Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Th3gAm3_SM

Dupa un Reset la baza de date

393 members have voted

1. 1. Ce versiune ai alege dupa RR Db?

• Sa ramana S2
      43
    • S3 episode 1
      171
    • S3 Episode 2
      26
    • S4 e1
      13
    • S4 e2
      12
    • S5
      41
    • revenire la 97 d
      87

Recommended Posts

Posted

Nu avea dece sa recompenseze pe cineva pentru ca nu ati fost obligati sa ajutati sa testati sv u pur si simplu cine a vrut a ajutat ! Si sa sti ca daca ai gasit chestia asta tot exploatare a unui bug este si vad ca pe sv ca si pe seson 1 cu dupele cum gaseste unu un bug se arunca toti sa profite de el in loc sa il posteze sa fie rezolvat...si sa jucam si noi frumos....in fine asa e romanu eu sa am eu sa am eu sa am !...si g poti sa spui ce vrei tu dar te stiu depe seson 1 si mereu ai avut o scamatorie de facut si ca dovada nici nu sa bagat seson 3 ep 1 ca si stiai de ala cu bmd player...ce naiba..mai..

Posted

da teste .. cum a fost cu S2? :))

totusi ... daca ati fi recompensat cumva pe cei care au incercat sa testeze S2 cand era cazul poate nu era gol serverul atunci :) poate nu o sa mai gresiti cu o versiune viitoare

poate ...... dar nimic nu e perfect ..... dar sa speram totusi ca se va baga in paralel cu s2 .....

Posted

o fi distractiv knd se bat aliante full, dar nu in halul in care ne batem noi in fiecare weekend...deja numai conteaza statusul ci doar sa ai un PC bun sa te tina cu tot felul de smecherii care mai de care

@cat despre rr db....e cam devreme

ma bucur ca recunosti partial anumite chestii :)

din cate am auzit pe S3 ep1 merge ceva Player.dll cu care nu mai iei reflect si are speed :-? si nu poate fi detectat..

merge si pe serverul actual, si tu stii prea bine. :)

defapt e player.bmd :))

fisier modificat din clientu original de s3e1 care face caracteru sa nu ia reflect si ii mareste speed-u :P

bingo si tie. same shit ca si lu' gunit.

da teste .. cum a fost cu S2? :))

totusi ... daca ati fi recompensat cumva pe cei care au incercat sa testeze S2 cand era cazul poate nu era gol serverul atunci :) poate nu o sa mai gresiti cu o versiune viitoare

pentru ce recompense? cine a testat a testat din timpul lui.

eu da, am primit ceva dupa ce am testat. 99 pentru dupe :rofl2:

Posted

ma bucur ca recunosti partial anumite chestii :)

merge si pe serverul actual, si tu stii prea bine. :)

bingo si tie. same shit ca si lu' gunit.

acuzi aiurea,nici macar odata nu am incercat sa intru cu programe de oricare gen auto combo auto q si altele afara de clicker simplu,eu nu mai joc de 2 luni si ceva,da va place sa dati din gura aiurea

Posted

macar nu ai ramas cu mana goala :))

Guest bogdan87
Posted

ses3 ep1 e destul de frumos sa speram sa aibe cat mai putine bug-uri :whistle:

Posted

cate o data nimeresti bine gluma ! :rofl2:

Posted

SCFMT - Este dezvoltarea proectului MMT

Eu am testat S4E1 - merge acceptabil de bine, buguri n-am gasit asa importante (l-am testat in 2-3 oameni). Acuma au ajuns undeva la Season 5-6...

Posted

Am jucat cateva zile Season 5 pe un server si mi se pare foarte aiurea, ogramada de iteme noi, sockets, optiuni galbene etc. Un bk full stats cu items normale ii face dmg 100 unui bk cu iteme full opt (desigur ca pe link nu vor exista, dar diferenta va fi undeva pe aici, la o adica in loc de 100 dmg se va da 1000-2000), dar asta depinde intr-un fel si de setarile serverului. Eu unul prefer Season 3, episode 1, deoarece mi se par mai echilibrate characterele, bk-ul nu are chiar atat de mult hp si se poate seta mult mai bine decat un season mai avansat.

Posted

E frumos S5 are ff multe noutati.

E cam naspa ca trebuie sa te deocumentezi sa le descoperi.

Cine vrea gaseste sa joace ce doreste.

Vote S5

Posted

nu am inteles niciodata de ce va place s3 ep1, versiunea aia nici macar nu are cs sau quest 3

pai cum dreq, in sezonul 2 exista asa ceva si in sezonul 3 nu exista????? :o

Posted

Dupa parerea mea s3 ep1 ar fi cel mai bn :right:

nu are rost sa dam inapoi sau sa avansam repede la sezoanele 4 5 sau 6

app am vazut s3 ep1 ca are cs

Posted

Eu zic ca un season 4 ar fii ideal. O fii un pas mare de la season 2 dar nu are asa mare importanta. Daca se iau sezoanele pe rand, dureaza prea mult. Season 4 are multe plusuri,parerea mea. Si nu ma refer doar la summoner!

Eu nu cred ca nu este un sezon,absolut nici unu pe care sa nu fie buguri. Si nu ma refer la patchuri s.a.m.d. Pe season 3 si 4 chiar si eu mai stiu cateva :tiphat:

Apropo , pe linkmania merge sa-ti pui itemele de 380 cu patch ? Era un patch mai demult care-ti permitea sa iti pui setu de 380 la sublevel.

Season 5 sau 6 e prea avansat ... Sunt prea multe lucruri si asa , iteme de lvl 400 , A 3-a evolutie la charuri , summoner , introducerea unor optiuni noi in seturile de 400+ cu ajutorul seedurilor, optiuni noi necunoscute de multi playeri de pe LM. Harti noi pline de eventuri, Three of Skill si multe altele care nu mi le amintesc la ora asta . Un season 4 ar fii ideal.

Posted

s3 ep1 rulzzzzz!!!!!!!!

e super tare deoarece este o noua evolutie la fiecare caracter , am fi fiecare fascinati cand la 3 rr ne v'om chinuii sa omoram in baraks^_^ +de asta sunt si aripile lvl 3 super frumoasE:)...si din cate stiu la s3 nu mai este bugu la fire scream , evil spirit:-? adica pe sv care am jucat eu.. nu era:D

Guest CeausescuPresedinte
Posted

s2 , s3 episode 1

Posted

s3 e1 asta am vazut ca cer majoritatea !!!! cu toate ca este deja s6.... daca esti jucator numai de linkmania o sa joci si tu s6 peste vro 10 ani in cel mai fericit caz !!!!! vreti s5 si s6 fugiti pe alte srv daca sunteti curiosi de grafica, seturi noi, eventuri si o gramada de optiuni enorm de multe fatza de s2

Si au tot postat unii sa nu se dea rr la bd numai cand majoritatea guildelor sunt full sa se bata pentru castel mai multe guilde !!!! ziceti bine banuiesc ca sunteti jucatori cu intentii bune cei care au postat .... pacat de altii care au stricat ECHILIBRUL LA JOCUL ASTA ... cu multe magarii si avantaje multe fatza de altii ... de aceea se misca linkmania, cel putin sectiunea de muonline, asa greu.. bft

Guest tekmanstar
Posted

s2 este cel ai frumos :crazy:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...