Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OldAsaph

sugestie ^_^

Recommended Posts

Posted

Mai ciudata aceasca sugestie...mai mult este o observatie...dar cititi pana la capat inainte de a da un Reply :)

Stiu ca asa e regulamentu cand unul posteaza aiurea sa i se acorde nefondata..(nu mai dau citat stiti toti cum sta treaba). Dar totusi mai sunt cazuri...si sunt destule in care uni posteaza chiar prostii si nu li se acorda nefondata...nu ca sunt eu rau sau ceva de genu dar daca va uitati la cateva plangeri...eu sincer am inceput sa rad...:)) stiu ca unii sunteti mai indulgenti si le mai dati cate un sfat fara pedepsa...e ok nu asta e problema dar sunt cativa care ar merita sa primeasca ss si in joc pt ce prostii posteaza acolo :)) deci sugestia mea ar fii referitoate la comportamentul moderatorilor...Stiu ca fac asta de buna voie si alea da va apreciem!(cel putin eu unul chiar apreciez) dar totusi ne-am bucura (si aici vb in numele celor care imi dau dreptate) ca ati putea putin mai bine in unele cazuri sa fiti mai atenti (nu ca am fii nemultumiti de voi :) Doamne fereste! ) ci uneori unde mai puteti lasa treaca-mearga sunteti foarte duri si in alte locuri unde s-ar putea pedepsii clar lasati de la voi....si nu vreau sa dau exemple sau nume ca nu e frumos...dar cred ca stiti despre ce vorbesc :). Sper sa nu am probleme cu vreun moderator din cauza acestui topic dar e ceea ce cred si ma gandesc ca nu va suparati pentru unele observatii spuse cu cea mai buna intentie :) Merci de intelegere. :tiphat:

Posted

Mai ciudata aceasca sugestie...mai mult este o observatie...dar cititi pana la capat inainte de a da un Reply :)

Stiu ca asa e regulamentu cand unul posteaza aiurea sa i se acorde nefondata..(nu mai dau citat stiti toti cum sta treaba). Dar totusi mai sunt cazuri...si sunt destule in care uni posteaza chiar prostii si nu li se acorda nefondata...nu ca sunt eu rau sau ceva de genu dar daca va uitati la cateva plangeri...eu sincer am inceput sa rad...:)) stiu ca unii sunteti mai indulgenti si le mai dati cate un sfat fara pedepsa...e ok nu asta e problema dar sunt cativa care ar merita sa primeasca ss si in joc pt ce prostii posteaza acolo :)) deci sugestia mea ar fii referitoate la comportamentul moderatorilor...Stiu ca fac asta de buna voie si alea da va apreciem!(cel putin eu unul chiar apreciez) dar totusi ne-am bucura (si aici vb in numele celor care imi dau dreptate) ca ati putea putin mai bine in unele cazuri sa fiti mai atenti (nu ca am fii nemultumiti de voi :) Doamne fereste! ) ci uneori unde mai puteti lasa treaca-mearga sunteti foarte duri si in alte locuri unde s-ar putea pedepsii clar lasati de la voi....si nu vreau sa dau exemple sau nume ca nu e frumos...dar cred ca stiti despre ce vorbesc :). Sper sa nu am probleme cu vreun moderator din cauza acestui topic dar e ceea ce cred si ma gandesc ca nu va suparati pentru unele observatii spuse cu cea mai buna intentie :) Merci de intelegere. :tiphat:

eu raman la parerea ca in loc de nefondata prima data sa se dea warn up..

am vazut nefondate acordate prea usor la unii

asa ca in loc de nefondata sa se aleaga cu un avertizment iar la 2 sa primeasca nefondata...

off topic:prea lingusitor esti.. ghetele nu le-ai facut cu crema ?....

Guest NuEstiTuPutinCamProst?
Posted

asa ca in loc de nefondata sa se aleaga cu un avertizment iar la 2 sa primeasca nefondata...

wa demone eu prin acest topic vroiam sa le zic ceva adminilor...daca ai inteles mesajul bine daca nu si mai bine...sincer nu am nevoie de observatiile tale. Si daca totusi esti curios e vorba de respect aici (ceea ce tu nu cred ca ai) ligusitor? nu am motiv..mai joc pe linkmania doar de plictiseala sincer nici nu mai fac lvl...asa daca erai curios...

Posted

Probabil ca aceste comparatii pe care tu le-ai facut sunt intre cazuri total diferite. Fara sa arati concret despre ce e vorba nu o sa primesti niciodata un raspuns concret. Oricum ca idee, principiul nu este neaparat sa dam suspend ci sa-i corectam pe cei care posteaza doar de dragul de a face un post in plus sau mai sunt cei care au ciuda pe cineva si incearca si ei poate merge. Daca se intampla cateodata ca unul sa nu primeasca suspend pentru nefondata nu este nici o tragedie, cu siguranta va recidiva de mult mai multe ori ca unul care stie ce posteaza.

Posted

da ai dreptate:P

Posted

ce e aia nefondata? o regula anti-player (ca multe alte reguli de pe serverul asta) si o consolare a moderatorilor gen vezi doamne "daca rezolv tampenia asta, macar sa dau un suspend".

e o prostie dupa parerea mea si nu face altceva decat sa dea mana libera moderatorilor sa faca ce si cum vor ascunzandu-se in spatele unui regulament care lasa loc de interpretari. poti interpreta regulamentul si ca player, dar ... "moderatorii au ultimul cuvant" = teoria pumnului infipt in gura = taci ca eu pot = multe altele

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...