Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Th3gAm3_SM

Dupa un Reset la baza de date

393 members have voted

1. 1. Ce versiune ai alege dupa RR Db?

• Sa ramana S2
      43
    • S3 episode 1
      171
    • S3 Episode 2
      26
    • S4 e1
      13
    • S4 e2
      12
    • S5
      41
    • revenire la 97 d
      87

Recommended Posts

Posted

daca s'ar da rr la db si ar fi sa schimbe versiunea ... ar fi bine sa se puna din timp una beta sa se testeze ... dupa setarile standard linkmania

degeaba intri pe un alt srv daca nu sunt aceleasi setari

solutii se vor gasii,am incredere :D

Posted

sez 3 e bun ,am votat asa pt ca majoritatea doresc sez 3 dar sunt cateva buguri .. unu dinele este vb bug de dino ,,,acesta consta: nu te opresti din reflectul adversarului ,asa ca la duel si cs reprezinta o mare eroare,,, la dl daca comm este 32767 poate face bk ori cand ,,,iar daca il echilibrati la expertise bonus pe urma are bug la coroana dl ,ramane blocat nu il mai poti muta deloc:(,pe urma mai sunt bug de iteme sa te vada lumea cu iteme pe tine dar tu de fapt nu le ai ...gen bug dino ... +bug trade:( la sm are bug la acc apollo pad ,sau la bk cu unicorn ramene blocat la sw in camera la cs am vazut pers care tineau 40 de min sw fara sa moara ,si la sw erau minim 12 inamici full stat cu set +13 si nau reusit sa il dea jos...

etc va urma va voi mai informa cu timpul daca aveti nevoie .

bugul de dino se poate detecta. problema e ca sunt prea multe batai de cap ca sa fie depistati cei care-l folosesc. celelalte buguri pot fi trecute cu vederea si nu deranjeaza asa de mult.

Posted

personal prefer 97d, old school

vrei 97 d? cand pica unu din pt sa pice toti si chesti de genu:P? grafica naspha .. fara dl... fara kanturu ... fara kalime.... :(

low exp...si vreti rr db dupa 1an jumate....e aiurea,prea repede...distractie placuta pe s2 cat mai tine :)

care e farmecu cand acuma incepi cu set ancient fara probleme pe care le primesti moca.. ... faci preloari la 5 dim la aproape tot ce vrei

unele lucrurui numai au valoare.... nu mai este placut deloc......

Posted

Ar fi frumos un sezon mai nou.. si e bine si sa se treaca la s3 ep 1 ... insa ganditi-va ca pe link un data base nu tine cateva luni.... iar dupa un an-2 de s3 ep 1 apar sezoane mult mult mai noi si curiozitata jucatorilor creste ceea ce imputineaza din ce in ce mai mult jucatori dupa link...

Multi dintre voi ar zice " imi place link si vreau sa joc numai pe el nu ma intereseaza alte caractere " insa totul evolueaza grafica mai frumoasa tot ce e in evolutie e mai frumos....dak ar baga pe link un s5 dupa un an nu ar mai vrea nimeni s2 sau s3.....

97 a ramas placut pt toti ca pe acela ne am apucat si e normal ..

Insa din ce au zis domni admini pe aici inteleg ca un s5; s4 oricum nu se poate..:P

Eu mi-am spus pararea

sanatate@

Posted

Tu chiar nu intelegi

Host-ul de la LinkMania de tine in momentul de fata SEASON 2,care de abia il tine si pe asta nu poate face fata la Season 3 Episode 1,deoarece este un host asemanator cu cel care a tinut versiunea 97D

Posted

Tu chiar nu intelegi

Host-ul de la LinkMania de tine in momentul de fata SEASON 2,care de abia il tine si pe asta nu poate face fata la Season 3 Episode 1,deoarece este un host asemanator cu cel care a tinut versiunea 97D

am inteles asta!

Posted

Tu chiar nu intelegi

Si atunci sa intelegem ca se va da rr la db si ramane s2? :D

Guest Sensei**BK
Posted

vrei 97 d? cand pica unu din pt sa pice toti si chesti de genu:P? grafica naspha .. fara dl... fara kanturu ... fara kalime.... :(

care e farmecu cand acuma incepi cu set ancient fara probleme pe care le primesti moca.. ... faci preloari la 5 dim la aproape tot ce vrei

unele lucrurui numai au valoare.... nu mai este placut deloc......

Macar ai jucat vreodata pe 97d linkmania? sau iti place sa te bagi si tu in seama neinvitat...ca 97d nu v`a mai fii nici o alta versiune!

Posted

Macar ai jucat vreodata pe 97d linkmania? sau iti place sa te bagi si tu in seama neinvitat...ca 97d nu v`a mai fii nici o alta versiune!

tipule am jucat pe 97 d si am jucat acuma 5 ani jumate si stiu ce vorbesc.... zici acuma ca ti ar place insa te ai plictisi pt ca lipsesc multe lucruri.. pe 97 d mi-au placut mokurile de la bk:XX:X:X .. ........acuma eu te inteleg fiecare are goanga lui .. eu doar mi am spus parerea..

Posted

erau altfel oamenii pe 97D,nu era versiunea cea mai reusita ca numai low lvl eram arena.era vorba ca erai la inceput de joc,era mai interesant,fara "n" "smenuri",vanatoare si toate porcariile de sunt acum in joc. Ideea e ca pe versiuni superioare e intotdeauna ceva nou,ceva ce te face sa joci,sa faci full,sa faci diverse.Pe 97 D inafara de faptul ca nu puteai profita de un caracter full ca luai d/c nici nu aveai ce face dupa ce iti faceai un set si full,macar aici daca te plictisesti poti merge la un CS,orice,macar mai misca ceva.

parerea mea :whistle:

:tiphat:

Guest Sensei**BK
Posted

Dantic vreau sa te intreb ceva ..am obs ca nu raspunzi la PM...ai jucat cumva pe zBzzme pe 97d :-?

Posted

erau altfel oamenii pe 97D,nu era versiunea cea mai reusita ca numai low lvl eram arena.era vorba ca erai la inceput de joc,era mai interesant,fara "n" "smenuri",vanatoare si toate porcariile de sunt acum in joc. Ideea e ca pe versiuni superioare e intotdeauna ceva nou,ceva ce te face sa joci,sa faci full,sa faci diverse.Pe 97 D inafara de faptul ca nu puteai profita de un caracter full ca luai d/c nici nu aveai ce face dupa ce iti faceai un set si full,macar aici daca te plictisesti poti merge la un CS,orice,macar mai misca ceva.

parerea mea :whistle:

:tiphat:

frumoasa explicatie:P sper sa citeasca:P

Posted

Dantic vreau sa te intreb ceva ..am obs ca nu raspunzi la PM...ai jucat cumva pe zBzzme pe 97d :-?

era caracteru lui !

@ar fi frumos S3 ep1 dar e ok si Season 2 :nanana:

Guest Rockerul
Posted

oricum nu are rost sa se dea rr la db.Lasati-l si voi serverul asa cum e macar pana la vara :D

Posted

Dece nu faceti 2 servere paralele :-? Adica s2 sa ramana si sa se bage beta la s3 ep 1 pe care sa poti intra cu contul de pe link dar sa incepi de la lvl 1:)

Astfel lumea care vrea s3 sar juca acolo iar ceilalti ar ramane pe s2

Dupa ce va fi testat ceva luni poate se va da rr db si va fi totul ok:)

Ar fi bine ca exp in perioada de beta sa fie cam undeva la 100x

Mi-am spus si eu parerea va rog sa nu imi sariti in cap:P

Posted

S3 ep 1, logica normala a evolutiei, pina jucam noi s6 vor juca altii s20 so :) avem timp sa ne creasca barba si parul alb:PPP

Subscriu :tiphat: foarte bine spus

Guest ligadreptati
Posted

Dece nu faceti 2 servere paralele :-? Adica s2 sa ramana si sa se bage beta la s3 ep 1 pe care sa poti intra cu contul de pe link dar sa incepi de la lvl 1:)

Astfel lumea care vrea s3 sar juca acolo iar ceilalti ar ramane pe s2

Dupa ce va fi testat ceva luni poate se va da rr db si va fi totul ok:)

Ar fi bine ca exp in perioada de beta sa fie cam undeva la 100x

Mi-am spus si eu parerea va rog sa nu imi sariti in cap:P

f bine gandit

insa nu stiu cat de bun e serveru,,,

eu zic o strangere de vonduri pt server,, un euro,,, 300 de membri 300 de euro ajutam si noi acolo putin,,multi zic... pai ce eu dau bani sa ma joc? eu cred ca 40 de mii in inseamna mult pt niciunu dintre noi,,,cine nu are nu da,,,in functie de server daca e bun jucati linistiti fara lag alea alea:))

pt cei care ati zis 97 d? oameni buni avansam si noi sau..??

Posted

Daca si`ar da cineva interesu...cred ca ar putea sa bage S3 ep1... ca eu sincer m`am camplictisit pe S2.Cu sau fara rr la DB...nu ma intereseaza.

Oricum...nu cred ca se schimba in curand din pacate

Posted

Avansam cu pasi mici ... S3 e1 + rr la db.

Daca tot avansam ... hai sa le descoperim toti de la acelasi nivel. Noi astia mai vechi .. am avea un avantaj destul de mare fata de cei care abea se apuca sau au cateva rr-uri. Corect este sa inceapa toti de la acelasi nivel cand o sa se hotarasca schimbarea versiunii. :-?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...