Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest tolic

Bug bug..da deja e ofticant

Recommended Posts

Posted

Bun..dupa cum spuneam intr-un post anterior mi-a disparut cioara din inventar...ok am inteles "bug", no big deal. Dar acu 5 min in cautarea de golden prin devias am fost omorat de un guardian si mi-a cazut tot sign-ul care il aveam la mn. Fie n-am citit eu bine regulile jocului, dar de unde si pana unde iti cade sign-ul, de-acu te pomenesti ca o sa trebuiasca sa umblu cu inventarul gol golut, dezbracat, dezarmat ca nu cumva sa pierd ceva. Poate ca pentru cineva cu 20 rr nu era mare pierderea da la un char no rr care se chinue sa stranga ceva e un pic ofticant???? As ruga un moderator sa ma lamureasca si pe mine.

Posted

Bun..dupa cum spuneam intr-un post anterior mi-a disparut cioara din inventar...ok am inteles "bug", no big deal. Dar acu 5 min in cautarea de golden prin devias am fost omorat de un guardian si mi-a cazut tot sign-ul care il aveam la mn. Fie n-am citit eu bine regulile jocului, dar de unde si pana unde iti cade sign-ul, de-acu te pomenesti ca o sa trebuiasca sa umblu cu inventarul gol golut, dezbracat, dezarmat ca nu cumva sa pierd ceva. Poate ca pentru cineva cu 20 rr nu era mare pierderea da la un char no rr care se chinue sa stranga ceva e un pic ofticant???? As ruga un moderator sa ma lamureasca si pe mine.

erea un topic in care daca aruncai niste signuri pe jos sa le ei sa faci un pachet mai mare iti disparea si ramaneai cu una ! ai patit la fel si nu ai observat ? ai facut pachet si nu te ai uitat ?

Posted

eu nu am aruncat nimic pe jos....si nu am observat pana acu sa-mi dispara. Faza e ca n-am citit nicaieri ca sign-ul poate sa cada cand esti omorat de mobs. Acuma sa fim seriosi nu puteam sa iau la "puricat" tot forumul. Puteau sa scrie moderatorii in FAQ-ul postat pe forum. Si daca tot am deschis topic sa ma lamureasca si pe mine cinvea exact, ce cade si in ce conditii?? Cu acelasi succes poate ma trezesc si fara cal si fara capa.

Posted

eu nu am aruncat nimic pe jos....si nu am observat pana acu sa-mi dispara. Faza e ca n-am citit nicaieri ca sign-ul poate sa cada cand esti omorat de mobs. Acuma sa fim seriosi nu puteam sa iau la "puricat" tot forumul. Puteau sa scrie moderatorii in FAQ-ul postat pe forum. Si daca tot am deschis topic sa ma lamureasca si pe mine cinvea exact, ce cade si in ce conditii?? Cu acelasi succes poate ma trezesc si fara cal si fara capa.

itemele neexe pica de pe tine cand mori..

de acea e bine sa ti o rena pe tine pana la 2 3 rr ...ca sa nu se intample astfel de cazuri

poate pica jos sticlele de viata sign sageti si orice alt item neexe...

Posted

pfff...si cat m-am uitat pe forum la ce naiba folosesc renele astea :(

Posted

Nu este un bug este un aspect al jocurlui

Status| Nume / Culoare| Sansa sa pice iteme de pe tine cand mori |Exp. pierduta la moarte | Ore pana la commoner|

• Erou (Hero) | Albastru | 1%| 2%| 1|
  • Commoner| Albas. deschis| 6.25%| 4%| n/a|
  • (1st stage outlaw)| Portocaliu| 12.50%| 6%| 3|
  • (2st stage outlaw| Rosu| 25%| 8%| 6|
  • Criminal (Murder)| Negru-rosiatic | 50%| 10%| 9|

Poarta rena in inventory si nu o sa mai ai probleme.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...