huSt Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dupa cum a-ti vazut mai nou guildele smechere dau pk pe ultimele spoturi din Kalime si Kanturu 2,3 sau mai stiu eu.Propunerea mea ar fi ca cel care ia pk sa aiba voie sa-l omoare si el la randul lui pe cel care l-a omorat pe spot dar sa piarda dreptul sa-l posteze.Sunt sigur ca sunt multi care nu se multumesc doar cu faptul ca il posteaza pe respectivul si ala ia suspend,ca oricum ramane fara spot si majoritatea care fac pk o fac de pe charactere secundare.E doar o simpla propunere,daca sunteti de parere ca ar fi ceva bun pentru server va las pe voi sa dezvoltati ideea.
-GUNIT- Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 poti sa il omori legal daca ajungi inainte sa se duca self defense :)
IceS0uL Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 poti sa il omori legal daca ajungi inainte sa se duca self defense :) ei nu zau?daca esti ultimul k7 cum mai ajungi la el cu self activat?:violent: de acord cu sugestia ......si daca nu ii poti da pk sa poti veni cu cineva din g de oriunde sa ii de-a pk...si faci print sa demonstrezi ca u ai vb cu el sa faca pk ca u nu ai putu...ceva de genu....trb gandita ceva mai mult faza ;)....insa ca idee ar fi buna
Valhalla Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 poti sa il omori legal daca ajungi inainte sa se duca self defense :) cate secunde tine self defense ? 10-15 secunde ? sa se mareasca durata la self defense 2-3 minute.
ija4ok Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Daca vrei sa iei si tu la randul tau suspend poti sa ii dai pk. Sugestie respinsa.