Jump to content
*Kegan*

FaceBook , promovatorul turismului Romanesc

Recommended Posts

Posted

Am spus sa ma mai tin si eu la curent cu noile stiri , avand in vedere ca LinkMania este singurul loc unde pot afla ceva nou. Ei bine am aflat de curand , bineinteles ciordeal? de pe GO4IT c? FaceBook va fi promovatorul turismului Românesc.

Facebook va promova turismul românesc

Politicienii no?tri, a?a plini de defecte ?i tr?s?turi negative cum îi ?tim, nu sunt chiar "încuia?i" când vine vorba de Internet. Ace?tia par s? fi devenit con?tien?i de poten?ialul online-ului ?i de viteza de propagare a mesajelor. Dup? scandalul frunzei, Ministerul Turismului pune la cale o colaborare cu Facebook.

Cei de la Ministerului Dezvolt?rii Regionale ?i Turismului au de gând s? foloseasc? Facebook pentru promovarea turismului românesc. ?i nu vorbim aici de o simpl? pagin? la care s? poat? da oricine Like, ci de o campanie în adev?ratul sens al cuvântului.

Reprezentan?ii Ministerului s-au întâlnit cu Mark Cowan, unul dintre oamenii cu putere de decizie de la Facebook, pentru a discuta despre un parteneriat care va avea ca scop promovarea turismului din ?ara noastr? în cadrul re?elei sociale.

Bineîn?eles c? cei de la Facebook nu au nimic împotriva acestui parteneriat, atât timp cât au de încasat bani. Se pare c? România va fi prima ?ar? care va avea un parteneriat oficial cu populara re?ea de socializare. Dup?, Elena Udrea, al?i mini?tri ai altor ??ri ar putea alege Facebook pentru promovarea diverselor campanii.

Dac? cei de la Ministerului Dezvolt?rii Regionale ?i Turismului citesc go4it.ro, ne permitem s? le oferim ?i alte sfaturi în acest sens. De exemplu, se pot folosi mult mai eficient de foursquare.com. Foursquare este o re?ea social? care folose?te geoloca?ia, pentru a le permite prietenilor s? împ?rt??easc? impresii despre zone turistice, restaurante ?i orice loca?ie în general.

Poza este inutil? ?i mai este ?i mare a?a c? exclud în postarea sa. Pentru a nu fi nesim?it cu toate c? se subtrage din con?inutul articolului linkul c?tre GO4IT de cel pu?in 3 ori , voi pune si o surs? final?.

Eu spun c? nu va influen?a cu nimic. Poate doar pu?in? publicitate pe FaceBook ?i î?i face ?i B?se' un profil cont premium , în rest doar nu ne viziteaz? lumea c? spun cei de la facebook.

Surs?:

GO4IT.RO

Posted

Dupa ce au dat 900.000$ pt un lucru care putea fi realizat chiar si de un amator intr-un timp relativ simplu, nu ma mir sa fi apelat la ceva mai josnic decat atat, un site de socializare online. Mai bine faceau pe hi5, poate se alegeau cu mai multi turisti romani ..

Mai acusi vedem pe-aici cum isi promoveaza Romania turismul prin topic-uri/post-uri de disperare, au ajuns rau de tot ..

Posted

Intrebarea e : Care turism ? ca mai toate statiunile ceva mai cunoscute de la noi sunt inchise sau in prag de inchidere ... Pe ce drumuri sa vina turistii , pe alea pline de gropi si in contiua renovare , care nu se mai termina niciodata ... Cu ce sa mearga pe caile ferate cand vagoanele stau sa cada de pe sine prin mai toate zonele ? ... E doar o alta fatada de unde isi mai pot lua ei bani sa-si bage in conturi ....

Promovare pe dracu` ...

Posted

turism in romania :-? pai nu prea bad unde.. sa viziteze orasele ? ... nici o sansa .... litoralul ? este o statiune care este cu adevarat mai curata, dar nu amenajata, neptunul, cea mai frumoasa apa de la noi, curata si cu valuri mari ;) asta merita .... si doar pentru fite mamaia ... care este formata din cazino, bar, cazino, bar si tot asa .... costinesti ? poate doar in cazu in care vrei sa nai loc nici sa te pui jos pe plaja ... bine acolo se duce numai tineretul, cluburi fite e na ... nu se merita, cel mai frumos club de pe litoral este Ibiza in care merita sa te duci .... si altceva inafara de litoral .... munti ? da avem si erau foarte frumosi inaite, acum ce sa vezi acolo ?? gratare mizerie paduri defrisate .... si inca e bine o sa fie si mai rau .... o sa ajungem sa ne uitam la un copac ca la un "extraterestru" daca se continua asa dar na ce sa le ceri... pentru cei care fac asta este important un singul lucru: Banii pe care ii dau pe bautura.... bun altceva care ar mai fi ca atractie turistica ? manastiri? doar daca vrei sa vezi jeep-urile calugarilor sau masinile lor de lux.... si imi puteti da dreptate la chestia asta .... manastirile noastre o fi frumoase si cu o poveste interesanta da cand cezi ca nu ai unde sa parhezi cai loc rezervat pt calugaru x si nu unu ci 2 locuri ca nui incape jeepu nuti mai arde de vizitat .... si altceva ce ?ce neo mai ramas ? nimic pentru ca nu stim cum sa ne pastram ce avem mai frumos ;)

Posted

Intrebarea e : Care turism ? ca mai toate statiunile ceva mai cunoscute de la noi sunt inchise sau in prag de inchidere ... Pe ce drumuri sa vina turistii , pe alea pline de gropi si in contiua renovare , care nu se mai termina niciodata ... Cu ce sa mearga pe caile ferate cand vagoanele stau sa cada de pe sine prin mai toate zonele ? ... E doar o alta fatada de unde isi mai pot lua ei bani sa-si bage in conturi ....

Promovare pe dracu` ...

Te contrazic, nu e asa cum spui tu "toate statiunile ceva mai cunoscute de la noi sunt inchise sau in prag de inchidere". Din cate am vizitat eu vara aceasta (si am vizitat ceva), am fost la Sovata (vreau sa spun ca acum 3 ani era prapad acolo) si am vazut anul acesta un loc mirifc. Totul fusese renovat, parcul principal a fost renovat din temelii, pavaj, banci, curatenie maxima. Vreau sa spun ca nu credeam ca sunt in Romania. De asemenea lacul Ursu (unic in lume, pe care il are chiar Romania) este intretinut mult mai bine fata de ceilalti ani.

De asemenea Slanic Moldova a fost renovat, parc la fel de superb, aer curat and stuff. Pe langa aceste statiuni prezentate de mine, presupun ca mai sunt inca alte zeci in renovare si gata sa fie pline de turisti.

Cum poti spune "Care turism?". Iti spun eu, Romania chiar are nevoie de aceasta promovare. Romania are locuri foarte valoroase, insa nu sunt la fel de bine apreciate in toate partile.

Romania este poate chiar printre cele mai "bogate tari" in resurse naturale, insa nu stim sa apreciem asta.

O sa vedeti, Romania o sa se schimbe complet din temelii in maxim 10-15 ani, aici facand referire la turism, sa speram ca si in rest.

Aveti incredere in aceasta tara fratilor, nu va mai dati dupa altii! Fi-ti patrioti!

Posted

Mor de foame oamenii in tara si vrei sa fim patrioti ? Daca as vedea ca ei incearca sa faca ceva sa o ducem noi decent (nu bine) atunci as fi patriot, dar in cazul in care ei ofera 900.000 Euro unei echipe de graficieni din Spania sa faca logo-ul pentru promovarea turismului, un logo copiat (doar un exemplu, si ca suntem in legatura cu turismul) pot sa zic ca as pleca oricand as avea posibilitatea si nu m-as mai intoarce. Nu pun binele altor in fata binelui meu ..

Da, noi avem turism dar pana ajungi la obictivele turistice, timpul petrecut acolo te fac sa nu mai revii si-a doua oara.

Posted

Au dat o gramada de bani de pomana .. nu cred ca cei care vad mesajul pe FaceBook,ma refer la straini vor venii a doua zi in Romania .. :-j

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...