Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest tekmanstar

Nosgoth

Recommended Posts

Guest tekmanstar
Posted

Ba, mi-e scarba numai cand ma gandesc cum denigrezi imaginea Nosgoth... fa-ti naibii alta guilda.

Nu am fost in ea si nu am apucat-o dar am ascultat amintirile altora si am mai vazut niste poze pe ici, pe colo, iar tu mucea n-ai nici o treaba cu ce reprezinta Nosgoth.

Putoare vezi qm faci si dute uda florile , guilda nu furata , am cerut'o de la mmikyduta k el nu poate juka ! da tu la 40 de ani ejti cam proasta , ce sa'ti fac , si stai linistita k stiu amintirile acestul guild k altfel nu'l refaceam.

:rofl2:

Posted

.bn frumos ar fii fost sa aibe permisiunea adevaratului gm ..si chiar sa stie cv de trecul lui ..

Vezi ca stii? Iti garantez ca daca stia cine reface guilda nu primea acordul. tekmanique a preluat (nu stiu daca avea si inainte) caracterul jegos a la Honey.

Putoare vezi qm faci si dute uda florile , guilda nu furata , am cerut'o de la mmikyduta k el nu poate juka ! da tu la 40 de ani ejti cam proasta , ce sa'ti fac , si stai linistita k stiu amintirile acestul guild k altfel nu'l refaceam.

:rofl2:

Ai cerut de la unul care e Heaven?

Si, repet, nu mai manca rahatul pe care il mananca cioby. Daca tot ti-a zis ca am 40 de ani, de ce nu ti-a zis ca rhazek are 70 (atunci faceam caterinca de un newbie in guild si am zis ca am 40, iar rhazek 70 + alte chestii)?

Si nu, nu stii amintirile guild-ului, ca aveai alt comportament. Guilda asta nu e pentru pusti nehormonati.

Guest tekmanstar
Posted

Vezi ca stii? Iti garantez ca daca stia cine reface guilda nu primea acordul. tekmanique a preluat (nu stiu daca avea si inainte) caracterul jegos a la Honey.

Ai cerut de la unul care e Heaven?

Si, repet, nu mai manca rahatul pe care il mananca cioby. Daca tot ti-a zis ca am 40 de ani, de ce nu ti-a zis ca rhazek are 70 (atunci faceam caterinca de un newbie in guild si am zis ca am 40, iar rhazek 70 + alte chestii)?

Si nu, nu stii amintirile guild-ului, ca aveai alt comportament. Guilda asta nu e pentru pusti nehormonati.

OBEZO , am zis mmikyduta , nu Mikydutza #-o dute draq de baba si fa spam unde vrei tu !

p.s : eu am cerut guild de la mmikyduta pentru k am jukat pe alt srv si am fost in guilda asta !

Posted

Tek..te-as ruga sa incetezi cu jignirile ...cred ca puteai sa vorbesti frumos cel putin...nu cred ca e cv rau in a pune niste intrebari..uite acum sunt eu curioasa..zi-mi si mie cv despre Nosgoth ^_^ vechimea guild ului..., membrii stiu cativa..devil,miha dar altii nu mai stiu..

Guest tekmanstar
Posted

Tek..te-as ruga sa incetezi cu jignirile ...cred ca puteai sa vorbesti frumos cel putin...nu cred ca e cv rau in a pune niste intrebari..uite acum sunt eu curioasa..zi-mi si mie cv despre Nosgoth ^_^ vechimea guild ului...,echii membrii stiu cativa..evil,miha dar altii nu mai stiu..

Ea a inceput cu jignirile. afk

Guest tekmanstar
Posted

eram sa zic eu cv... in fine :)

inceteaza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry1:

Posted

Am fost si eu in guilda asta pe 97 d :) si oricum asta e un nou seson,un nou db ce a fost a fost si sa dus ! Daca el vrea sa faca guilda asta poate sa ii faca si un nou renume de exemplu Honey pe 97 d erea guilda iubita de multi cand jucam cu GoodSpeed boddom si alti acum Honey a ajuns urat..din cauza la uni..in fine ! Ideea e ca db nou reputatie noua ca nu ai cum sa mai gasesti oameni care au fost o data in guilda deci oameni noi logic ca si reputatie noua :)

PS: am postat ca ma facut curios katy :)

Guest tekmanstar
Posted

Am fost si eu in guilda asta pe 97 d :) si oricum asta e un nou seson,un nou db ce a fost a fost si sa dus ! Daca el vrea sa faca guilda asta poate sa ii faca si un nou renume de exemplu Honey pe 97 d erea guilda iubita de multi cand jucam cu GoodSpeed boddom si alti acum Honey a ajuns urat..din cauza la uni..in fine ! Ideea e ca db nou reputatie noua ca nu ai cum sa mai gasesti oameni care au fost o data in guilda deci oameni noi logic ca si reputatie noua :)

PS: am postat ca ma facut curios katy :)

N'ai q cine frate :rofl2:

Posted

N'ai q cine frate :rofl2:

mdea..toti traiesc pe 97 d...a fost frumos si sa dus gata acum o sa ajungem pe seson 3-5 si tot de 97 d o sa vorbeasca zici cas veterani de razboi :)) si mie mi a placut 97 d dar sa dus gata acum e seson 2 revenitiva :)) asa facuse unu pe seson 1 guilda Wanted si incepuse lumea ca dc nu a cerut voie de la ala depe 97 d si a stat sa il caute si ala face tu esti sanatos ? mie nu im pasa :))) pt asta ma deranjezi ? :))

Posted

OBEZO

Alt rahat pe care l-ai mancat de la cioby sau chiar de la tine : rofl :.

Nu de la mmykidutza trebuia acordul :). Sunt alti membrii mai semnificanti de la care trebuia sa ceri acordul. Schimba guilda sau poarta-te ca atare, daca tot esti "Nosgoth".

Pacat ca nu mai am print-urile.

Guest tekmanstar
Posted

mdea..toti traiesc pe 97 d...a fost frumos si sa dus gata acum o sa ajungem pe seson 3-5 si tot de 97 d o sa vorbeasca zici cas veterani de razboi :)) si mie mi a placut 97 d dar sa dus gata acum e seson 2 revenitiva :)) asa facuse unu pe seson 1 guilda Wanted si incepuse lumea ca dc nu a cerut voie de la ala depe 97 d si a stat sa il caute si ala face tu esti sanatos ? mie nu im pasa :))) pt asta ma deranjezi ? :))

Dak ar avea si Asrai umpic de cap... #-o

Posted

Haideti ca parca e altfel Nosgoth`u fara voi...nu se cearta nimeni...nu mai cere nimeni party...

ca sa fac putin haz de necaz...asta e luat de pe topicul de atunci .. asta e nosgoth ??? pt please?? parca e la fel :))

P.S glumesc doar ^_^

si tu tek gata te rog :D ai refacut g... vorbeste cu cineva de pe old sa posteze aici ..permisiuna ,,legala" :readthis: si esti un nosgoth :)) nu te mai enerva ca o sa faci riduri:D

Posted

N-are treaba cu "nostalgismul". Unele persoane au creat o imagine si nu cred ca le convine ca un ciocoflender sa le-o strice :).

Guest tekmanstar
Posted

N-are treaba cu "nostalgismul". Unele persoane au creat o imagine si nu cred ca le convine ca un ciocoflender sa le-o strice :).

dute tu putoareeeeeeee :rofl2: dute draq de baba , la 40 de ani joaka mu :rofl2: doamne , mare este gradina lu Dumnezeu

Posted

dute tu putoareeeeeeee :rofl2: dute draq de baba , la 40 de ani joaka mu :rofl2: doamne , mare este gradina lu Dumnezeu

Tu chiar esti prost ;/. Pacat de numele Nosgoth.

Guest tekmanstar
Posted

Tu defapt ce vrei sa demonstrezi k nu inteleg? #-o

p.s : afk cafea :coffee:

Guest bl0n6u
Posted

fa zdreamto marsh de aici . baleno .. cu cat dai kg de sunca?

Posted

da mai...dar intelege si tu ca nu mai exista "Nosgoth" depe 97d ala a ramas pe 97d care sa dus acum e ceva nou ! degeaba iti faci nervi pe aici ca nu are rost...si in final daca sti ce a fost old Nosgoth sti ca ei jucau de fun nu de disperare deci fara suparare tu le strici imaginea acum ii faci sa sune ca si cum ar fi fost ei legende....si eu pot sa fac acum guilda Defilers sau alt ceva ce conteaza ? Nu mai e 97 d....asa ca linistitiva..si jucati mu de fun...:|

Guest bl0n6u
Posted

Bye allz. . X Guild / -dStile- / AngelElf

Posted

da mai...dar intelege si tu ca nu mai exista "Nosgoth" depe 97d ala a ramas pe 97d care sa dus acum e ceva nou ! degeaba iti faci nervi pe aici ca nu are rost...si in final daca sti ce a fost old Nosgoth sti ca ei jucau de fun nu de disperare deci fara suparare tu le strici imaginea acum ii faci sa sune ca si cum ar fi fost ei legende....si eu pot sa fac acum guilda Defilers sau alt ceva ce conteaza ? Nu mai e 97 d....asa ca linistitiva..si jucati mu de fun...:|

Cum sa nu conteze? Tu creezi un brand, impreuna cu alti prieteni. Brand-ul este cunoscut o vreme iar voi va retrageti. Brand-ul e preluat de niste ciurucuri care sunt total diferiti, fac brand-ul de ras s.a.m.d. Tu, ca initiator sau participant cu vechime, ce zici? Nu-i umpli frigiderul ca-si bate joc de ceva ce a fost frumos?

Daca preiei ceva (nu el e initiatorul), apai continui in acelasi mod. Stii cum e vorba, "The only way is up!".

Guest bl0n6u
Posted

ma brad eu nush ce ai tu cu guilda asta. sau cu pers care sunt in aceasta guilda..

daca o face de ras ce te intereseaza pe tn ?

nush unde vrei tu sa ajungi sau ce vrei tu sa pari....

ce treaba ai tu cu noi ? ??

Te bagi in seama ca musc`n lapte.. si urasc treaba asta. daca tu nu ne bagi in seama zice cineva ceva de tn ? dar tu esti mai impertinenta ataci lumea. sa iti vorbeasca urat . si porma zici dc ?! imi vb urat? ce rau tiam facut sau alte chesti vezi ca tu gresesti aici .. vi sa faci tamtam fa in alta parte.. fa tamtam cu guilda ta. . Hai spor la lvl. bye .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...