Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Th3gAm3_SM

Dupa un Reset la baza de date

393 members have voted

1. 1. Ce versiune ai alege dupa RR Db?

• Sa ramana S2
      43
    • S3 episode 1
      171
    • S3 Episode 2
      26
    • S4 e1
      13
    • S4 e2
      12
    • S5
      41
    • revenire la 97 d
      87

Recommended Posts

Guest tekmanstar
Posted

s2 sau s3 e1 :kar:

tot s2 este frumos ma :tiphat:

Guest tekmanstar
Posted

zi sincer ca nu ti`ar place aripi lvl 3 pe bk..da sincer sincer :whistle:

sincer mi'ar placea

kt despre celelalte de alte rase (sm / mg) sunt urate rau :whistle: hai capa de dl si wings de elf mai merg , dar ti'am zis cele de sm , mg .... :error:

Posted

asta e topic de spam..din cate vad uni au raspuns de 15 ori ca vor seson 3 :)) si in final un raspuns scurt de la vdragos "da o sa fie cand o sa avem un sv stabil de seson 3" sau "nu o sa fie jucati pe seson 2" si asa se termina marea dezbatere ! :))

Posted

as prefera un s3 , dar as reveni si la un 97d daca s-ar rezolva la script sa nu se mai dea d/c cu programe , no dupe , bla bla :)

Posted

M`ati spart cu 97d ... ce draq ma...nu vreti sa inaintati si voi? Credeti ca o sa fie tot asa frumos ca inainte? Inainte erau alti playeri...acum totu` s`o schimbat.

Un S3 ar fi minunat ... cu sau fara rr la DB

Posted

as prefera un s3 , dar as reveni si la un 97d daca s-ar rezolva la script sa nu se mai dea d/c cu programe , no dupe , bla bla :)

nu cred k e posibil un asemenea script asa k, ramane alternativa s3...desi, nu cred k ar fi indicata o trecere (daca se va realiza) din mers...ci ar fi mai bn sa se ia de la 0, astfel pana la full ai timp sa inveti ce si cum, pt k nu toti au mai jucat pana acum pe s3

Posted

Eu zic ca un season 4 ar fii ideal. O fii un pas mare de la season 2 dar nu are asa mare importanta. Daca se iau sezoanele pe rand, dureaza prea mult. Season 4 are multe plusuri,parerea mea. Si nu ma refer doar la summoner!

Eu nu cred ca nu este un sezon,absolut nici unu pe care sa nu fie buguri. Si nu ma refer la patchuri s.a.m.d. Pe season 3 si 4 chiar si eu mai stiu cateva :tiphat:

Apropo , pe linkmania merge sa-ti pui itemele de 380 cu patch ? Era un patch mai demult care-ti permitea sa iti pui setu de 380 la sublevel.

merge sa pui itemele de 380 la sub lvl.

tind sa iti dau dreptate

nu cred k e posibil un asemenea script asa k, ramane alternativa s3...desi, nu cred k ar fi indicata o trecere (daca se va realiza) din mers...ci ar fi mai bn sa se ia de la 0, astfel pana la full ai timp sa inveti ce si cum, pt k nu toti au mai jucat pana acum pe s3

cine n-are full sa-si faca. are timp sa invete pana la full. cine e full joaca ca sa invete, nu mai joaca pentru xp. deci nu e necesar sa se ia de la 0 odata cu schimbarea versiunii

Guest tekmanstar
Posted

dak s'ar skimba versiunea , sigur v'a fi s3 ep1

Posted

Sal care ma ajuta cu seson 3 ep 1 sa vedem bug si restu si are rabdare si am si eu timp zilele asta

Am server facut doar sa iti raportati baguri si etc sa fie la fel ca link mainia ...

Posted

personal prefer 97d, old school

Posted

Te ajut eu...:P

Ca pe link si asa i tiganie deja... :violent:

de ce dreq mai joci ba?daca afirmi chestiile astea?cauta alt server ca nu plange nimeni dupa tine!!!

Guest CeausescuPresedinte
Posted

daca s'ar da rr la db si ar fi sa schimbe versiunea ... ar fi bine sa se puna din timp una beta sa se testeze ... dupa setarile standard linkmania

degeaba intri pe un alt srv daca nu sunt aceleasi setari

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...