Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest tekmanstar

Nosgoth

Recommended Posts

Posted

Cum sa nu conteze? Tu creezi un brand, impreuna cu alti prieteni. Brand-ul este cunoscut o vreme iar voi va retrageti. Brand-ul e preluat de niste ciurucuri care sunt total diferiti, fac brand-ul de ras s.a.m.d. Tu, ca initiator sau participant cu vechime, ce zici? Nu-i umpli frigiderul ca-si bate joc de ceva ce a fost frumos?

Daca preiei ceva (nu el e initiatorul), apai continui in acelasi mod. Stii cum e vorba, "The only way is up!".

In fine nu intelegi...eu te las,faceti ce vreti ! Dar si eu am fost in guilda asta pe 97 d si sincer eu unu nu am nici o problema cu ei sa faca ce vor ! :) Take care !

Guest UnStrain
Posted

In fine nu intelegi...eu te las,faceti ce vreti ! Dar si eu am fost in guilda asta pe 97 d si sincer eu unu nu am nici o problema cu ei sa faca ce vor ! :) Take care !

nu..dar asa e cand se plictiseste o persoana si cauta scandal..

guildele de pe 97d nu se compara cu guildele noului db :comp1:

Posted

ma brad eu nush ce ai tu cu guilda asta. sau cu pers care sunt in aceasta guilda..

daca o face de ras ce te intereseaza pe tn ?

nush unde vrei tu sa ajungi sau ce vrei tu sa pari....

ce treaba ai tu cu noi ? ??

Te bagi in seama ca musc`n lapte.. si urasc treaba asta. daca tu nu ne bagi in seama zice cineva ceva de tn ? dar tu esti mai impertinenta ataci lumea. sa iti vorbeasca urat . si porma zici dc ?! imi vb urat? ce rau tiam facut sau alte chesti vezi ca tu gresesti aici .. vi sa faci tamtam fa in alta parte.. fa tamtam cu guilda ta. . Hai spor la lvl. bye .

Eu ma bag in seama ca musca-n lapte? Amice, cearta tu ti-ai cautat-o prin atitudinea pe care ai afisat-o in joc, prin pk-urile date, prin persiflism. Niciodata nu m-am luat de cineva daca acel cineva nu a dat dovada de un comportament de taran, daca nu a aratat ca e un dobitoc. Cat despre altii care sar in satra, e ca in ceata lui Pitigoi, dai intr-unul si tipa toti chiar daca aia n-au habar de ce dai, ei tipa ca trebuie sa tipe fiindca sunt in ceata (gen tekmanique si altii).

Pentru tine si cioby e ok :). Daca tu esti miserupist, nu inseamna ca si altii sunt.

Hai sa-ti dau un exemplu: recrutam niste jucatori si cand ii intrebam daca vor sa intre in Sicily raspunsul lor era "Hehe, Sicily... as vrea, cu mare placere, dar nu pot fiindca sunt de ceva vreme aici :(.". Acum gandeste-te cum era raspunsul daca imaginea guildei Sicily era schimbata intr-un mod mai rau. Let me: "Sicily? Du-te ma de aici cu guilda ta de prosti... "

Tu ai inghiti un astfel de raspuns stiind ca nu e asa si ca Sicily pe care o stiai nu e ceea ce e?

Isi facea o alta guilda tekmanique, o guilda a lui pe care o modela cum dorea si era treaba lui ce se intampla. Cand a preluat un nume precum Nosgoth... s-a rupt vezica-n doua.

Guest bl0n6u
Posted

Eu ma bag in seama ca musca-n lapte? Amice, cearta tu ti-ai cautat-o prin atitudinea pe care ai afisat-o in joc, prin pk-urile date, prin persiflism. Niciodata nu m-am luat de cineva daca acel cineva nu a dat dovada de un comportament de taran, daca nu a aratat e un dobitoc. Cat despre altii care sar in satra, e ca in ceata lui Pitigoi, dai intr-unul si tipa toti chiar daca aia n-au habar de ce dai, ei tipa ca trebuie sa tipe fiindca sunt in ceata (gen tekmanique si altii).

Pentru tine si cioby e ok :). Daca tu esti miserupist, nu inseamna ca si altii sunt.

Hai sa-ti dau un exemplu: recrutam niste jucatori si cand ii intrebam daca vor sa intre in Sicily raspunsul lor era "Hehe, Sicily... as vrea, cu mare placere, dar nu pot fiindca sunt de ceva vreme aici :(.". Acum gandeste-te cum era raspunsul daca imaginea guildei Sicily era schimbata intr-un mod mai rau. Let me: "Sicily? Du-te ma de aici cu guilda ta de prosti... "

Tu ai inghiti un astfel de raspuns stiind ca nu e asa si ca Sicily pe care o stiai nu e ceea ce e?

Isi facea o alta guilda tekmanique, o guilda a lui pe care o modela cum dorea si era treaba lui ce se intampla. Cand a preluat un nume precum Nosgoth... s-a rupt vezica-n doua.

Inca ceva Sicily este o guilda de buti . voi sunteti in add1c7ed sau unde sunteti pnt sign .. atat tot voi nu aveti cu ce sa ajutati ..... si .. uitate la reload.. si la restu ai tai din guild /aly. .

fa tu chear ca esti prosta da proasta rau de tot .. ce zic eu ce intelegi tu .. hai da-ten sange sa te bata vantu .. :-j ca ..........................

Posted

Inca ceva Sicily este o guilda de buti . voi sunteti in add1c7ed sau unde sunteti pnt sign .. atat tot voi nu aveti cu ce sa ajutati ..... si .. uitate la reload.. si la restu ai tai din guild /aly. .

fa tu chear ca esti prosta da proasta rau de tot .. ce zic eu ce intelegi tu .. hai da-ten sange sa te bata vantu .. :-j ca ..........................

Singuru care mi a placut din sicily a fost Lucas (realu care nu mai joaca acum) depe season 1 :) om de treaba ! :) acum nus...:D

Guest bl0n6u
Posted

Singuru care mi a placut din sicily a fost Lucas (realu care nu mai joaca acum) depe season 1 :) om de treaba ! :) acum nus...:D

Lasal ma pe Lucas.. lucas era cine era in guilda aia de buti .

Posted

Ce sa zici si tu cand nu mai stii ce sa zici :))? S-o crezi tu ca suntem pentru sign.

Se vede ca ai jucat... :penaiba:.

Guest bl0n6u
Posted

cori ce iti plac balariile astea ?:)

Guest tekmanstar
Posted

Aglaia dute bunico si lasane , oricum iti multumesc de spam !

p.s : inca odata ! eu pe 97d knd am jukat , GM la Nosgoth era "mmikyduta" , am luat legatura q el si i'am spus dak pot reface eu guilda , el mi'a oferit guilda. Ce este asa rau in asta k am refaqt Nosgoth? Mai mult am refaqt k am jukat si pe DEX , fiind tot in Nosgoth !

omg , n'ai la ce sa te astepti la cei in varsta :rofl2:

Guest tekmanstar
Posted

upppppp , sa moara dusmanii mei

:rofl2:

Guest bl0n6u
Posted

upppppp , sa moara dusmanii mei

:rofl2:

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :clap:

Guest UnStrain
Posted

pff stiu 10 cu avatarul tau=))

nu am mai vazut pe nimeni :))

Guest tekmanstar
Posted

nu am mai vazut pe nimeni :))

dap , asa e , nici eu , chiar e fain avatarul :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...