Random Hero Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Aceasta este cea mai mare si mai scumpa fantana publica din lume. A fost construita - unde altundeva? - in lacul Burj Dubai din Dubai, se intinde pe o lungime de 274 de metri, are capacitatea de a ejecta jeturi de apa inalte de 150 de metri, iar atunci cand functioneaza la capacitate maxima arunca in aer, intr-o secunda, nu mai putin de 83.280 litri de apa. sursa: descopera _____________ Inca o constructie impresionanta, ca mai toate pe care le putem vedea acolo. Link to comment
Raul Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Where there is a will, there is a way... Link to comment
Kanye Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Foarte frumos .. daca s-ar face si in Romania .. 8-> Link to comment
Lemonade Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 ^ Unde sa se faca? In parcul Copou? In Gradina Botanica? Pe Otopeni?? :blink: Where there is a will money, there is a way... Nu va mai ganditi ca in tara noastra nu exista asa ceva, pentru ca in primul rand nu avem spatii atat de mari si unde avem, sunt campuri si alte chestii si cel mai important, de unde atatia bani? Link to comment
Dropkillerz Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 M-ati inebunit cu Romania voastra,la orice lucru,obiect,daca s-ar face si in Romania... Fantana aia e facuta in Dubai,unde stau aia pe gramezi de bani Link to comment
CoCaine Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Da...Se poate inota in ea? doar daca esti amic cu Chuck Norris :) on : chiar m-as balaci in balta la arabii astia :) Link to comment
Radu-retired Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 splendid nu am cuvinte.Wtf asa ceva in Romania nici peste 50 de ani nu cred ca vom vedea asa ceva aici. Link to comment
*Kegan* Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Nici nu e nevoie sa vedem asa ceva in Romania. Oricum nu ne-ar ajuta cu nimic pe noi...ca doar Romania e tara tuturor posibilitatilor. Foarte frumoasa , chiar nu am cuvinte , e mirobolant?. Link to comment
DuR@nG0_* Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Foarte frumoasa :) Arabii ma uimesc prin cea ce fac :) PS: Mereu se gaseste unu care sa spuna ,,In romania nu o sa vezi asa ceva ,, mai terminati cu prostiile astea ...nu comparati Emiratele Arabe Unite cu Romania ... Noi nu avem sonda de petrol in spatele casei... Link to comment
Lemonade Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 deci ? unde's tigani din romania sa faca baie in ea?o.O Chiar am vazut azi la stiri o nunta intre un tigan de 16 ani si una de 17 si se duceau in luna de miere in Dubai. Ti-am raspuns la intrebare. Link to comment
Guest iloverap08 Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Impresionant , de ce nu am si eu asa ceva in curte? #-o Link to comment
[Soul]Andree@ Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Fara cuvinte, in 100 de ani o sa avem si noi un model de-ala, pe sfert :D . Link to comment
A.Felippe Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Foarte tare fantana,avem si noi una in Craiova tot muzicala,dar nici pe sfertul asteia nu este Link to comment
Kabuky Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Cand te gandesti la Dubai ,deja iti trec prin minte N posibilitati.Punand de`o parte Romania,cu siguranta Dubai se poate numi "Tara tuturor posibilitatilor". Link to comment
Guest Serban_94 Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 In dubai totul este frumos....mai ales hotelul acela si fantana....Dubai o sa ajunga cred ca cel mai scump loc turistic Link to comment
Dark_Hunter Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 In Dubai sunt o multime de posibilati , acolo unde sunt bani si la putere nu sunt hoti si mincinosi se fac o gramada de proiecte Link to comment