Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

abuz script full stats

Recommended Posts

Posted

http://img529.imageshack.us/img529/7505/screen083109310001.jpg

http://img265.imageshack.us/img265/5103/crss.jpg

domnul [cRs] profita de faptul ca scripul ii scoate agilitatea si foarte frumos si-a bagat peste cap devenind astfel invicibil ( nu poate lua pk)

eu consider asta un abuz fata de script pt ca dragos nu pt asta l-a facut ca sa nu piarda el spotul ci pt cazurile in care s-a bagat din greseala

vreau sa stiu daca se va face ceva impotriva acestui lucru sau nu

Posted

nu pot da pk, nu pot lua pk. e ca si cum as avea duel :) doar ca mobii imi fac 2k dmg .. ce ti se pare aiurea in asta ?

si iar si iar....exploit, cate i`se mai permit acestui specimen?

Posted

nu pot da pk, nu pot lua pk. e ca si cum as avea duel :) doar ca mobii imi fac 2k dmg .. ce ti se pare aiurea in asta ?

Si daca nu era scriptul ce faceai?

Posted

Folosesti scriptul in alte scopuri decat cel pt care a fost creat astfel incat iti creezi avantaje fata de restul -> abuz

Ar trebui setat sa iei d.c cand un atribut > 32767

Posted

Folosesti scriptul in alte scopuri decat cel pt care a fost creat astfel incat iti creezi avantaje fata de restul -> abuz

Ar trebui setat sa iei d.c cand un atribut > 32767

nu e prima data knd Gunit se foloseste de unele chichite pe care altii nu au curajul sa le foloseasca de teama de a nu primi suspend

@ G, dc nu ai bagat la bk`ul tau peste 32767?, stiai k nu e "legal" ceea ce faci si nu vrei ss pe GM`ul guildei HHunterZ, zi`mi daca nu e asa

Guest CeausescuPresedinte
Posted

daca facea altcineva treaba asta avea demult suspend ... HH rullz

Posted

eu n`am vrut sa zic asta pt k sunt in HONEY, dar daca zice unu care a trecut si prin HH...e grav

Posted

nu stiu de cand o fac dar sigur de duminica de cand au spotul ala

33. [cRs] Blade Knight 350(51) 842972148 27000 32767 32767 20000

de ce si-a reglat agilitatea ? de frica? sunteti de toata jena

oricum dovezile raman

Posted

sper sa primeasca suspendul pe mare il merita nu de alta sa nu li se urce la cap cu exploitu asta de buguri ... stim mai multi de bugul ala si nu il folosim ... daca noi veneam la cs si foloseam bugul ala aveam 99 ... dar voi ce naiba va permiteti

daca nu primeste ss iti dai seama cum o sa fie urmatorul cs :))

si nu gasit acuma scuze ca a bagat 1 punct din gresala si dealea ... pt ca nici macar nu e full stats

Guest bogdan87
Posted

domnul [cRs] profita de faptul ca scripul ii scoate agilitatea si foarte frumos si-a bagat peste cap devenind astfel invicibil ( nu poate lua pk)

eu consider asta un abuz fata de script pt ca dragos nu pt asta l-a facut ca sa nu piarda el spotul ci pt cazurile in care s-a bagat din greseala

ba tie nu iti este rusine sa faci afirmatile astea cand chiar u marele Tyrexelu ai venit la CS cu asa ceva

Posted

oare domnilor moderatori cat veti mai permite atata nesimtire din partea celor din hh?in special gunit...vad ca el e cel ce joaca pe crs.

de cate ori a faxut asta exploit de bug-uri pe acest srv de cate ori oameni buni?voi nu va simtiti deloc?trb sa aibe 99 de acu 1 an....voi l-ati lasat in continuare.pk de pe car secundare ca sa isi ia spoturi la guilda face......

is ff curios de decizia moderatorilor...si propun scoatearea scriptului cn vrea sa aibe car in reg sa fie atent atunci cand baga punctele si gata.

spor

Posted

ba tie nu iti este rusine sa faci afirmatile astea cand chiar u marele Tyrexelu ai venit la CS cu asa ceva

Cand o sa ai si dovezi mai vb

Pana atunci p@

Guest bogdan87
Posted

Pana atunci p@

mai si minti mah nu trebuie sa aduc dovezi

ca nu se rezolva nimik dar sa posteze pe cineva ca sa folosit de acelasi bug pe care l-ai folosit

si u esti un nimik pt mn

P@ :tiphat:

Posted

de smecheria asta stiam de la inceputul db-ului, si imediat dupa implementarea scriptului am fi putut sa o folosim si noi dar problema era ca ne-am fi folosit de un exploit. ala este bug de joc, cum a fost si exploitul de crescut al lui gunit. se pare ca acelasi gunit continua sa se foloseasca fara probleme de bugurile intalnite pe linkmania si continua sa scape nepedepsit.

cand trebuia de fapt sa ia 99 pentru exploit si macro/bot, n-a luat. i s-a dat doar 40 de zile. eu cand am folosit exploit-ul pentru dupe, am luat 99 fara sa comentez.

la CS-uri nu-l urmareste nimeni sa vada ca foloseste speed si el si inca vreo 4-5 indivizi din HH

acum se foloseste de alt exploit, si bineinteles se va inchide topicul cum s-au inchis alte zeci fara a se da un verdict

Guest Tsu^_^pui
Posted

zi-se cel care a dat d/c de pe admin -_-

Daca nu eram in Romania as fi crezut ca asemenea specimen nu exista, dar da, exista. Nu poti da un raspun la asa ceva. Poate adminii nu stau cum sta nenea Alexey cu ochii beliti in statusul jucatorilor adversi, te-ai gandit la asta?

sper sa primeasca suspendul pe mare il merita nu de alta sa nu li se urce la cap cu exploitu asta de buguri ... stim mai multi de bugul ala si nu il folosim ... daca noi veneam la cs si foloseam bugul ala aveam 99 ... dar voi ce naiba va permiteti

daca nu primeste ss iti dai seama cum o sa fie urmatorul cs :))

si nu gasit acuma scuze ca a bagat 1 punct din gresala si dealea ... pt ca nici macar nu e full stats

Adica cum avea Tyrexel acum cateva cs-uri de nu putea fi omorat sau sa omoare, dar merge prin valley fara stres? :) Aici nu e vb de cs, e vb de un spot. Vad ca voi stiti multe buguri ( sau asa spuneti) dar nu le folositi.. sau nu ne spuneti ca le folositi ;;)

Pana atunci p@

vezi mai sus, p@ ( daca scriu cu @ sunt mai cool :> )

Posted

zi-se cel care a dat d/c de pe admin -_-

topicul asta nu e despre mine in caz ca nu ai observat so buzz off

Daca nu eram in Romania as fi crezut ca asemenea specimen nu exista, dar da, exista. Nu poti da un raspun la asa ceva. Poate adminii nu stau cum sta nenea Alexey cu ochii beliti in statusul jucatorilor adversi, te-ai gandit la asta?

desteptule,

ma uitam la punctele de pe rodvailar si mi-a sarit in ochi la crs ca avea agil pe minus

Adica cum avea Tyrexel acum cateva cs-uri de nu putea fi omorat sau sa omoare, dar merge prin valley fara stres? :) Aici nu e vb de cs, e vb de un spot. Vad ca voi stiti multe buguri ( sau asa spuneti) dar nu le folositi.. sau nu ne spuneti ca le folositi ;;)

eu am prezentat niste dovezi voi aveti doar GARGARA ieftina

vezi mai sus, p@ ( daca scriu cu @ sunt mai cool :> )

nu te mai baga in seama aiurea daca nu aduci ceva constructiv

Posted

io nush ce avea tyrexelu sau cine juca pe tyrexelu acus cateva cs-uri ... poate dovedesti tu asta ... eu comentez doar la cea ce e se vede ... de unde avem noi garantia ca voi la cs nu va folositi de el .. daca va folositi de el pt a tine 1 spot? si de bugu asta i-a zis Sica lui -ija- si se stia de el si sa zis ca , cine il foloseste va avea suspendu meritat ... sa speram ca nu sa uitat de faptul asta si sa se faca dreptate

Posted

visati visati :))) stim ff bn cum sta trb se va trece cuvederea :D sau pur si simplu va da 1 ss de 20-40 de zile sa ni se inchida gura si gata :D

da...un 40 pt un exploit, tot atatea zile cate se dau si pt un amarat de clicker care aduna jwl/sign

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...