Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SWAt2000

topic divers

Recommended Posts

Posted

Ok, m-am uitat in top10 la resetati si am vazut ca in ciuda faptului ca au full status ei mai joaca pentru rr's, intrebarea mea este, de ce?pentru cel mai rr-it jucator ? nu v-ati plictisit sa tot dati rr-uri? sa faceti acelasi lucru care zilnic?practic dupa ce faci full status "ai facut capatul" si nu vad rostul reseturilor :)

eu unul mereu dupa ce am facut full mi s-a scarbit sa mai intru in joc, ma rog, sunt sigur ca unora li s-a scarbit sa mai intre in joc si inainte de a face full :))

Sper sa nu incepeti cu insultele, daca nu sunteti in stare sa purtati o discutie civilizata mai bine nu postati :)

Guest UnStrain
Posted

topic facut aiurea <_<

Guest 192.168.0.1
Posted

majoritatea dupa ce au facut full nu mai intra sau isi fac alte caractere.

cei care intra, intra pentru pvp, invazii sau sa isi ajute guilda (mai tine spotul, mai sta on o ora ca are liber).

exista o concurenta si la full (seturi, arme etc.), daca 60 de reseturi ai stat doar pe spot, atunci e normal ca la full sa stai la invazii.:))

Guest tekmanstar
Posted

Ok, m-am uitat in top10 la resetati si am vazut ca in ciuda faptului ca au full status ei mai joaca pentru rr's, intrebarea mea este, de ce?pentru cel mai rr-it jucator ? nu v-ati plictisit sa tot dati rr-uri? sa faceti acelasi lucru care zilnic?practic dupa ce faci full status "ai facut capatul" si nu vad rostul reseturilor :)

eu unul mereu dupa ce am facut full mi s-a scarbit sa mai intru in joc, ma rog, sunt sigur ca unora li s-a scarbit sa mai intre in joc si inainte de a face full :))

Sper sa nu incepeti cu insultele, daca nu sunteti in stare sa purtati o discutie civilizata mai bine nu postati :)

dak ai 60 rr si ejti full stats , numai ai voie sa dai rr? omu face ce vrea...off ce topic :rofl2:

Posted

N-ati inteles, omul a intrebat asa: care-i rostul? A mentionat si e constient ca e vorba de clasament intr-un final, dar pana la urma urmei, de ce? De ce bati apa-n piua?

Guest tekmanstar
Posted

N-ati inteles, omul a intrebat asa: care-i rostul? A mentionat si e constient ca e vorba de clasament intr-un final, dar pana la urma urmei, de ce? De ce bati apa-n piua?

poate uni vor sa se joace q stats... si'l da peste cap , apoi la loc :hail:

Posted

Intrati in joc daca vreti sa vedeti de ce.

Versiunea asta permite un numar de jucatori activi mai mari si o interactivitate mai mare. Chiar daca ai facut full mai sunt destui care s-au apucat mai tarziu si, de exemplu ca holder sau elf, mai stai sa mai cresti respectivele persoane sau unii pur si simplu s-au obisnuit sa intre fiindca mai vorbesc una alta (cum zicea cineva, MU mai este si un chat in culori).

Iar al 2-lea motiv a fost expus deja, unii si mai fac si alte caractere.

Guest killerua
Posted

Si eu care ma gandeam ca dau puncte la trade, pff. 8-| Let the irony begin.

:rofl2:

Posted

e frumos sa joci si cand esti mic dar si la full status doar sa stii cum :) sa faci full si sa nu mai joci ca esti scarbit....atunci nu-l mai fa full...cine da 100+rr desii e full....problema lui,nici eu nu-i vad rostu dar fiind holder(full status) poti fi de ajutor....

@fiecare cu parerile lor....sincer nu stiu cu ce afecteaza ca respectivu player vrea 100rr...

:tiphat:

Posted

e frumos sa joci si cand esti mic dar si la full status doar sa stii cum :) sa faci full si sa nu mai joci ca esti scarbit....atunci nu-l mai fa full...cine da 100+rr desii e full....problema lui,nici eu nu-i vad rostu dar fiind holder(full status) poti fi de ajutor....

@fiecare cu parerile lor....sincer nu stiu cu ce afecteaza ca respectivu player vrea 100rr...

:tiphat:

sincer, nu stiu unde vezi tu ca eu am afirmat ca ma afecteaza jucatorii care vor 100 de rr. eu doar am fost curios :)

Posted

sincer, nu stiu unde vezi tu ca eu am afirmat ca ma afecteaza jucatorii care vor 100 de rr. eu doar am fost curios :)

generalizam...oricum nu esti singuru' care se mira(sau se intreaba) "ai full la 60rr si tu ai 100rr :-?? " :P

Posted

eu snt de alta parere , Sadi si Rosy mai dau rr-uri pentru ca joaca la rank si nu suporta sa fie pe locul 2?

Da , posibil :rofl2: ce oameni

Posted

hai ca va lamuresc eu ma ! sadi si rosy mai dau rr uri ca ei cresc guilda si in general cei care mai dau rr uri de aia o fac ! acum puteti da close la topic !

al dracu de destept esti .... vad ca tu le stii pe toate ...

Posted

eu unul m-am plict dupa 5 rr... apoi sa fac si full :o.. imposibil pt mine la xp asta.

raspunsul la intrebarea topicului este foarte simplu: sunt obsedati !!!!! sunt dependenti !!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...