RegenesisXXL Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Mi-am cumparat un PS2,dar nu vreau sa il modez ptr ca jocurile ptr el sunt foarte ieftine acum.Am cautat pe ebay,si am gasit multi care distribuie si in romania,dar toate jocurile sunt ntsc. Eu vreau sa stiu daca pot gasi jocuri mai vechi,nu doar astea noi care au aparut(care se pot gasi si in magazine).De exemplu pe ebay am gasit la mana a doua cam orice joc vreau,si intotdeauna cineva care le trimite aici.Pot gasi ceva de genul asta,doar ca PAL?
Guest Bogdan. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Originale: gameshop[recomand] buygames[scump aici] evomag itarena magazinultau gamestore livemag onestop etc ... Second Hand: okazii.ro[aici gasesti persoane care vind jocurile,nu e un magazin mare unde gasesti jocuri SH] Scrii la search numele jocului +eventual PS2 Sau mai simplu,click http://www.okazii.ro/cautare/joc+PS2.html Ai grija sa verifici daca jocul e PAL. Fa`ti cont si intreaba. Bafta.
RegenesisXXL Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Second Hand: okazii.ro[aici gasesti persoane care vind jocurile,nu e un magazin mare unde gasesti jocuri SH] okazii.ro este exact ce-mi trebuia.Multumesc.
Random Hero Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 okazii.ro este exact ce-mi trebuia.Multumesc. Ai grija, cand cumperi de pe okazii incearca sa cauti vanzatori care au feedback pozitiv, te poti trezi cu cine stie ce in locul jocului.