Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

abuz script full stats

Recommended Posts

Guest tekmanstar
Posted

nu e prima data knd Gunit se foloseste de unele chichite pe care altii nu au curajul sa le foloseasca de teama de a nu primi suspend

@ G, dc nu ai bagat la bk`ul tau peste 32767?, stiai k nu e "legal" ceea ce faci si nu vrei ss pe GM`ul guildei HHunterZ, zi`mi daca nu e asa

De ce sa isi dea peste cap la bk lui knd nu creste pe el? #-o gg gunit

Posted

http://img831.imageshack.us/img831/7655/screen083121070004.jpg

http://img29.imageshack.us/img29/2059/crs1q.jpg

iar ne jucam ? dupa toata tiganeala asta de pe forum tot o tine pe a lui si se foloseste linistit de script

Posted

ar trebui sa se gaseasca o rezolvare la bug-u asta,sa nu mai existe,e periculos la cs,daca gm de alianta ce ataca si 2 care tin sw isi pun punctele asa....e grav,nu ii poti impiedica sa nu ia coroana :)

Posted

nu l`am folosit la CS si nici nu il vom folosi :) ija, din cate mi`a zis sica a zis ca la CS e interzis sa il folosim, nu a zis nimic de srv 1 unde nu ne ofera un avantaj, e ca si cum as sta phono. sau daca as avea duel. Asa evitam plangerile aiurea cu pk pe spoturi :)

Posted

Deci degeaba va agitati ...toata lumea stie ca HH si Honey tot timpul sau folosit de buguri ...si nu sa luat nici o masura ....si cum au zis si altii mai sus se va inchide topicul si se va merge mai departe ..nu are rost sa ne agitam ...ce spunem noi nu conteaza. ...ei conduc serv. ...noi suntem umpluturi....numai este 97d ...unde nu prea se facea diferenta ...,se luau masuri ....adminii isi faceau treaba ...acum nici nu isi mai dau interesul ...fiecare face ce vrea ....

Posted

stati linistiti ca in cel mai bun caz o sa isi ia vreo 40 zile si in cel mai rau caz o sa ii refaca statusu... pt ca asa e pe aici... pentru ca

suntem niste salbatici intr-o lume civilizata cu forta
si cel mai "bazat" castiga

LE: am vazut treaba asta pe multe serv si nu stiu dece nu se implementeaza si aici.. ai bagat un punct peste max ti s-a resetat statusu si o iei de la 0!

Posted

mah gunit prost ,tampit ,nab ....phono dispare in 2 ore ... prostia care ai facuto u tine pana dai sw ... deci nu e ca si cum ar fi phono

Posted

nu l`am folosit la CS si nici nu il vom folosi :) ija, din cate mi`a zis sica a zis ca la CS e interzis sa il folosim, nu a zis nimic de srv 1 unde nu ne ofera un avantaj, e ca si cum as sta phono. sau daca as avea duel. Asa evitam plangerile aiurea cu pk pe spoturi :)

bai baiatule EXPLOIT BUG E INTERZIS INDIFERENT DE SRV CE NE IEI CU CS? iti fac preluare si vreau sa iti dau pk cum iti dau pk daca u te fol de bug?eu nu am stiut ca exista reguli diferite srv 1 si sv2......acum aflam toti de trb asta

Posted

NU e la fel ca phono care trece dupa 2h iar duelul mai pica

ce-s gogosile astea ca e la fel , vrajeli de doi lei , daca e la fel de ce nu stai phono???

app mai e cineva care foloseste chestia asta in afara de tine? nu

dar sunt sigur ca vor mai aparea cat de curand

din cate stiu eu nici adminii nu sunt invicibili asa mi se pare normal sa se rezolve chestia asta cat mai repede

Posted

NU e la fel ca phono care trece dupa 2h iar duelul mai pica

ce-s gogosile astea ca e la fel , vrajeli de doi lei

app mai e cineva care foloseste chestia asta in afara de tine? nu

dar sunt sigur ca vor mai aparea cat de curand

din cate stiu eu nici adminii nu sunt invicibili asa mi se pare normal sa se rezolve chestia asta cat mai repede

da mai este jetli dar nu am poze sa dovedesc :P

EDIT Prutus --> http://img37.imageshack.us/img37/905/prutus.jpg

ps poza nu mais tiu de cand e ..

Posted

Ma baieti /colegi de joc ...nu va mai agitati ...fiecare face ce vrea si ce stie ...nu mai exista lege pe aceste joc ....daca vor ei un spot sau ceva ...se rezolva nu e problema ...usor si fara munca ...cum sa intamplat si cu ultimul din k6 cand la`u pierdut ...nu au putut sta fara el ...au vazut ca nu pot da pk sau prelua ...tot la`u luat ...asa ca ...degeaba ne agitam ca nu se rezolva ...se da 1 ss mic de 40 zile maxim sa zicem ...si tot ce stiu aia fac ...credeti ca daca isi ia ss nu mai foloseste acest bug ?din contra bine ca au aflat si altii ca asa vor face si altii ca el ...

Posted

cand un gm va zice ca e interzis, nu il vom mai folosi. sti, nu toti avem programe de auto print ca sa faca toti membrii partyului print cand ne dati pk ;) deci pt noi e mai rentabil sa ne tinem spotu si sa crestem decat sa ia ss un char de pk de al vostru

p.s. reload cand ai avut tu ultimu k6 si ti`am dat noi pk? :))

Posted

da mai este jetli dar nu am poze sa dovedesc :P

EDIT Prutus --> http://img37.imageshack.us/img37/905/prutus.jpg

ps poza nu mais tiu de cand e ..

mda... :)

nu eram eu

Posted

cand un gm va zice ca e interzis, nu il vom mai folosi. sti, nu toti avem programe de auto print ca sa faca toti membrii partyului print cand ne dati pk ;) deci pt noi e mai rentabil sa ne tinem spotu si sa crestem decat sa ia ss un char de pk de al vostru

nu ma astept doar sa nu il mai folositi ci sa fiti si pedepsiti , esti mai cu mot sau n-am inteles? stiai de la bun inceput ca metoda asta nu e ortodoxa

tineti-va spotul pe fortele voaste si nu pe portita lasata de acest script

P.S. in loguri apare cand iti bagi peste deci nu va faceti griji

Posted

ma u chiar ai cap sa nu iti ploua in gat?nu ai inteles expoit de bug e interzis INTERZIS

cand injuri trb sa iti zica adminu ca e interzis sa injuri?nu cand dai pk trb sa iti zica adminu ca ai voie sau nu?

da cu moshucu ce ai facut la 90 90 ieri?esti cam scurt de minte

nu trb sa ai auto print trb sa stai on sau nu stiai ca si afk-ul e pedepsit?

Posted

chestia asta doar ne ajuta sa nu luam pk pe spot daca ne preluati puteti omora toate charurile inafara de acela si chiar daca nu il puteti omora, el nu poate omora mobi si nu poate face dmg PvP deci nu cred ca ar deranja cu ceva ;)

Posted

chestia asta doar ne ajuta sa nu luam pk pe spot daca ne preluati puteti omora toate charurile inafara de acela si chiar daca nu il puteti omora, el nu poate omora mobi si nu poate face dmg PvP deci nu cred ca ar deranja cu ceva ;)

si chestia nu e un avantaj destul de mare fata de restul? cum am mai zis nici adminii nu sunt imuni la pk dar voi sunteti :blink:

Posted

Rusine,degeaba aruncati voi cu noroi in autoprint si altele fara dovezi.dupa speed si altele acum o dati si in din astea ca sunteti incapabili sa tineti de un spot altcumva

GG "bre",sper ca sunteti tare mandrii de voi

:tiphat:

Posted

baiatu acel bug nu il fol nimeni doar u...daca restu pot juca corect u dc nu poti?esti mai "smecher" sau ce?stai phono baiatu daca vrei sa nu iei pk si gata...nu ne mai aduce u noua argumente de 2lei ca nu merge.....este ceva interzis =platesti

Posted

adminii nu sunt imuni dar pot da pk .. daca avem un charcu agi peste cap pe spot, el nu poate da, nu poate lua pk chiar daca e preluat nu poate face nimic impotriva celor care l`au preluat... la CS inteleg dc e interzis pt ca si daca esti phono te poate omora lumea iar duel nu merge dar aici nu vad dc sa fie interzis pt ca are aceleasi efecte ca duelul sau phono doar ca acesta nu dispare dupa 2 ore si mobii iti dau 1-2k dmg

Posted

nu poate omora mobi si nu poate face dmg PvP ... ok, si cei care vin si stau pe spot cum fac print cu spotul daca tu esti acolo si nu poti fi mutat, GM in joc nu gasesti tot timpul ca sa iti dea d/c.

Poti sa-ti bagi nasul aici, cam de genul asta se poate intampla pe spot dupaia. Vine oricine si da PK la holder de ex, ca e singurul care nu poate sa atate fono, si uite asa stam si ne uital unul la altul si nu face nimeni exp.

Posted

eu am facut dupe si pe server 2. tot 99 mi-am luat.

daca stai phono trebuie sa te trezesti din 2 in 2 ore sa te faci iar phono. aici e avantajul care ti-l ofera exploitu: ca nu te trezesti din 2 in 2 ore. eviti pe dreq plangerile cu pk pe spot. din totdeauna te-ai trezit sa fii mai cu 2 oua.

cum sa zici ma ca daca gm zice ca e interzis nu-l vei mai folosi? :)) cat poti fi de nesimtit :))

@so.. avand in vedere ca nu mi-a zis nimeni ca dupele sunt interzise, doresc scoaterea suspendului de pe toate conturile de pe care am dupat. acum ca am aflat ca dupele sunt interzise, nu voi mai face. multumesc anticipat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...