Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest tekmanstar

Nosgoth

Recommended Posts

Posted

glumesti ...radeam ca toate alea =)) erau numai adulti :nanana: si 5 copii :D maxim 10 ani :D deci era un porumbel..criminal !criminal =))) pff am ras mult si la reclame =))

inseamna ca radeai de la altceva nu de la film^_^

1'st on page ^_^

Posted

da..era un timp avea cam 40 de ani...si era si varmiu mai mic cu mine .. si intreaba ala.. wow ce urata e pisica aia ,ce a patit? zi zice varmiu ... nene liniste ca nu apuc sa citesc :))!!!!(are 10 ani :wub:) pfff ..sau era una care zicea avea pana in 30 de ani si zice: ce interesant..dar ce legatura are cu pisicile??? filmul nici nu incepuse =)) ..dar si filmu a fost amuzant :D

Posted

da..era un timp avea cam 40 de ani...si era si varmiu mai mic cu mine .. si intreaba ala.. wow ce urata e pisica aia ,ce a patit? zi zice varmiu ... nene liniste ca nu apuc sa citesc :))!!!!(are 10 ani :wub:) pfff ..sau era una care zicea avea pana in 30 de ani si zice: ce interesant..dar ce legatura are cu pisicile??? filmul nici nu incepuse =)) ..dar si filmu a fost amuzant :D

am fost si eu la cinema la premiera lui sherlock

era prezentarea in 3d..

si am avut o persoana de 30 ani femeie.. undeva la 80 kg daca nu mai bine..

care tot filmul a spus din 30 in 30 secunde

ce misto..

vai ce tare..

ce misto...

vai ce tare..

incat la un moment nu am mai rezistat eram cu inca un cuplu m-am intors la ea si i-am spus

ca daca mai aud o singura data "ce misto " "vai ce tare" ii bag pe gat toata punga de floricele

ca de juma de ora numai asta aud....

Posted

am fost si eu la cinema la premiera lui sherlock

era prezentarea in 3d..

si am avut o persoana de 30 ani femeie.. undeva la 80 kg daca nu mai bine..

care tot filmul a spus din 30 in 30 secunde

ce misto..

vai ce tare..

ce misto...

vai ce tare..

incat la un moment nu am mai rezistat eram cu inca un cuplu m-am intors la ea si i-am spus

ca daca mai aud o singura data "ce misto " "vai ce tare" ii bag pe gat toata punga de floricele

ca de juma de ora numai asta aud....

:)) asa era una ...mno si era unu avea o fetita..si fetita tot intreba si acum ce face ?dar acum?? dar de ce frica de apa? si ala raspundeaaa :banghead: statea langa mine !

Posted

:)) asa era una ...mno si era unu avea o fetita..si fetita tot intreba si acum ce face ?dar acum?? dar de ce frica de apa? si ala raspundeaaa :banghead: statea langa mine !

de asta mai repede iau o punga de floricele si ma uit la film acasa

dau sonorul la maxim

si e si mai ieftin .. si stau linistit..

nici drumul nu-l mai fac..

din cauza la tarani ca acestia nu ma mai duc la cinema..

unii desi stau in bucuresti.. se comporta mai rau ca unul de la coada vacii..

defapt..

bucuresti.. o adunatura de tarani prosti adunati din toate colturile tarii care din cauza inculturii si lenei au venit aici sperand ca aici alearga cainii cu covrigi in coada...

urasc orasu asta la fel de mult ca pe locuitorii lui...

Posted

de asta mai repede iau o punga de floricele si ma uit la film acasa

dau sonorul la maxim

si e si mai ieftin .. si stau linistit..

nici drumul nu-l mai fac..

din cauza la tarani ca acestia nu ma mai duc la cinema..

unii desi stau in bucuresti.. se comporta mai rau ca unul de la coada vacii..

defapt..

bucuresti.. o adunatura de tarani prosti adunati din toate colturile tarii care din cauza inculturii si lenei au venit aici sperand ca aici alearga cainii cu covrigi in coada...

urasc orasu asta la fel de mult ca pe locuitorii lui...

uneori e amuzant :D venise unu taran...dar ala chiar era taran..si ma intreaba unde e toaleta..si i-am explicat..dupa 5 min vine iar la masa ma intreaba ..scuzati-ma tot nu am gasit deci pe unde ?..si l-am trimis la femei :))

Posted

uneori e amuzant :D venise unu taran...dar ala chiar era taran..si ma intreaba unde e toaleta..si i-am explicat..dupa 5 min vine iar la masa ma intreaba ..scuzati-ma tot nu am gasit deci pe unde ?..si l-am trimis la femei :))

eu oricum numai la femei ajung.... la toaleta..

si la gather cand am fost eu am intrat la femei si nu mai stiu care a intrat la barbati

iar cand a iesit il intreb dc a intrat dincolo...

abea pe urma am obs ca eu intrasem la femei..

dar nu era prima data ^_^

Posted

eu oricum numai la femei ajung.... la toaleta..

si la gather cand am fost eu am intrat la femei si nu mai stiu care a intrat la barbati

iar cand a iesit il intreb dc a intrat dincolo...

abea pe urma am obs ca eu intrasem la femei..

dar nu era prima data ^_^

eu vorbesc..si eu am intrat la barbati de n ori...dar trebuia doar sa ma vad in oglinda:D

Guest tekmanstar
Posted

Ce draq tot vb ma :violent: filmele voastre , nuj q ce se mananca :banghead:

Posted

nu e adevarat !! nu le inghit -_- ..mai bn ma uit la o para decat sa petrec ore in mall :| faza cu uitatu in oglinda ..e un tic :))

ti-am mai spus eu tie..

negarea..

primul pas spre recunoastere.. ^_^

remember?

si mi-ai dat dreptate pana la urma ^_^

Guest tekmanstar
Posted

ti-am mai spus eu tie..

negarea..

remember?

:dontknow:

Posted

ti-am mai spus eu tie..

negarea..

remember?

da stiu... dar iti zic ca nu as petrece in mall timpu..doar cand ma mai duc la film in rest...trb sa ma duci cu buldozerul

Guest tekmanstar
Posted

da stiu... dar iti zic ca nu as petrece in mall timpu..doar cand ma mai duc la film in rest...trb sa ma duci cu buldozerul

=)) e grasa rau =))

Guest tekmanstar
Posted

lvl 1 :whistle:

new rr :tiphat:

Guest tekmanstar
Posted

gg

unde e alianta ?

in ally aceea nu se putea sta :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...