Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Takanohana

Lag f. mare... conexiune dificila!

Recommended Posts

Posted

Salut!

Folosesc ca provider internet pe cei de la Romtelecom. Am o conexiune ClickNet Express. Viteza buna, spre foarte buna.

Problema este ca astazi imi este aproape imposibil sa ma loghez in joc. Timpii de incarcare sunt interminabili, iar cand se incarca, dupa ceva timp iau disconect.

Am verificat conexiunea, incarcand mai multe pagini de internet, atat interne cat si externe, si nu sunt nici un fel de probleme cu incarcarea acestor pagini. In schimb, si pe forumul linkmania se incarca foarte greu.

As dori sa verificati daca, din anumite motive, clientii ClickNet au accesul limitat la server, sau poate este vreo problema cu ip-ul pe care il folosesc (192.168.1.4). Nu stiu daca mi se aloca automat alt ip la fiecare deschidere a calculatorului, dar nu am mai avut astfel de probleme de logare.

Multumesc anticipat.

Last Edit:

Am folosit un program de ping - WinMTR - si am incercat sa vad care sunt pierderile de pachete catre www.linkmania.ro

Iata rezultatele (in caz ca va ajuta aceste date):

|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| 192.168.1.1 - 0 | 39 | 39 | 0 | 1 | 16 | 0 |

| 92.80.0.254 - 0 | 39 | 39 | 31 | 42 | 47 | 47 |

| 10.0.221.61 - 0 | 39 | 39 | 31 | 43 | 47 | 47 |

| 10.0.241.185 - 0 | 39 | 39 | 31 | 44 | 47 | 47 |

| 10.0.241.198 - 3 | 39 | 38 | 31 | 44 | 47 | 31 |

| No response from host - 100 | 38 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| dr32.bucuresti.rdsnet.ro - 38 | 38 | 23 | 63 | 87 | 125 | 125 |

| www.linkmania.ro - 30 | 38 | 26 | 63 | 80 | 110 | 78 |

Posted

Ip-ul dat de tine este un ip intern. Nu cred ca este o problema de IP ci de comunicarea intre providers Romtelecom si RDS.

Am exact aceiasi problema de vreo 45 de minute si acelasi provider, Romtelecom (nordul tarii), zic nordul deoarece am vorbit cu cineva care are acelasi provider in game si ii mergea perfect.

Se rezolvase pentru cateva minute dar a luat-o de la capat, deci banuiesc ca se lucreaza si posibil se va rezolva in curand.

Edit: Se pare ca si-a revenit :)

Posted

Ip-ul dat de tine este un ip intern. Nu cred ca este o problema de IP ci de comunicarea intre providers Romtelecom si RDS.

Am exact aceiasi problema de vreo 45 de minute si acelasi provider, Romtelecom (nordul tarii), zic nordul deoarece am vorbit cu cineva care are acelasi provider in game si ii mergea perfect.

Se rezolvase pentru cateva minute dar a luat-o de la capat, deci banuiesc ca se lucreaza si posibil se va rezolva in curand.

Eu stau in sudul tarii, Bucuresti mai precis. M-am ganditi si eu ca sunt probleme inter-provideri, dar doream sa am si o confirmare de la moderatori.

Mersi de raspuns. M-am mai linistit. Asteptam sa se rezolve cumva.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

S-a rezolvat intr-un final. Cauzele nu stiu care au fost. Acum merge bine.

Topic Closed

nici nu cred ca se va afla vreodata cauza :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...