Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Th3gAm3_SM

Dupa un Reset la baza de date

393 members have voted

1. 1. Ce versiune ai alege dupa RR Db?

• Sa ramana S2
      43
    • S3 episode 1
      171
    • S3 Episode 2
      26
    • S4 e1
      13
    • S4 e2
      12
    • S5
      41
    • revenire la 97 d
      87

Recommended Posts

Guest *ROSY*
Posted

s3 ep 1 , daca ar fi sa se dea rr db , dar nu prea vad un rr in viitorul apropiat, asa ca nu are rost sa visam frumos

Guest smiley_real92
Posted

97d ;) sau cel mai nou,respectiv S5.

Posted

S3, ep1 ar merge bine in paralel cu s2, pt a se putea face cat mai multe teste .... iar apoi dupa ce se rezolva toate problemele gasite sa se dea si rr db ....

Posted

s3 ep 1 si rr la db :)

sunt PRO,poate noua versiune si rr db`u ar mai aduce old playeri inapoi si poate ati lua`o mai usor si cu vanatoarea si toate rahaturile de sunt acum

Posted

97d ;) sau cel mai nou,respectiv S5.

Nu va inteleg absolut deloc,,,

Cum poti sa ceri S5 pe linkmania?cand de abia tine S2

Singurul care ar merge ar fi S3 Ep1 care este asemanator la configuratie cu S2

:|

Cititi si in paginile anterioare si o sa vedeti

Posted

@daca ar fi dupa mine, as tine acelasi db cel putin 3-4 ani. e penal cand dai rr la db, mai ales ca serverul este low xp. daca ai face full intr-o luna, as mai zice. rr db in fiecare an. dar asa, as considera bataie de joc un rr db dupa 1 an jumate, 2. fun-ul este cand se bate o alianta full cu alta alianta full. atunci se vede cine stie sa joace mai bine.

o fi distractiv knd se bat aliante full, dar nu in halul in care ne batem noi in fiecare weekend...deja numai conteaza statusul ci doar sa ai un PC bun sa te tina cu tot felul de smecherii care mai de care

@cat despre rr db....e cam devreme

Posted

din cate am auzit pe S3 ep1 merge ceva Player.dll cu care nu mai iei reflect si are speed :-? si nu poate fi detectat..

pai de asta e bine sa se bage in paralel cu s2 .... ca sa putem testa .... si sa se rezolve problemele care sunt, asta daca se pot rezolva ...

Posted

S3 ep1 ..desi hostul e de 97d si abia tine season 2....nu cred ca va putea tine season 3

nu ruleaza pe acelasi host , ruleaza pe un host cu aceasi configuratie

daca as gasi o versiune fara bug-uri si la fel de configurabila ca acest S2

as pune Season3 ep1 fara reset la DB :D

nici macar nu cititi..dece va bagati in discutie aiurea nus...

Guest -Teen-
Posted

s3 ep1 e frumos...tre sa inaintam nu sa ne intoarcem la trecut..

Posted

S3 ep1(1.04H) e cam aiurea versiune,zic asta deoarece nu e nimic nou fata de ss2(doar wings lvl 3)

#btw pe s3 ep1 merge auto kill si poti da d/c foarte usor cu el,mai bine sariti direct la s3 ep2,e mai interesant pe langa summoner mai sunt si custom items

LE: daca e ma bag si eu la teste,daca ma primiti desigur

Posted

eu mam jucat foarte mult pe s3e1 si nu am avut probleme.

@este si ceva nou fata de s2: gramada de eventuri, quest de lvl 3, aripi lvl 3, golden fenrir, si alte chestii

Posted

eu mam jucat foarte mult pe s3e1 si nu am avut probleme.

@este si ceva nou fata de s2: gramada de eventuri, quest de lvl 3, aripi lvl 3, golden fenrir, si alte chestii

goldenu il castigi daca esti pe primu loc la ilusion event ala timp de 1 saptamana sau depinde cum e setat :D si totusi marfa :D

Posted

din cate am auzit pe S3 ep1 merge ceva Player.dll cu care nu mai iei reflect si are speed :-? si nu poate fi detectat..

defapt e player.bmd :))

fisier modificat din clientu original de s3e1 care face caracteru sa nu ia reflect si ii mareste speed-u :P

Posted

iar va ocupati cu d`eastea :-@

daca se baga un gameguard bun nu cred ca ar fi robleme

care "va"?am jucat pe un server de s3e1 si majoritatea aveau de ala acolo,termino cu acuzatii :)

daca unii cunosc "d'astea" nu inseamna ca le si folosesc

Posted

care "va"?am jucat pe un server de s3e1 si majoritatea aveau de ala acolo,termino cu acuzatii :)

daca unii cunosc "d'astea" nu inseamna ca le si folosesc

nu team acuzat :|

Posted

iar va ocupati cu d`eastea :-@

nu team acuzat :|

aia ce e?in fine,nu are rost discutia asta,credeam ca ma cunosti destul de bine :)

daca se poate face ceva impotriva la acel player.bmd s3e1 ar fi super,deja de la s4 e desene animate mu-u

Posted

aia ce e?in fine,nu are rost discutia asta,credeam ca ma cunosti destul de bine :)

daca se poate face ceva impotriva la acel player.bmd s3e1 ar fi super,deja de la s4 e desene animate mu-u

sa referit in mare nu te a atacat pe tine personal :D si oricum totusi g mereu a avut el "ideei" mai bune ca alti cum sa joace mu deci..degeaba x si y si z si alfabetu mai bine jucam acolo si qqqqq sa nu pierdem spotu :D

Posted

da teste .. cum a fost cu S2? :))

totusi ... daca ati fi recompensat cumva pe cei care au incercat sa testeze S2 cand era cazul poate nu era gol serverul atunci :) poate nu o sa mai gresiti cu o versiune viitoare

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...