vasea89 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 daca tot e inchis serverul de cateva zile...as sugera un rr db...deoarece ar atrage din nou un numar mai mare de playeri, ar motiva mai mult pe cei deja activi pe server...stiu ca nu a trecut foarte mult timp de cand e acest db, dar sunt destule caractere full. este doar o sugestie, imi cer scuze daca mai sunt topicuri asemanatoare si astept pareri o zi buna
Guest tekmanstar Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 daca tot e inchis serverul de cateva zile...as sugera un rr db...deoarece ar atrage din nou un numar mai mare de playeri, ar motiva mai mult pe cei deja activi pe server...stiu ca nu a trecut foarte mult timp de cand e acest db, dar sunt destule caractere full. este doar o sugestie, imi cer scuze daca mai sunt topicuri asemanatoare si astept pareri o zi buna amice , termina q rr db , ce charactere sunt full? alianta hh si honey? #-o
vasea89 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 amice , termina q rr db , ce charactere sunt full? alianta hh si honey? #-o pai tocmai...2 aliante sunt full...ceilalti sunt spectatori la cs..ar fi un nou inceput si o sansa egala pt toti cum am zis...e doar o sugestie
Guest tekmanstar Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 pai tocmai...2 aliante sunt full...ceilalti sunt spectatori la cs..ar fi un nou inceput si o sansa egala pt toti cum am zis...e doar o sugestie crede'ma k dak se da rr db , tot aliantzele astea 2 vor fi full primele :nanana: deci termina , mai sunt playeri kre mai au putin si se fac full (no hh / honey)
vrL- Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 daca tot e inchis serverul de cateva zile...as sugera un rr db...deoarece ar atrage din nou un numar mai mare de playeri, ar motiva mai mult pe cei deja activi pe server...stiu ca nu a trecut foarte mult timp de cand e acest db, dar sunt destule caractere full. este doar o sugestie, imi cer scuze daca mai sunt topicuri asemanatoare si astept pareri o zi buna fa-te full si dupa cere sa se dea rr db
Guest tekmanstar Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 fa-te full si dupa cere sa se dea rr db corect
vasea89 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 fa-te full si dupa cere sa se dea rr db trebuie sa asteptam ca toti playerii sa se faca full pt rr db? bun..se fac tot ei full primii, dar macar pana atunci va fi o disouta cat de cat egala fata de acum... nu e vorba doar de cs...cred ca ar fi o motivatie in plus pt unii playeri sa inceapa iar de la 0.
Guest tekmanstar Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 trebuie sa asteptam ca toti playerii sa se faca full pt rr db? bun..se fac tot ei full primii, dar macar pana atunci va fi o disouta cat de cat egala fata de acum... nu e vorba doar de cs...cred ca ar fi o motivatie in plus pt unii playeri sa inceapa iar de la 0. Amice , am mai zis , sa vezi ce frumos o sa fie castle siege q aliantze full :pepsi:
vasea89 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Amice , am mai zis , sa vezi ce frumos o sa fie castle siege q aliantze full :pepsi: sincer...frumos era inainte... a fost doar o sugestie...
scorpio2alecs Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 pai abia a fost rr db , abia a trecut 1 an ,park ai juca p srv cu exp 100x... c tot atata rr db..... abia peste 1 an sa se ceara rr db k altfel nu are rost sa mai joc p linkmania.... vreti rr db si nici macar 1 rr nu aveti ... sunt jucatori care mai au poate 5-10 rr si s fac full si voi cereti rr db ...sincer 1 rr db in acest timp ar duce doar la pierderea d playeri dak vreti rr db >>>>> APUCATI-VA D ALT SRV!!!!!!!!!! o zi buna
1deamon Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 trebuie sa asteptam ca toti playerii sa se faca full pt rr db? bun..se fac tot ei full primii, dar macar pana atunci va fi o disouta cat de cat egala fata de acum... nu e vorba doar de cs...cred ca ar fi o motivatie in plus pt unii playeri sa inceapa iar de la 0. cs-ul e frumos cand toti participantii sunt full... acum abea ajung si ceilalti jucatori din urma .. multi sunt aproape ... cand va fi macar jumatate din servar full abea atunci va fi cs-ul frumos.. asa ca jucati..incercati sa faceti full...si pe urma ...nu se va mai cere rr db...
Guest tekmanstar Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 cs-ul e frumos cand toti participantii sunt full... acum abea ajung si ceilalti jucatori din urma .. multi sunt aproape ... cand va fi macar jumatate din servar full abea atunci va fi cs-ul frumos.. asa ca jucati..incercati sa faceti full...si pe urma ...nu se va mai cere rr db... n'ai q cine frate ... nu vezi , qm pika srv , toti deskid topicuri si sar q gura k vor rr db :angry1:
ija4ok Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Problema cu rr db vine doar atunci cand e serverul picat un pic :)) si mai curios este ca cei cu ideea nu au mai mult de 10-15 rr :) Closed!