Jump to content
Random Hero

Slujitorul Domnului a umplut de sange un batranel!

Recommended Posts

Posted

CANCAN prezinta un caz cutremurator: staretul unei manastiri din judetul Constanta l-a rupt in bataie pe un batran pana l-a umplut de sange, fiindca victima intrase fara aprobare in curtea lacasului de cult ca sa scurteze drumul spre casa.

Batut. Popa il loveste pe batran

317797-x-1_-jpg.jpg

Asezamant. Manastirea Basarabi, acolo unde s-a intamplat agresiunea

317798-x-3_-jpg.jpg

Barbar. Preotul il loveste cu cruzime pe batranul cazut la pamant. Intreaga scena se petrece sub ochii unui tanar care il si ajuta pe preot

317799-xx-0_-jpg.jpg

Ranit. Acesta cade la pamant, insa...

317800-x-2_-jpg.jpg

Cosmar. Staretul continua sa dea cu bestialitate in victima sa

317801-x-9_-jpg.jpg

Sobru. Teotim, in urma cu trei ani, pe vremea cand acesta era staretul unei manastiri de langa Oradea

317802-x-staret-basarabi-la-oradea1_-jpg.jpg

TEOTIM POPA

317803-x-staret-basarabi-la-oradea.jpg

Atmosfera. Ieri, la Manastirea Basarabi era o liniste de mormant.

317804-x-7_-jpg.jpg

Desi propovaduieste Vechiul Testament, in care scrie "Sa nu te ridici impotriva vietii aproapelui tau", cand este "in civil", Teotim Popa, staretul Manastirii Basarabi din judetul Constanta, pare un adevarat monstru. Omul Domnului a demonstrat ca s-ar descurca perfect in rolul de recuperator care rupe picioarele oamenilor pentru a-si plati datoriile. Recent, staretul a batut cu o cruzime inimaginabila un batran, doar pentru ca acesta si-a permis sa treaca prin curtea manastirii pentru a scurta drumul. Intrea-ga scena a fost filmata de o persoana care se afla in lacasul sfant pentru a se reculege. Imaginile intrate in posesia CANCAN il arata pe duhovnicul Teotim repezindu-se asupra batranului. Ca un calugar shaolin, staretul il pune la pamant pe batranel si incepe sa-l loveasca in figura. Cu o mana il tine de par, cu alta ii cara pumni, cu nemiluita. Dupa cateva secunde, la locul faptei soseste un barbat, care sare sa-l ajute la nevoie pe popa. Batranul incearca sa se ridice cu greu de la pamant, insa cosmarul este abia la inceput. Cu o cruzime de nedescris, slujitorul Domnului continua sa-l loveasca pe batran cu picioarele si pumnii, de parca totul se intampla intr-un ring la o competitie sportiva... Victima reuseste sa scape, dar doar pentru cateva secunde, pentru ca preotul se napusteste iarasi asupra lui. Da in el ca intr-un sac de box si nu se opreste nici in momentul in care batranul san-gereaza abundent si implora sa fie crutat.

Un martor care se afla la manastire pentru a se reculege si care care a asistat la intreaga scena a declarat pentru CANCAN ca ceea ce a vazut l-a marcat pe viata. "Este incredibil ce s-a intamplat. Eram la manastire si deodata am auzit tipete, iar cand m-am uitat l-am vazut pe preotul Teotim cum il batea pe batran. Preotul avea o fata de om nebun, urla, injura. Singura vina a batranului a fost ca a trecut prin curtea manastirii pentru a scurta drumul si pentru asta a fost umplut de sange de catre Teotim. Am ramas marcat de ceea ce am vazut, omul asta ar trebui exclus din biserica", ne-a declarat cel care a asistat la scenele de o violenta extrema.

Video pe site

sigla.jpg

O fi stirea de pe Cancan (nu era pe Stirile Pro TV ca o luam de acolo :)) ) dar am vazut ca s-a facut mare caz la televizor astazi pe tema asta. Interesanta atitudinea preotului.

Guest Alex.R
Posted

Asta era destinul lui.Asta era rolul lui in marele plan al omni-zeului.

Posted

Cu toate ca nu sunt eu cel care sa cred in Dumnezeu, dar mai mult este un stereotip cu "Preotul nu-ti va face rau, el iti va intinde mereu o mana de ajutor, nu fura, nu injura, nu bate.. trateaza totul cu calm". Daca stam bine si ne uitam, preotul e ca oricare om ce doreste sa-si vada binele lui mai presus de orice .. cunosc multe cazuri in care ziceai ca era mafiot cand venea vorba de prestatiile lui.

Toata lumea vine si te condamna daca zici ceva rau despre ei, dar sa vedem ce o sa zica acum. Sunt 100% sigur ca acesta nu este un caz izolat (nu neaparat cu kung fu).

p.s. profesor de religie, a intrat la teologie desi el era total opus religiei dar totusi a iesit ce si-a propus. Ce e drept, fata de multe cazuri vazute/auzite este un om de treaba, dar credeti ca o forta divina i-a aratat calea ? Heh.

p.s.2. nu-mi sariti in cap, nu am zis de toti preotii .. or fi si preoti care-si vad de treaba lor

Posted

Asta era destinul lui.Asta era rolul lui in marele plan al omni-zeului.

Doamne tie iti vine sa crezi ce-ti debiteaza mintea? Si eu ma chinuiam sa iti explic ca ar fi o prostie sa se investeasca in epurarea apei cand o putem avea "de-a gata" de la natura. Si ca sa nu mai fac alt post in topicul ala, daca asta e destinul lui, de ce esti atat de pro evolutiei tehnologiei nano? In cazul ala omul isi hotaraste singur destinul.

Amice, te cam bati cu propriile cuvinte, si nu, nu e voie de reply pentru ca nu vreau sa par nesimtit si sa te las fara un raspuns.

On topic. Am vazut filmul, asa zisul "preot" merita pus in mijlocul satului si batut cu mere/rosii (intelegeti ideea).

Posted

ce s-a suparat taticu' norilor

presupun ca nu toti sunt bineveniti in casa domnului

Doamne tie iti vine sa crezi ce-ti debiteaza mintea? Si eu ma chinuiam sa iti explic ca ar fi o prostie sa se investeasca in epurarea apei cand o putem avea "de-a gata" de la natura. Si ca sa nu mai fac alt post in topicul ala, daca asta e destinul lui, de ce esti atat de pro evolutiei tehnologiei nano? In cazul ala omul isi hotaraste singur destinul.

Amice, te cam bati cu propriile cuvinte, si nu, nu e voie de reply pentru ca nu vreau sa par nesimtit si sa te las fara un raspuns.

On topic. Am vazut filmul, asa zisul "preot" merita pus in mijlocul satului si batut cu mere/rosii (intelegeti ideea).

nu stiu ce-ai vrut sa zici tu aici da' el era sarcastic

Guest Alex.R
Posted

SARCASM

P.S. Pentru tine este o prostie sa se investeasca in cercetare in general.Incearca sa cauti pe gugal cat % din apa de pe Pamant este potabila.

Posted

Cine stie ...poate se antreneaza pentru vremea cand o sa faca exorcizari...la ce lovituri are iese orice drac din om

:))

Nici un om normal (intreg la minte) nu ar da in cineva cand e cazut la pamanat . Lasa-ma si cu preotii astia ca vor sa para oameni corecti dar is mai curvari decat noi . :-j Aviz pocaitilor care se pocaiesc sa ajunga in America .

Posted

zicea cineva mai sus ca nu mai putem avea incredere in preoti, dar voi ati avut pana acum ? nu merita (toti) putini sunt cum ar trebui sa fie, mie mi so dus toata "increderea" de cand am vazut ce averi invart, dapai acum ..., cel care a facut asta merita sa fie batut 24/7 pentru asta ...

Posted

zicea cineva mai sus ca nu mai putem avea incredere in preoti, dar voi ati avut pana acum ? nu merita (toti) putini sunt cum ar trebui sa fie, mie mi so dus toata "increderea" de cand am vazut ce averi invart, dapai acum ..., cel care a facut asta merita sa fie batut 24/7 pentru asta ...

Nu trebuie batut 24/7 ca nu e o divinitate e o fiinta umana si el la fel ca si noi . Parerea mea ar fi ca cei care trebuie sa ne de-a un exemplu de pace , de credinta , ei ne duc in tainele raului :-j .

Guest Alex.R
Posted

Nu trebuie batut,e si el tot om.Clovnii de la circ trebuie batuti daca lovesc pe cineva?

Posted

Atata timp cat este pe propietatea lui poate sa-l omoare legea nu ai face nimic. In schimb ne mandrim cu calugarii nostri :) ar fi mai buni la kickbox decat la slujba.

Posted

' date='29 August 2010 - 03:41' timestamp='1283042515' post='5320927']

Atata timp cat este pe propietatea lui poate sa-l omoare legea nu ai face nimic. In schimb ne mandrim cu calugarii nostri :) ar fi mai buni la kickbox decat la slujba.

Totusi, legea iti permite sa omori un om care doar iti calca proprietatea fara rea-vointa?

Guest Alex.R
Posted

Si daca iti intra in casa cu rea vointa tot nu ai voie sa il omori.Nu ai voie nici sa il ataci.

Posted

Si daca iti intra in casa cu rea vointa tot nu ai voie sa il omori.Nu ai voie nici sa il ataci.

Normal,trebe sa`l lesi sa te omoare el si apoi o sa te scoli din morti ca sa`i tai ouale.

Posted

asta pana cand iti arde el un pumn in nas. atunci poti sa-l snopesti bine de tot. deci poti da si tu primul, cine-l crede pe el?

Guest Alex.R
Posted

Sunt cazuri in care hotul a fost rupt in bataie iar proprietarul locuintei a luat mai multi ani decat hotul.

Posted

Biserica aceea cred ca era publica,deci avea oricine voie sa intre acolo .. sa zicem ca acel om a intrat pe o proprietate privata,ca preot nu trbuia sa il omori in bataie. :|

Posted

Am vazut acest caz mai detaliat la 0 tv, ma rog, OTV, si am aflat ca acel "popa" nu este la prima abatere de acest gen. Sper sa se ia masuri, sa nu-si faca o obisnuinta din asta, sau ar putea sa-si schimbe meseria .

Posted

popa = om = finta cu comportament schimbator

popa(calugar)find si el om nu prea cred ca la luat la bataie asa degeaba,este un secret si acolo.

si nu ni-l spui si noua? nu si-a platit taxa de protectie? care a fost faza de l-ai cotonagit? :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...