DeejayR8 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Mai sunt doar cateva zile pana cand toamna se va instala oficial, toamna in care va fi lansat Google TV. Cu toate astea, exceptand comunicatului oficial din urma cu cateva luni, prea multe informatii despre produsul cu care Google vrea sa-si aduca reclamele pe televizoarele noastre nu se cunosc. O mica parte din mister a fost elucidata cu ocazia expozitiei Comic Con 2010. Acolo, la standul Google, a avut loc o scurta prezentare a ceea ce se doreste a fi Google TV. Multe surprize nu au iesit la iveala. In schimb, a reusit sa ne sporeasca si mai mult curiozitatea. Google TV va avea la baza sistemul de operare Android. Accesul la continutul multimedia disponibil online se va face fie folosind diverse aplicatii, fie din browser. Browser care nu va fi altul decat Google Chrome. In cele sase minute cat dureaza prezentarea video se pot vedea o parte din aplicatiile preinstalate, cat si navigarea in browser-ul web. Bineinteles, un rol important in gasirea continutului multimedia il va juca functia de cautare, ce nu putea sa lipseasca. Google TV va fi disponibil ca o facilitate inclusa in televizoarelor noi. De asemenea, cei care nu vor sa-si cumpere un televizor nou doar pentru Google TV, vor putea achizitiona un set top box separat.
Thora! Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Noi informatii despre Google TV Multe surprize nu au iesit la iveala. In schimb, a reusit sa ne sporeasca si mai mult curiozitatea. Adica noile informatii nu exista de fapt, pentru ca Google nu a vrut sa le scoata la iveala. Ceea ce ne face curiosi, evident. Iar stirea este despre faptul ca..... ?!?!?!?! I got it ! E din categoria stiri din nestire.
Guest Alex.R Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Adica noile informatii nu exista de fapt, pentru ca Google nu a vrut sa le scoata la iveala. Ceea ce ne face curiosi, evident. Iar stirea este despre faptul ca..... ?!?!?!?! I got it ! E din categoria stiri din nestire. Ba da,noile informatii exista.Comic Con a avut loc in iulie,acum au aparut noi informatii. Oricum,Samsung are incorporat ceva asemanator in tv-urile lor de 2 ani.
Shadow * ClimaCool Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Adica noile informatii nu exista de fapt, pentru ca Google nu a vrut sa le scoata la iveala. Ceea ce ne face curiosi, evident. Iar stirea este despre faptul ca..... ?!?!?!?! I got it ! E din categoria stiri din nestire. Buna observatie, sunt total de acord. Din pacate nu e singurul thread la stiri care nu ne zice nimic nou.
Guest Alex.R Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ba da,noile informatii exista.Comic Con a avut loc in iulie,acum au aparut noi informatii. Oricum,Samsung are incorporat ceva asemanator in tv-urile lor de 2 ani. Buna observatie, sunt total de acord. Din pacate nu e singurul thread la stiri care nu ne zice nimic nou.
Shadow * ClimaCool Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Si vrei sa impartasesti si cu noi aceste noi informatii sau le ascunzi doar pentru tine?
Guest Alex.R Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Si vrei sa impartasesti si cu noi aceste noi informatii sau le ascunzi doar pentru tine? Sunt in articol aceste informatii.Ce vrea sa spuna autorul este ca nu au fost divulgate multe informatii la Comic Con care a avut loc in iulie si acum au aparut mai multe informatii.Cel putin asa inteleg eu din articol.
Shadow * ClimaCool Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Sunt in articol aceste informatii.Ce vrea sa spuna autorul este ca nu au fost divulgate multe informatii la Comic Con care a avut loc in iulie si acum au aparut mai multe informatii.Cel putin asa inteleg eu din articol. Daca au aparut care is? Sau numa atata a vrut sa zica ca la Comic Con nu s-au dezvaluit multe stiri, dar acuma ba, insa nu vi le zic ca is secret. Sau chiar asa dobitoc is de nu inteleg threadul asta? Eu tot raman la ideea lui Thora ca e o stire fara stire.
Guest Alex.R Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Eu doar mi-am dat cu parerea.Nu sutn fan go4it stai linistit.Oricum,daca este cum ziceti voi,stirea e veche de 1 luna si ceva si ei abia acum o posteaza?