Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MAD3

Problema

Recommended Posts

Posted

Mi se intampla asa: intru in joc, daca ies de buna voie sau iau disconect, nu mai pot intra din nou in joc fara un restart la pc.

Stie careva cum se poate rezolva problema?

Posted

e posibil sa ai main.exe oarecum strica si sa ramana in procesele de windows. Incearca cand iti mai iese sa intrii in task manager dai la processes si cauti un main.exe sau un lancher.exe .Daca nici asa mai trage odata de pe site clientul.

Posted

e posibil sa ai main.exe oarecum strica si sa ramana in procesele de windows. Incearca cand iti mai iese sa intrii in task manager dai la processes si cauti un main.exe sau un lancher.exe .Daca nici asa mai trage odata de pe site clientul.

ok, multumesc mult! :tiphat:

Posted

am cautat in procese = nu am gasit nici main.exe si nici lancher.exe

am downloadat clientu si l-am instalat = la fel nu s-a rezolvat problema :(

Alte variante?

Posted

Am avut si eu acceasi problema, sa rezolvat la reinstalare windows.... nu stiu care a fost problema dar.. pana sa reinstalez ca sa nu dau restart la pc copiam jocul in alta locatie si mergea sa intru:)

Posted

Am avut si eu acceasi problema, sa rezolvat la reinstalare windows.... nu stiu care a fost problema dar.. pana sa reinstalez ca sa nu dau restart la pc copiam jocul in alta locatie si mergea sa intru:)

sper sa imi mearga acu', ca de reinstal windows chiar nu am chef ;)) ..

Va multumesc pt. ponturi! :)

Posted

si eu am avut problema.. si am formatat pc si acum merge :D

daca nu vrei sa formatezi pc dai un log off ca dureaza mai putin decat restart :D :hello: :whistle:

Guest BursucJr
Posted

e bine..maine seara ..posibil:-s sa fie server up x3 ;))

Guest BursucJr
Posted

lancher.exe si main exe end proces?? :tiphat:

Posted

lancher.exe si main exe end proces?? :tiphat:

am discutat mai sus despre asta si am zis clar ca nu apar la procese!

Ms oricum...

Posted

Mi se intampla asa: intru in joc, daca ies de buna voie sau iau disconect, nu mai pot intra din nou in joc fara un restart la pc.

Stie careva cum se poate rezolva problema?

in dosaru jocului ai main WebZen apesi de 2 ori pe el si iti apare ceva dai ok si peurma deschizi jocu apasand pe Start-S2

in caz ca nu se deschide jocu repeti operatiunea mai de sus normal din 2 incercari merge

Posted

in dosaru jocului ai main WebZen apesi de 2 ori pe el si iti apare ceva dai ok si peurma deschizi jocu apasand pe Start-S2

in caz ca nu se deschide jocu repeti operatiunea mai de sus normal din 2 incercari merge

10q God! :hug:

Guest Peanutt
Posted

wds = Windos :)) dar ii erea lene sa scrie ...

Windows*

am cautat in procese = nu am gasit nici main.exe si nici lancher.exe

am downloadat clientu si l-am instalat = la fel nu s-a rezolvat problema :(

Alte variante?

incearca sa steri mu si il dezarhivezi iar

sau vezi dak nu iti ramane la procese si dupa ce iti iese

sau dai un format la pc

sau ia un ciocan mare si so rezolvat

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...