Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Norbyy2

ce sa'n tamplat?:|

Recommended Posts

Guest Ale4Fun
Posted

srv on , insfarsit :D

ha ha ha :)))

buna gluma asta

Guest Ale4Fun
Posted

ai prins spot?

da :)) .. =))

Posted

asta a fost o glumitsa proasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))

Disperarea cand imi vine rup camasa dupa mine...

Numai disperati asa fratilor ca nu pierdeti nimic #-o

Posted

sti bine ca acum o sa te duci in colt si o sa plangi dupa mami ! in fine hai ca te las ca si asa esti maltratat de toti ! :))

@>Tek si pe tine te am scapat in cap la nastere ? :))

ma darky iar te crezi zmeu?? nu-ti mai aduci aminte la inceputu db-ului cand erai cu party plz pe ally chat? :banghead:

Posted

Disperarea cand imi vine rup camasa dupa mine...

Numai disperati asa fratilor ca nu pierdeti nimic #-o

Nu dipsera nimeni tati ... mind your own bussiness ...

Posted

Party pls nu am zis nici pe 97 d :))

hmmm...hai poate party plz n-ai zis asa multe da iteme cereai in prostie si nu mai minti ca nu-i frumos :naughty:

Posted

hmmm...hai poate party plz n-ai zis asa multe da iteme cereai in prostie si nu mai minti ca nu-i frumos :naughty:

care iteme ? cand faceam set antic ? atunci toti cereau sa isi termine seturile asa canu am fost singuru :)

Posted

care iteme ? cand faceam set antic ? atunci toti cereau sa isi termine seturile asa canu am fost singuru :)

#-o da da tu erai nubu care abia intrase in alianta si deja incepea cu care are aia aia si cealalta

nu ziceai party pls...ziceai party sau forum prin arena pe 97d nu?:))

n-am inteles nimic #-o

Posted

#-o da da tu erai nubu care abia intrase in alianta si deja incepea cu care are aia aia si cealalta

n-am inteles nimic #-o

nici acum nu ai nimerito ! singura data cand am jucat cu darky eream in honey si aveam castelu si incercam sa im termin setu bras antic doar atunci am cerut iteme in rest nu stiu ce vorbesti tu acolo !

Posted

nici acum nu ai nimerito ! singura data cand am jucat cu darky eream in honey si aveam castelu si incercam sa im termin setu bras antic doar atunci am cerut iteme in rest nu stiu ce vorbesti tu acolo !

elfa Bitza iti spune ceva :violent: hai ca deja ma enervezi la cat minti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...