de rahaturile astea

eu am dovezi spre deosebire de voi , ori puneti printuri cu mine de pe status cand am agil pe minus ori taceti dracu pt totdeauna

m-am saturat sa citesc ineptii la adresa mea neacoperite si false

p.s. multa lume cred ca stia de smecheria asta insa doar gunit l-a si folosit

p.p.s ciudat cum doar membrii hh dau lacrimi de sustinere pe aici pt gunit

@si totusi inca nici o parere oficiala din partea staff-ului? sunt sigur ca a fost citit dar raspunsurile se lasa asteptate

n-ai ma, n-ai, esti praf. Nu te mai bate cu pumnul in piept ca esti curat, eu, trish, g am spus ca ai avut la un cs minute bune. Pentru placerea ta o sa ma uit prin calculatorul vechi sa vad daca am facut poze, ca prea sari calul. Tu marele admin care ai fost "curat"

p.p.s ciudat cum doar membrii hh dau lacrimi de sustinere pe aici pt gunit

Dar cine vrei ma? =)) Vrei sa-i ia apararea Rosy? =)) Hai, mai baga o pruna si taci.

de ce nu avem sanse fara boom, sau daca cei din HONEY au fost in vacanta/concedii si nu au stat lipiti de monitor astfel k nici nu ne`am prezentat la CS in numar foarte mare nu inseamna k nu avem sanse la CS

Lasa ma, si in celalalte aliante a existat concediu si vacanta. Mai bine bag-o pe aia cu speedul ca e mai frumoasa.

@L!NU, mai baga razii, iti gasesti si tu o ocupatie.

Posted

http://img405.imageshack.us/img405/4172/screen090209430001.jpg

http://img641.imageshack.us/img641/9924/jetliz.jpg

poze poze si iar poze

pana se iau masuri asa o tinem

Posted

Promit ca o sa iau masuri (de costum).

Atata timp cat se "fura" spoturi prin pk, este normal sa il protejeze !

Daca ii faceti preluare, ii omorati pe restul, iar pe el il lasati pe spot ( cu ce va incurca din moment ce nu poate ataca mobi ?). In arena cum e? Dupa ce faceti preluare puteti sa ii omorati (da, si apar in acelasi loc, deci tot nu faceti nimic prin PK (nu eliberati spotul)).

Daca se va renunta la "furatul" spoturilor (din partea toturor, dar slabe sanse) atuncea sa se dea ss pentru asa ceva. Pana atuncea nu vad rostul ss-ului (atata timp cat nu este folosit la CS). [cRs] nu are foloase in joc de pe urma acestui "bug". Nu poate lua pk (cand cineva doreste sa ii "fure spotul", dar nici nu va incurca in caz ca ii faceti preluare, este ca si cum "ar stationa".

Partea cu speed la cs, dupe din trecut si etc nu ma intereseaza (nu am avut rabdare sa citesc tot topicul, l-am rasfoit).

Posted

imi pare rau ca majoritatea playerilor de pe acest server au uitat de "play for fun". se alege praful de linkmania (daca nu s-a ales deja).

Daca ii faceti preluare, ii omorati pe restul, iar pe el il lasati pe spot ( cu ce va incurca din moment ce nu poate ataca mobi ?). In arena cum e? Dupa ce faceti preluare puteti sa ii omorati (da, si apar in acelasi loc, deci tot nu faceti nimic prin PK (nu eliberati spotul)).

Daca se va renunta la "furatul" spoturilor (din partea toturor, dar slabe sanse) atuncea sa se dea ss pentru asa ceva. Pana atuncea nu vad rostul ss-ului (atata timp cat nu este folosit la CS). [cRs] nu are foloase in joc de pe urma acestui "bug". Nu poate lua pk (cand cineva doreste sa ii "fure spotul", dar nici nu va incurca in caz ca ii faceti preluare, este ca si cum "ar stationa".

Partea cu speed la cs, dupe din trecut si etc nu ma intereseaza (nu am avut rabdare sa citesc tot topicul, l-am rasfoit).

vrei sa spui ca e ok sa se foloseasca de script ? si nu trebuie pedepsit ? =))

Posted

Plangerea cu qpunct este aceasta de aici ? (sper sa nu gresesc). Raspunsul lui oddy

Preluare de pe un caracter (folosita si in alta plangere) poza cu party de pe alt caracter si poze cu ks de pe un al treilea caracter, facute la distante rezonabile de timp. Mai e si poza lui qpunct de la 5:19 care indica ca nu a existat o continuitate a partyului vostru pe spot.

As putea da nefondata pe toate caracterele de pe care s-au postat printuri, dar nu iti apartin tie si s-ar putea sa fiu acuzat ca sunt nedrept cu proprietarii lor, neglijenti totusi sa ti le dea pentru a face un asa amalgam de plangere.

Daca nu aveti poze confom regulilor nu mai postati. Sau, daca o faceti cu poze imprumutate, demonstrati ca exista o continuitate, cursivitate a evenimentelor in favoarea voastra, altfel riscati sa luati suspenduri pt nefondata urmand ca apoi sa acuzati moderatorii ca au ceva cu voi....

Closed si nu vrea sa mai vad astfel de plangeri

Problema la qpunct a fost pentru ca preluarea era de pe un char, iar pozele cu pk de pe altul. (in poza "singur pe spot" era prezent si qpunct). Serverul nu incurajeaza afk-ul (cel putin din cate stiu).

Ai si tu dreptate ca respectivul poate lasa afk 24/24 pe spotul ala si nu puteti avea print cu spotul gol (din opinia de jucator, dar din opinia staff-ului nu aveti voie afk ...). Dar spune tu o metoda ca sa iti protejezi spotul din cauza celor care dau pk de pe char secundar ? Ca faci poze si ia ala ss (nu cred ca incalzeste pe nimeni chestia asta).

PS: Nu merge sa fie mutat de pe spot ?

@192.168.1.1: Mi-am dat punctele peste cap "din greseala", si am lasat afk cu respectivi in party (nu trag). Sa imi dea un admin d/c cand e razie. Cel putin poate fi folosita ca scuza.

imi pare rau ca majoritatea playerilor de pe acest server au uitat de "play for fun". se alege praful de linkmania (daca nu s-a ales deja).

Foarte corecta faza cu play for fun (si anume pk-urile de pe char-uri secundare/"imprumutate"). Daca nu se ajungea la asta, bag mana in foc ca nimeni nu ar fi interesat sa isi dea punctele la agility peste cap.

EDIT: A te folosi de un bug/exploit macro sau mai stiu eu alte programe anexe inseamna a avea FOLOASE MATERIALE IN JOC. Atata timp cat el nu face nimic rau, doar isi apara spotul (nu vine cu un asemenea c... la cs, nu am ce sa zic).

EDIT2: Nu aceiasi parere o am despre macro-ul din trecut (dar aia e alta mancare de peste, si dupa cum am spus nu ma intereseaza trecutul nimanui).

Posted

Eu nu fac parte din alyantele care se bat pt CS, dar consider ca a fost exploit de bug :naughty: lucru interzis in regulament indiferent de locul unde faci exploit de bug.

Daca nu o sa fie sanctionati playeri care fac asa cv,atunci putem face o -|- (cruce) pe serverul asta :tiphat:

Posted

@fulmine: Gunit a luat ss pentru acel macro/clicker sau ce dracu era in trecut (prea putin, prea mult, nu sunt in stare sa contest sau sa imi dau o parere despre asta). Atuncea a obtinut intradevar foloase materiale in joc (pe care le-a pierdut in acel ss de 40 de zile). Ceea ce a facut acuma nu se poate considera hack/"mack" sau alte lucruri anexe jocului prin care se obtin foloase materiale.

EDIT:

@192.168.1.1

ca reuseste sa stea pe spot fara sa ia pk nu se numeste "FOLOASE MATERIALE IN JOC". pk-ul se pedepseste , macro la fel...

Se pedepseste pe respectivul care a dat pk (respectivul character), nu cel care beneficiaza de spot. Asa, am si eu niste charactere abandonate, cum ar fi sa merg sa dau pk cu ele ? Ca pana la urma "ma doare in cot de ele". Nu ar fi fair play, si nu am un motiv "intemeiat" sa fac chestia asta.

@ chaserz: Poti sa dai pk la cine vrei tu, tu platesti. Dar nu mi se pare normal ca anumite persoane cu conturi secundare/care s-au lasat sa vina sa ia la pk toate kalimele, sa dea spoturile aliantei respective si dupa sa ia un ss (oricat de mare ar fi) pe care nu "incalzeste pe nimeni". :tiphat:

Asteptam raspunsul lui oddy cand revine din concediu, daca sa discutat.

Ultimul post, eu doar mi-am spus parerea, nu sunt in masura sa dau un verdict.

Posted

@192.168.1.1: Mi-am dat punctele peste cap "din greseala", si am lasat afk cu respectivi in party (nu trag). Sa imi dea un admin d/c cand e razie. Cel putin poate fi folosita ca scuza.

am plecat sa deschid usa si am uitat clickerul cu move to pick, in rest eram in fatza pc-ului (merge si scuza asta)

EDIT: A te folosi de un bug/exploit macro sau mai stiu eu alte programe anexe inseamna a avea FOLOASE MATERIALE IN JOC. Atata timp cat el nu face nimic rau, doar isi apara spotul (nu vine cu un asemenea c... la cs, nu am ce sa zic).

ca reuseste sa stea pe spot fara sa ia pk nu se numeste "FOLOASE MATERIALE IN JOC". pk-ul se pedepseste , macro la fel...

Posted

Plangerea cu qpunct este aceasta de aici ? (sper sa nu gresesc). Raspunsul lui oddy

Problema la qpunct a fost pentru ca preluarea era de pe un char, iar pozele cu pk de pe altul. (in poza "singur pe spot" era prezent si qpunct). Serverul nu incurajeaza afk-ul (cel putin din cate stiu).

Ai si tu dreptate ca respectivul poate lasa afk 24/24 pe spotul ala si nu puteti avea print cu spotul gol (din opinia de jucator, dar din opinia staff-ului nu aveti voie afk ...). Dar spune tu o metoda ca sa iti protejezi spotul din cauza celor care dau pk de pe char secundar ? Ca faci poze si ia ala ss (nu cred ca incalzeste pe nimeni chestia asta).

PS: Nu merge sa fie mutat de pe spot ?

EDIT2: Nu aceiasi parere o am despre macro-ul din trecut (dar aia e alta mancare de peste, si dupa cum am spus nu ma intereseaza trecutul nimanui).

faza cu qPunct a mai fost discutata si la informatii in detaliu si trebuia sa revina ody cu un raspuns dar am inteles ca e si omul in concediu.

@cine isi mai protejeaza spotul asa ca ei? e normal sa`ti iei PK pe spot la o adica nu?e un server PVP,daca vreau merg si dau PK pe spot,eu dau PK,eu platesc pentru el,comprendes?

:tiphat:

Posted

@Cafe: Cafe, raspunsul lui Oddy nu a fost deloc bun. qPuNcT isi facea de cap si-si batea joc de ceilalti de pe spot (culmea, si nesimtirea parca se pedepseste).

Pedepsirea exploatarii script-ului o vad utila doar daca se foloseste la cs. In alte scopuri nu vad de ce s-ar folosi. Daca e preluat el nu poate face damage si trebuie sa dea switch daca vrea pk sau alte chestii (adica renuntarea la drepturi asupra spotului).

Poate ca e in neregula pentru faptul ca, in mod normal, cursivitatea jocului implica pk-ul dupa preluare iar acel script nu permite asta si respectivul poate sta afk acolo cu orele nepermitand altor char-uri care vin sa faca print.

LE: ca sa se interzica si pe server 1 ar trebui sa fie inasprita foarte drastic sanctiunea pentru pk pe spot pentru ca eu nu vad altfel decat ca o masura impotriva pk-urilor de genul (numeroase la numar). Daca moderatorii nu iau masuri impotriva unor astfel de pk-uri, iau jucatorii :).

Posted

@Cafe: Cafe, raspunsul lui Oddy nu a fost deloc bun. qPuNcT isi facea de cap si-si batea joc de ceilalti de pe spot (culmea, si nesimtirea parca se pedepseste).

Pedepsirea exploatarii script-ului o vad utila doar daca se foloseste la cs. In alte scopuri nu vad de ce s-ar folosi. Daca e preluat el nu poate face damage si trebuie sa dea switch daca vrea pk sau alte chestii (adica renuntarea la drepturi asupra spotului).

Poate ca e in neregula pentru faptul ca, in mod normal, cursivitatea jocului implica pk-ul dupa preluare iar acel script nu permite asta si respectivul poate sta afk acolo cu orele nepermitand altor char-uri care vin sa faca print.

See?

Posted

gunit mereu sa folosit de programele mici trucuri etc etc....mereu a scapat motivele se stiu si le stiu toti.

cum nu ai nici 1 folos?nu iei pk pe spot .

cafe am luat pk de la hh pe spoturile din k6 alea mari de vreo 3 ori kanturu 3 de vreo 2 ori....adio spot.ei si-au bagat frumos bugu ala si recupereaza spotu daca poti.Nu e 1 avantaj ptr ei fata de noi?ei dau pk ptr spoturi dar ei nu iau ca de se folosesc de buguri.

bft ca ne obosit degetele degeaba .pe srv asta fac toti ce vor

Posted

dantic si in arena daca lasa cineva afk in tarc cum faci print singur? faza aia cu qpunct a fost o porcarie, daca eu te preiau si ii dau party la cineva, el face print si are aceleasi drepturi pe spot care le am si eu. "Daca cineva ii face printscreenuri in intervalul de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul! " Degeaba revine el ca nu mai are nici un drept la spot :) cred ca adminii s`au cam incurcat acolo pt ca erau multe poze

Posted

dantic si in arena daca lasa cineva afk in tarc cum faci print singur? faza aia cu qpunct a fost o porcarie, daca eu te preiau si ii dau party la cineva, el face print si are aceleasi drepturi pe spot care le am si eu. "Daca cineva ii face printscreenuri in intervalul de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul! " Degeaba revine el ca nu mai are nici un drept la spot :) cred ca adminii s`au cam incurcat acolo pt ca erau multe poze

bai Einstein, in arena iti aduci holder fara teama de a primi pk pt k oricate pk`uri i`ai da tot pe spot apare #-o

mai nou vad k te consideri mai inteligent k adminii :clap:

Posted

bai Einstein, in arena iti aduci holder fara teama de a primi pk pt k oricate pk`uri i`ai da tot pe spot apare #-o

mai nou vad k te consideri mai inteligent k adminii :clap:

Stai linistit, adminii nu sunt inteligenti :)).

Conform logicii lor (deciziile lor la diverse cazuri) cel care a fost preluat dar tot a ramas in tarc poate acuza de ks pe cel ce a venit dupa ce respectivul a fost preluat.

Desigur, tot jucatorii sunt de vina, nu :))?

Posted

dar se bazeaza pe acelasi lucru.. preluarea e la fel in tarc si pe spot. daca ai fost preluat pierzi toate drepturile la spot, si nu are drept la spot doar cel care a facut preluarea, ci TOTI CARE SUNT CU EL IN PARTY. daca in k6 se poate da pk la oricine cu exceptia celui care te`a preluat dc sa nu poti posta pt ks holderul pe care il aduce cineva care te`a preluat

nu ma astept sa intelegi tu lordcripper

Posted

dar se bazeaza pe acelasi lucru.. preluarea e la fel in tarc si pe spot. daca ai fost preluat pierzi toate drepturile la spot, si nu are drept la spot doar cel care a facut preluarea, ci TOTI CARE SUNT CU EL IN PARTY. daca in k6 se poate da pk la oricine cu exceptia celui care te`a preluat dc sa nu poti posta pt ks holderul pe care il aduce cineva care te`a preluat

nu ma astept sa intelegi tu lordcripper

nu poti sa postezi holderul pt k atat timp cat e pe spot cel care te`a preluat, u ti`ai pierdut drepturile asupra spotului, insa holderul nu poate sa faca print cu spotul cat timp esti si u acolo :violent:

Posted

nu poti sa postezi holderul pt k atat timp cat e pe spot cel care te`a preluat, u ti`ai pierdut drepturile asupra spotului, insa holderul nu poate sa faca print cu spotul cat timp esti si u acolo :violent:

N-ai inteles. Pentru o plangere de ks e suficienta o poza si de acum o ora cu spotul iar poza de ks poate sa fie cu alte 1000 de caractere in tarc pe langa cel care face ks.

Posted

Daca citeai toate cele 5 pagini pana acuma vedeai foarte bine o priblema majora

nu poate omora mobi si nu poate face dmg PvP ... ok, si cei care vin si stau pe spot cum fac print cu spotul daca tu esti acolo si nu poti fi mutat, GM in joc nu gasesti tot timpul ca sa iti dea d/c.

Poti sa-ti bagi nasul aici, cam de genul asta se poate intampla pe spot dupaia. Vine oricine si da PK la holder de ex, ca e singurul care nu poate sa atate fono, si uite asa stam si ne uital unul la altul si nu face nimeni exp.

Da, poate am facut preluare... chem lume la party si poate pente 15 minut raman fara net, dau iau d/c, cui va ramane spotul atunci?

@Gunit, priveste inca odata cazul lu`i qPuNcT. Am terminat preluarea si pana sa aduc holder a aparut el, si dadea PK la tot ce nu era fono. Daca e asa cum zici tu ca dupa preluare au toti dreptul asupra spotului atunci inseamna ca qPuNcT va trebui sa ieie PKx3+PKx4+PKx5, corect?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...