Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

abuz script full stats

Recommended Posts

Posted

@so.. avand in vedere ca nu mi-a zis nimeni ca dupele sunt interzise, doresc scoaterea suspendului de pe toate conturile de pe care am dupat. acum ca am aflat ca dupele sunt interzise, nu voi mai face. multumesc anticipat.

mi se pare foarte corect. in regulament nu este nici unde precizat asa ceva

Posted

eu am facut dupe si pe server 2. tot 99 mi-am luat.

daca stai phono trebuie sa te trezesti din 2 in 2 ore sa te faci iar phono. aici e avantajul care ti-l ofera exploitu: ca nu te trezesti din 2 in 2 ore. eviti pe dreq plangerile cu pk pe spot. din totdeauna te-ai trezit sa fii mai cu 2 oua.

cum sa zici ma ca daca gm zice ca e interzis nu-l vei mai folosi? :)) cat poti fi de nesimtit :))

@so.. avand in vedere ca nu mi-a zis nimeni ca dupele sunt interzise, doresc scoaterea suspendului de pe toate conturile de pe care am dupat. acum ca am aflat ca dupele sunt interzise, nu voi mai face. multumesc anticipat.

:rofl1:

gunit si eu daca aveam agi peste cap ieri k6 90 90 nu mai pierdeam spotu intelegi?

Guest CeausescuPresedinte
Posted

pe langa ca exploatezi bugurile serverului mai esti si nesimtit ... orcum decizia moderatorilor o stim toti deja ... o sa se faca acuma pe loc o noua regula ... ei o sa scape ca de obicei si de acuma incolo cine le foloseste ia ss ? nu am dreptate? ziceti voi :))

Guest Tsu^_^pui
Posted

bai o lasati? Toti stiti coduri, buguri, dar nu le folositi, toti va dati aici ofensati cand voi ati facut atatea manevre. Tot spuneti si la cs, ca o sa iau speed si altele, de unde siti ca merg toate "jucariile"astea daca nu ati incercati sa le luati?

Nu este o mare filosofie, asa cum poti sa stai cu phono sau in duel pe spot sa nu iei pk, asa si cu treaba asta, da, nu este normal, da, trebuie rezolvata, dar nu sa se faca atata tam tam.

La cs daca veniti asa frumos cu bugul asta, pai acolo e altceva.

P.S. parca boom in scandalul cu sadi spunea ca foloseati nu stiu ce program facut de Old care va ajuta cu spoturile. Traim in tara curvelor virgine, gen Alexey -_-

Posted

bai o lasati? Toti stiti coduri, buguri, dar nu le folositi, toti va dati aici ofensati cand voi ati facut atatea manevre. Tot spuneti si la cs, ca o sa iau speed si altele, de unde siti ca merg toate "jucariile"astea daca nu ati incercati sa le luati?

Nu este o mare filosofie, asa cum poti sa stai cu phono sau in duel pe spot sa nu iei pk, asa si cu treaba asta, da, nu este normal, da, trebuie rezolvata, dar nu sa se faca atata tam tam.

P.S. parca boom in scandalul cu sadi spunea ca foloseati nu stiu ce program facut de Old care va ajuta cu spoturile. Traim in tara curvelor virgine, gen Alexey -_-

daca stie lumea de existenta lor ... nu inseamna ca le-a si folosit ... sunt destule servere unde poti sa le testezi ... uni chiar au serverul lor personal unde testeaza anumite lucruri

exploit bug e EXPLOIT BUG si ar trebui pedepsit ca atare ... orcum am zis si mai sus care o sa fie decizia :))

Posted

mai vezi pe careva postat pe forum ptr exploit coduri etc etc ?eu nu bn inteles exceptia gunit :))

Guest Tsu^_^pui
Posted

Fiecare svr are un firewall, deci unele hackuri ( aici ma refer la speedul tot invocat de L!NU la cs) poate merg pe un svr, dar nu aici, asa ca, daca tot striga astia ca se tot folosesc, trebuie sa stie ca merg, , deci trebuie testate, ca sa strige in gura mare.

Lucrul asta se poate rezolva, ca sa iei d/c daca ai peste limita pragului. Daca toata lumea stia, dar nu a folosit =)) da da, ati folosit altele si pe asta v-a fost rusine sa-l adaugati la lista, ati postat cumva in topicul dedicat bugurilor?

@shootervl, nu stau sa ma uit pe la plangeri, dar tot vad lumea ca zice ca stie de toate bugurile si hackurile acestei versiuni si daca dai un ochi peste topicul in care boom s-a tot certat cu sadi, ai sa vezi acolo multe lucruri spuse, adevarate sau nu, te face sa te intrebi.

da mai este jetli dar nu am poze sa dovedesc :P

EDIT Prutus --> http://img37.imageshack.us/img37/905/prutus.jpg

ps poza nu mais tiu de cand e ..

ai o poza cu statusul, nu arata nimic ;)

Posted

si de ce sa nu se faca tam tam ? ca sa folositi voi in continuare pe sub mana in liniste? no way ,nu sunt adeptul la asa ceva

daca nu faceam topicul asta cine stie cat ar mai fi mers ulciorul la apa

Posted

Fiecare svr are un firewall, deci unele hackuri ( aici ma refer la speedul tot invocat de L!NU la cs) poate merg pe un svr, dar nu aici, asa ca, daca tot striga astia ca se tot folosesc, trebuie sa stie ca merg, , deci trebuie testate, ca sa strige in gura mare.

Lucrul asta se poate rezolva, ca sa iei d/c daca ai peste limita pragului. Daca toata lumea stia, dar nu a folosit =)) da da, ati folosit altele si pe asta v-a fost rusine sa-l adaugati la lista, ati postat cumva in topicul dedicat bugurilor?

@shootervl, nu stau sa ma uit pe la plangeri, dar tot vad lumea ca zice ca stie de toate bugurile si hackurile acestei versiuni si daca dai un ochi peste topicul in care boom s-a tot certat cu sadi, ai sa vezi acolo multe lucruri spuse, adevarate sau nu, te face sa te intrebi.

stia jumate din alianta ta de el nu fi tacanit .. chiar unu de la voi din ally l-a descoperit si i-a zis lui ija de el ... si ija a mentionat destul de clar cine il foloseste primeste cea ce merita

sa speram ca nu o sa se inventeze o alta regula ...

Guest Tsu^_^pui
Posted

@liquid, te referi la speed?

@alexey, mie mi-ar fi jena sa vb, avand in vedere cate ai facut. Poza pe care o ai trebuia ori sa fie pusa la aspecte tehnice la topicul cu buguri ori dat unui admin care sa rezolve pb.

Posted

folositi si speed? nah asta nu stiam ... sa se verifice si cine foloseste programe , exploit buguri sa ia ss

orcum sa sti ca banuiam eu si ceva de speed ca prea te-ai schimbat la ultimele cs-uri ... acuma o sa-mi bagi aia cu PC-ul care merge singur si il ti in centuri sa nu isi ia zborul

Posted

acu daca vine cineva sa dea pk pe spot cu asa zisele "charuri secundare" in situatia de fata...se alege doar cu ss(pk pe spot...altor membrii dp spot :D )si spotu....doar daca reuseste sa-l mute... :)

Posted

pe langa ca exploatezi bugurile serverului mai esti si nesimtit ... orcum decizia moderatorilor o stim toti deja ... o sa se faca acuma pe loc o noua regula ... ei o sa scape ca de obicei si de acuma incolo cine le foloseste ia ss ? nu am dreptate? ziceti voi :))

Nu cred ca stiti sa faceti diferenta intre bugurile servarului si scriptul pus pt scoaterea punctelor. Fapta ca se foloseste aceasta metoda pe servar este ca sunt o gramada de nesimtitii care nu sunt in stare sa joace corect si in loc de preluare prefera sa riste un caracter pt pk pe spot. Sa se dea ss mai mare pt pk pe spot si la cel care da si la toate caracterele folosite de pe Ip-ul acela si la cei care se alatura lui in pt pe spot dupa ce se da pk si atunci o sa vedeti ca nimeni nu mai foloseste nici o metoda pt a scapa de nesimtitii care da pk pe spot .Nu ss pt un script pus de stafu linkmania pt a ne ajuta atunci cand unii ca ...baga puncte din greseala .Sa inteleg ca ati incercat sa dati pk si nu va mers =)) oare cine se putea plange pe aici cu lacrimi de crocodil=))

Posted

ai o poza cu statusul, nu arata nimic ;)

si din nou u...u care pana acu 2-3 CS`uri monitorizai temperatura solului din valley of loren, duminica erai ZEU, niciun bk nu rezista pe langa tine, Totthem pica de parca nu ar avea full (desi e bk) si u ardeai toti bk`ii, tare ma tem k dupa ce va prinde dragosh veti face 10topicuri la informatii in care sa explicati k defapt era un BUG care se face in anumite conditii si k doar stiati de existenta lui, nu l`ati si exploatat

Posted

inseamna ca daca e un script pus de stafu linkmania de care voi va bateti jok .. inseamna ca putem sa ne prezentam la cs folosind acest bug corect?

hai sa o dam la intors ca voi defapt sunteti niste ingerashi si sunteti foarte fairplay voi nu dati pk-uri pe spoturi voi faceti preluari ... hai serios sa nu ne mintim chiar asa :))

Posted

Nu cred ca stiti sa faceti diferenta intre bugurile servarului si scriptul pus pt scoaterea punctelor. Fapta ca se foloseste aceasta metoda pe servar este ca sunt o gramada de nesimtitii care nu sunt in stare sa joace corect si in loc de preluare prefera sa riste un caracter pt pk pe spot. Sa se dea ss mai mare pt pk pe spot si la cel care da si la toate caracterele folosite de pe Ip-ul acela si la cei care se alatura lui in pt pe spot dupa ce se da pk si atunci o sa vedeti ca nimeni nu mai foloseste nici o metoda pt a scapa de nesimtitii care da pk pe spot .Nu ss pt un script pus de stafu linkmania pt a ne ajuta atunci cand unii ca ...baga puncte din greseala .Sa inteleg ca ati incercat sa dati pk si nu va mers =)) oare cine se putea plange pe aici cu lacrimi de crocodil=))

acu nu vrei 98 pt un pk pe spot?sau vrei si cont blocat?fi serios...nu exagera...

Guest Tsu^_^pui
Posted

folositi si speed? nah asta nu stiam ... sa se verifice si cine foloseste programe , exploit buguri sa ia ss

orcum sa sti ca banuiam eu si ceva de speed ca prea te-ai schimbat la ultimele cs-uri ... acuma o sa-mi bagi aia cu PC-ul care merge singur si il ti in centuri sa nu isi ia zborul

eu nu stiam la ce te referi, daia te-am intrebat, mi-ai dat quote la ce am scris eu mai sus si ai spus ca jumatate din alianta stia. Am zis eu undeva de speed? Atat aveti nevoie, de un cuvant si sariti ca tarfele la penis.

Tot sufera linu si lord ca avem. E vina mea ca sunt prafi si cu buff nu misca-n fata mea? Ei vin la mine doar cu sweal si se asteapta sa nu-i omor =)) Vezi ca am calculatorul asta de cam 2 luni, iar acum 2- 3 cs-uri nici n-am fost =)) Acum 3 cs-uri nici nu a mers svrul ;) Deci nu acum 2-3 cs-uri eram pe jos in valley ;;) Dar voi aveti memoria scurta.

Mai zeul somnului (Lord) ia intreaba-l pe Eu cum il omoram, sau pe Mecanicosu, cum "murea" cand ii dadea Eu ms ;) Invata bai sa joci si lasa-ma. Veniti voi cu auto q si combo si imi spuneti ca folosesc, voi care ati testat si retestat toate bugurile de pe linkmania ;)

Hai pa ma.

Iar tu liquid, asa e, fie cum zici tu.

Posted

eu nu am batut apropoul la speed nici nu am facut vreo afirmatie ca folositi ... tu ai adus in discutie speed-ul ... eu vorbeam de acest bug de care va folositi fara sa vi se intample nimik

insa daca u ai adus in discutie speed inseamna ca sti ceva si despre asta ca nu incepi u sa vorbesti despre cai verzi pe pereti ... incet incet scuipati tot

da bine tsu eu nu stau sa fac cu tine acuma dezbateri ... eu te stiu om serios ... si la cat joci tu nu am nici o indoiala in privinta ta ... aici se discuta despre alti din alianta de la tine

Posted

daca nu va mancati voi cu ei se mananca ei cu voi si daca nu se mananca ei cu voi va mancati intre voi ... daca e la moda astea cu +1

prea putin kkt la prea multe guri .

5 zile suspend

Posted

de cand s-a testat beta am stiut de exploitu asta. dragosh si ija la fel. s-a incercat remedierea lui dar nu s-a putut atunci. m-ai vazut pe mine sa-l folosesc? pana sa fac full am pierdut spoturile din k6 de cel putin 10 ori prin PK pe spot. puteam sa ma folosesc bine merci si eu de el pana faceam full si dupa ma durea la bascheti.

cand m-au prins cu exploitu de dupe mi s-a dat 99.

cand l-au prins pe gunit cu exploit i-au dat 40 de zile sa ne inchida gura.

cu speed... plm, n-are nimeni cum sa-l depisteze. scapa nepedepsit. prin urmare o sa-l folosesc si eu cum il folositi si voi ce pielea mea.

acum, gunit iar se foloseste de un bug de joc. de ce sa nu fie pedepsit?

de fapt stai! de ce sa ia gunit suspend pe charul lui cRs? de ce sa nu ia suspend pe charul lui? sau de ce sa nu ia suspend si pe charu lu cRs si pe charul lui?

prea incepeti sa va cacati pe voi pe aici rascolind rahatu din trecut. ce-a fost si ce s-a facut, s-a pedepsit, mai mult sau mai putin. ce-i acum e acum si trebuie pedepsit conform regulamentului.

Posted

de cand s-a testat beta am stiut de exploitu asta. dragosh si ija la fel. s-a incercat remedierea lui dar nu s-a putut atunci. m-ai vazut pe mine sa-l folosesc? pana sa fac full am pierdut spoturile din k6 de cel putin 10 ori prin PK pe spot. puteam sa ma folosesc bine merci si eu de el pana faceam full si dupa ma durea la bascheti.

cand m-au prins cu exploitu de dupe mi s-a dat 99.

cand l-au prins pe gunit cu exploit i-au dat 40 de zile sa ne inchida gura.

cu speed... plm, n-are nimeni cum sa-l depisteze. scapa nepedepsit. prin urmare o sa-l folosesc si eu cum il folositi si voi ce pielea mea.

acum, gunit iar se foloseste de un bug de joc. de ce sa nu fie pedepsit?

de fapt stai! de ce sa ia gunit suspend pe charul lui cRs? de ce sa nu ia suspend pe charul lui? sau de ce sa nu ia suspend si pe charu lu cRs si pe charul lui?

prea incepeti sa va cacati pe voi pe aici rascolind rahatu din trecut. ce-a fost si ce s-a facut, s-a pedepsit, mai mult sau mai putin. ce-i acum e acum si trebuie pedepsit conform regulamentului.

sper sa se poata dovedi cumva ca nu am folosit speed, dupa ce folosesti tu si iei 99 zile :) si nu cred ca compari dupe-ul a vreo 90k jwl cu care ai stricat TOATA piata, se vindeau iteme cu cate 2-3-4k jwl, si a carui efecte inca mai sunt prezente ( soulul inca nu are valoare) cu 1 pct in + bagat la agi care e "a victimless crime"

Posted

eu nu stiam la ce te referi, daia te-am intrebat, mi-ai dat quote la ce am scris eu mai sus si ai spus ca jumatate din alianta stia. Am zis eu undeva de speed? Atat aveti nevoie, de un cuvant si sariti ca tarfele la penis.

Tot sufera linu si lord ca avem. E vina mea ca sunt prafi si cu buff nu misca-n fata mea? Ei vin la mine doar cu sweal si se asteapta sa nu-i omor =)) Vezi ca am calculatorul asta de cam 2 luni, iar acum 2- 3 cs-uri nici n-am fost =)) Acum 3 cs-uri nici nu a mers svrul ;) Deci nu acum 2-3 cs-uri eram pe jos in valley ;;) Dar voi aveti memoria scurta.

Mai zeul somnului (Lord) ia intreaba-l pe Eu cum il omoram, sau pe Mecanicosu, cum "murea" cand ii dadea Eu ms ;) Invata bai sa joci si lasa-ma. Veniti voi cu auto q si combo si imi spuneti ca folosesc, voi care ati testat si retestat toate bugurile de pe linkmania ;)

Hai pa ma.

Iar tu liquid, asa e, fie cum zici tu.

Hai sa fim seriosi, cand am venit singur la CS, fara party, fara buff, fara MS v-ati pus 3 DL pe mine sa ma omorati, iar acuma muream de la un singur DL, nu e cam ciudat ?

Stie toata lumea ca la cel mai amarat dualcore joci perfect la CS, iar tu te lauzi cu avionul tau. Sper sa isi faca timp Dragos sa pot vorbi cu el despre treaba asta.

Stiu si eu de problema asta inainte sa joci pe S2, pentru ca impreuna cu boom pierdeam vremea pe serverul de teste. Dar n-am aplicat-o niciodata pentru ca nu mi se pare normal sa profiti de acel script. A fost facut pentru alceva nu pentru sa sta pe spot cu agility peste cap de frica sa nu iei PK...

Tin sa-ti pretizez ca stiu serverul a celor de la MMT inainte sa apara S1 pe LinkMania. Am cont pe serverul de teste, nu am vrut sa ma laud pana acuma, plus pe langa asta am propriul meu server de teste setat exact ca LinkMania, ma refer la swell, MS, SD. Am testat nenumarate servere de MU, asa ca nu imi explica tu mine cu ce se manaca ca n-ai nici o sansa.

@ - spre deosebire de tine eu tac si fac, nu ma laud in stanga si`n dreapta ca vai cine`s io. Prefer sa fiu pentru tine ala prost care nu stie nimic...

Hai p@

Posted

sper sa se poata dovedi cumva ca nu am folosit speed, dupa ce folosesti tu si iei 99 zile :) si nu cred ca compari dupe-ul a vreo 90k jwl cu care ai stricat TOATA piata, se vindeau iteme cu cate 2-3-4k jwl, si a carui efecte inca mai sunt prezente ( soulul inca nu are valoare) cu 1 pct in + bagat la agi care e "a victimless crime"

ai uitat cum te`ai distantzat la vre`o 15rr fata de urmatorii BK in top?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...