Jump to content
Thora!

Peste 40 de milioane de oameni invata in prezent chineza

Recommended Posts

Posted

Febra pentru înv??area limbii chineze se extinde în continuare pe plan mondial. La ora actual?, în 94 de ??ri ?i regiuni din lume au fost create peste 300 de institute Confucius ?i peste 300 de s?li de curs Confucius, num?rul cursan?ilor dep??ind 40 de milioane, a informat joi Xu Lin, secretarul general al Institutului Confucius din China, în cadrul celei de-a zecea edi?ii a simpozionului interna?ional al pred?rii limbii chineze, organizat între 18 ?i 20 august în ora?ul nord-estic Shenyang.

Surse:

CRI

Columbia University

Posted

Mi se pare o limba foarte grea si inutila care nu ma poate ajuta in prea multe cazuri. Eu raman la engleza mea care e mult mai folositoare, mai usoara si mai placuta.

Posted

Chineza inutila? China e in momentul de fata cea mai prospera tara din lume. China = viitor. Chineaza = viitor. Legat de engleza mi-as permite sa zic "tot prostu stie engleza acum". Asa ca ramai la engleza ta.

Posted

E foarte grea chineza , am incercat si eu sa o invat acum 1an si ceva , dar nu prea am inteles , stiu doar cateva cuvinte in chineza , este o limba care foloseste , china este o tara frumoasa , dupa peisajele si atractile turistice pe care leam vazut.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...