Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest cristibv

Spoturi lot

Recommended Posts

Guest cristibv
Posted

eu cred k ar fi bine sa se schimbe spoturile in lot ... sa fie mai mari, gen ultimele sa fie ca poison k6 sau k7 .... pentru ca asa ar creste interesul pentru castel .... de ceva timp hh se bate singura acolo ^_^

Posted

eu cred k ar fi bine sa se schimbe spoturile in lot ... sa fie mai mari, gen ultimele sa fie ca poison k6 sau k7 .... pentru ca asa ar creste interesul pentru castel .... de ceva timp hh se bate singura acolo ^_^

sau sa puna mobi din kanturu3 sa pice si gemstone in lot.

Posted

Contra !

Nu mai aveti unde creste ? Lotu oricum a fost facut ca guilda care are cs u sa stranga antice si sa faca lv 300 de arena mai repede nu a fost facut sa se dea rr acolo ! Si asta sa pice gemstone da..aia mai trebuie iteme 380 si gemstone sa le faceti op bune si ce alt ceva mai vreti ? Eu zic ca si asa link e destul de usoara in loc sa va ganditi cum sa nu mai vanati lume si deasta faceti sugesti sa va fie voua mai usor ! :))

PS: daca se aproba stupizenia asta eu unu nu mai joc pe linka ca deja inseamna ca e bataie de joc ! eu im rup ochi sa stau on si alti afk sa adune si gemstone face si full si set pai ce asta ? :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...