Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

S1KA

Ne Da Si noua cnva raspunsul ?

Recommended Posts

Guest _Shade_
Posted

Asta probabil pentru ca nu stii sa te exprimi ?! Sau ah, am uitat tu nu esti roman... tu esti oltean , voi oltenii sunteti un fel de mayasi dar mai balcanici asa, nu?

Execrabil.

Posted

Execrabil.

spune-ne sincer. Cat timp ti-a luat sa cauti "execrabil" in DEX ?

Guest _Shade_
Posted

spune-ne sincer. Cat timp ti-a luat sa cauti "execrabil" in DEX ?

Pai, de vreo doua zile tot caut. L-am gasit tocmai acum, cand ma pregateam sa-ti dau reply.

Ce chestie...

Posted

Asta probabil pentru ca nu stii sa te exprimi ?! Sau ah, am uitat tu nu esti roman... tu esti OLTEAN :crazy: =)), voi oltenii sunteti un fel de mayasi dar mai balcanici asa, nu?

=)) =)) =)) =)) =))

Nu mai jigni oltenii...ei sunt o natie de oameni harnici si tacuti care muncesc nu fura , si care fac un zaibarel putin mai tare ca apa minerala :)))

PS . Sunt Ardelean :nanana: :

Guest _Shade_
Posted

=)) =)) =)) =)) =))

Nu mai jigni oltenii...ei sunt o natie de oameni harnici si tacuti care muncesc nu fura , si care fac un zaibarel putin mai tare ca apa minerala :)))

PS . Sunt Ardelean :nanana: :

"Sunt Ardelean" :))

Ba, esti si tare prost pe deasupra.

Posted

"Sunt Ardelean" :))

@Ba, esti si tare prost pe deasupra.

Vb frumos costele :)) ca iti expira zaibaru daca lasi sticla desfacuta:)) si nu mai fi asa papagal ca daca e ceva ti se vor zburli penele :))

Cautati leana prin sat ca sigur joaca pe alt srv cu vreun Jose Armando =)) i da la pty...sau testeaza stafu`ri noi ca al tau cica nare lk :))=))

Guest _Shade_
Posted

Vb frumos costele :)) ca iti expira zaibaru daca lasi sticla desfacuta:)) si nu mai fi asa papagal ca daca e ceva ti se vor zburli penele :))

Cautati leana prin sat ca sigur joaca pe alt srv cu vreun Jose Armando =)) i da la pty...sau testeaza stafu`ri noi ca al tau cica nare lk :))=))

Jalnic, zau. Cum sa fii asa prost in 2010 ba?

Posted

Shade ... imi place semnatura ta cu "OlteniaCapitala" Ar fii bine sa le spui si oltenasilor care au invadat Timisoara acest lucru. Pt ca se umple un oras frumos ca Timisoara plin de cretinei veniti de la coada vacii din oltenia.

Posted

si eu care vroiam sa dau rr pina dimineata:( ca plec la mare, of of linkmania:)) da nui nimic dau un rr la creier in seara asta sa uit de buc si de tot vreo 2 saptamani am adaugat in acest scopt un backs de becks :))) so :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ma intelegeti :)

o seara placuta si la multe rr pina ma intorc afk:) la mare

Posted

Shade ... imi place semnatura ta cu "OlteniaCapitala" Ar fii bine sa le spui si oltenasilor care au invadat Timisoara acest lucru. Pt ca se umple un oras frumos ca Timisoara plin de cretinei veniti de la coada vacii din oltenia.

Dar ai vazut vaci in oltenia...? si daca da sigur erau furate .... ca ei saraci un singur lucru au...scoala Reuconscuta pe plan european de dresaj pureci..si cursuri de patinaj artistic paduchi pe chelie :))=))

Posted

Dar ai vazut vaci in oltenia...? si daca da sigur erau furate .... ca ei saraci un singur lucru au...scoala Reuconscuta pe plan european de dresaj pureci..si cursuri de patinaj artistic paduchi pe chelie :))=))

Si sa nu uitam,cel mai mare nr de rromi se numara in Oltenia! Rromni sau olteni aproape tot una, cine draq ii mai deosebeste?

LE: Stii care e diferenta dintre un mort si un oltean mort ?! Olteanu cand moare zice murii

Guest UnStrain
Posted

kisss fm rulzzzzzzzzzzzzzz

Oho Oho Oho

Posted

Cand am vazut cati olteni au ajuns la noi in TM am crezut ca am adormit in tren si am ajuns in craiova...............................................dar nu gaseam prazu'

Guest _Shade_
Posted

Ai 20 de ani, esti inca un mucea. Una e sa fii suporter al unei echipe de fotbal, alta e ceea ce scrii tu mai sus....Dar, ce sa-ti cer eu tie, cap patrat?

@23cu 24, mai baga odata fisa cu bastonasele, poate-ti reusesc de data asta. Pricepi?

@babacku, n-ai farmec.

Posted

Cand am vazut cati olteni au ajuns la noi in TM am crezut ca am adormit in tren si am ajuns in craiova...............................................dar nu gaseam prazu'

:right: Good one.

Apropo ... intrebare. Cate bancuri cu olteni exista?

Raspuns : Niciunu! toate sunt adevarate=))

LE: _Shade_ ... iti dai seama daca deja la 20 de ani m-am scarbit de olteni, cum o sa fie la 40?

Guest _Shade_
Posted

LE: _Shade_ ... iti dai seama daca deja la 20 de ani m-am scarbit de olteni, cum o sa fie la 40?

N-apuci 40, stai linistit.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...