[idLe]-=DennyS=- Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Am vazut ca linkmania sa extins cu srv la aproape toate jocurile . Sunt curios de ce la cel mai jucat joc on-line la ora actuala nu are srv pe linkmania , cred si sunt foarte sigur ca va fii foarte populat . Astept si eu un raspuns de la un moderator . Ms
yBFdetroit Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Sincer, si mie mi-ar face placere sa joc WoW pe LinkMania, dar din pacate, aceste servere sunt considerate ilegale. S-a mai discutat acest lucru de "n" ori.
[idLe]-=DennyS=- Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 pai eu zic ca 100% ar fii cel mai populat srv de wow , pe langa blizz . Garantat eu as aduce singur 2 guilde aici pe srv , am incredere in linkmania si stiu ca nu va dezamagii daca se va face un srv
yBFdetroit Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ATENTIE! NU cereti servere de la Blizzard, EA Games, etc (gen WoW, NFS, ...) deoarece crearea unor astfel de servere ar fi ilegala! De asemenea aveti in vedere faptul ca nu suntem sponsorizati nici macar de RDS, deci nu cereti servere ale caror licente costa... (gen Lineage). NU insistati pe aceste teme, riscati warn/suspend!