Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Th3gAm3_SM

Dupa un Reset la baza de date

393 members have voted

1. 1. Ce versiune ai alege dupa RR Db?

• Sa ramana S2
      43
    • S3 episode 1
      171
    • S3 Episode 2
      26
    • S4 e1
      13
    • S4 e2
      12
    • S5
      41
    • revenire la 97 d
      87

Recommended Posts

Posted

E topic de sugestii sau sa raspunzi in fiecare parte la comentarii ce nu te indica in mod direct :))?

Cel mai nou si cel mai lipsit de bug-uri. Ca e S3, ca e S6, sa se mai schimbe "privelistea".

Guest befunny
Posted

de acord cu boom

si season 3 ep 1 ar merge :D

si app ce e asa frumos la 97d?

k nu este nimic interesant

Guest R3ptyl3
Posted

Ar fi frumos sa apara si alte iteme ... io zic sa mergeti inainte cu s3 :)

Posted

mdea epoca de piatra....

ThegAm3_SM nu stiu de cat timp joci mu dar sunt multi care au inceput pe 97d sau inainte si iti pot spune ca acolo a fost toata lumea buna cea mai frumoasa versiune...totul simplu...mai cate un hack >:) dar se pot rezolva alea...eu unul as prefera 97d...si vorba domnisoarei tu ce faci aici?chestionar sa aflii parerea jucatorilor sau te contrazici cu toti cei care nu sunt de aceiasi parere cu tine? /:) spor la lvl si hai cu server up!

Posted

ThegAm3_SM nu stiu de cat timp joci mu dar sunt multi care au inceput pe 97d sau inainte si iti pot spune ca acolo a fost toata lumea buna cea mai frumoasa versiune...totul simplu...mai cate un hack >:) dar se pot rezolva alea...eu unul as prefera 97d...si vorba domnisoarei tu ce faci aici?chestionar sa aflii parerea jucatorilor sau te contrazici cu toti cei care nu sunt de aceiasi parere cu tine? /:) spor la lvl si hai cu server up!

a fost lumea buna.....nu versiunea facea serverul frumos,ci oamenii la vremea respectiva,nu era atata vanatoare,ura cum e la ora actuala.iti garantez ca daca ne`am intoarce la 97D acum nu ar fi nici 20% din ce te asteptai..plus....faci full si nu ai ce face acolo,agility bug`u e imens,nu te poti folosi de charul tau cum trebuie si multe alte chestii.ideea e dupa cum am spus sa mergem si noi usor usor inainte,nicidecum inapoi.

Posted

Nu are rost sa va imaginati noi versiuni pe server Mu LinkMania,deoarece host-ul de abia rezista pe Season2,deoarece hostul este de la versiunea 97D

nu ruleaza pe acelasi host , ruleaza pe un host cu aceasi configuratie

daca as gasi o versiune fara bug-uri si la fel de configurabila ca acest S2

as pune Season3 ep1 fara reset la DB :D

Posted

ti`am fi recunoscatori daca ai face`o...eu as prefera RR db ca sa mai joc din cand in cand,avand in vedere ca am full si nu mai activez de luni de zile mi`ar face placere sa o iau de la 0,macar un pic asa la inceput,timpul nu imi mai permite un joc "agresiv" oricum .

:tiphat:

Posted

cu alte cuvinte nu se da rr db 2-3 ani de aici in colo ca acum exista cs u si pana nu o sa aibe toti iteme 380 sa le si vanda pe forum garla si cs u sa fi trecut si pe la alte guilde decat hh si honey nu o sa se dea rr db ca toti vor sa faca full si sa inscrie guilda la cs etc ! :)

Posted

dar cauti? nu de alta dar sa fim si noi mai cool cu aripile de sm de lvl 3, nu ca bkii=))

Guest tekmanstar
Posted

@daca ar fi dupa mine, as tine acelasi db cel putin 3-4 ani. e penal cand dai rr la db, mai ales ca serverul este low xp. daca ai face full intr-o luna, as mai zice. rr db in fiecare an. dar asa, as considera bataie de joc un rr db dupa 1 an jumate, 2. fun-ul este cand se bate o alianta full cu alta alianta full. atunci se vede cine stie sa joace mai bine.

@cat priveste noua versiune, un s3 e1 ar fi indicat. din cate am inteles are mai putine bug-uri de fixat decat celelalte versiuni mai noi. deja noile charuri care apar, gen summoner, strica serverul (asta doar in cazul in care nu stii sa setezi serverul bine).

qm zice boom , nu se merita sa joci 1 an si apoi rr db ... knd vor fi aliantze 90% full stats atunci sa vezi bataie pe cs :tiphat:

tot s2 este frumos , dar si 97d ar mere da nu cred k de la s2 te mai intorci aq la 97d ...

:comp2:

Posted

s3 e1 daca tot e fara buguri ar fi bine venita versiunea.

Dar totusi ar trb dat un rr db , daca tot bagi versiuna asta frumoasa wings lvl 3 :cool2:

so incepem de la 0, sunt uni din noi care au 3 caractere full a trecut 1 an jumate ar fi bine un rr db parerea mea.

Hai cu rr db qqqqq :)

Posted

pai s3 e1 din cate stiu e la fel de configurabila ca si versiunea actuala. o sa fie ceva de munca pentru transferul db-ului de pe s2 pe s3e1. e dificil dar nu imposibil

Posted

ti`am fi recunoscatori daca ai face`o...eu as prefera RR db ca sa mai joc din cand in cand,avand in vedere ca am full si nu mai activez de luni de zile mi`ar face placere sa o iau de la 0,macar un pic asa la inceput,timpul nu imi mai permite un joc "agresiv" oricum .

:tiphat:

sa inteleg ca acum server-ul este prea usor ? se face prea repede full-stats ?

pai s3 e1 din cate stiu e la fel de configurabila ca si versiunea actuala. o sa fie ceva de munca pentru transferul db-ului de pe s2 pe s3e1. e dificil dar nu imposibil

1. noua versiune trebuie sa aiba cel putin aceleasi posibilitati de configurare ca S2-ul care ruleaza acum .

2. mai avem nevoie de :

- adaptare configurari s2 la noua versiune

- teste stabilitate si incarcare server

- teste functionalitate si bug-uri pt. tot ce este pe s2 ( event-uri, ... )

- teste functionalitate si bug-uri pt. tot ce aduce nou S3+

- teste posibilitati hack ( dupe lahap, dupe chaos machine, dupe trade , dupe vault , shadow bug, .... )

De copierea DB-ului pe noua versiune ma ocup eu . O sa fie cea mai mica problema .

Posted

Eh, revenire la S1 sau 0.97d pe naiba. In loc sa inaintati voi dati inapoi? ^_^ Season3 fara rr bd n-ar strica, sa continue ciclul. Din sezon in sezon, treptat si consecutiv, nu ca ratzele dintr-o balta intr-alta.

Posted

sa inteleg ca acum server-ul este prea usor ? se face prea repede full-stats ?

1. noua versiune trebuie sa aiba cel putin aceleasi posibilitati de configurare ca S2-ul care ruleaza acum .

2. mai avem nevoie de :

- adaptare configurari s2 la noua versiune

- teste stabilitate si incarcare server

- teste functionalitate si bug-uri pt. tot ce este pe s2 ( event-uri, ... )

- teste functionalitate si bug-uri pt. tot ce aduce nou S3+

- teste posibilitati hack ( dupe lahap, dupe chaos machine, dupe trade , dupe vault , shadow bug, .... )

De copierea DB-ului pe noua versiune ma ocup eu . O sa fie cea mai mica problema .

de testele functionalitate, buguri si posibilitati hack ma pot ocupa eu(cand imi permite timpul), linu, dracy, garrone si care mai erau inainte pe serverul de teste. cine vrea sa ni se alature este binevenit.

Guest IuBaReAtA
Posted

eu as dori vversiunea 97d sau sezon 6

Posted

de testele functionalitate, buguri si posibilitati hack ma pot ocupa eu(cand imi permite timpul), linu, dracy, garrone si care mai erau inainte pe serverul de teste. cine vrea sa ni se alature este binevenit.

ija mia spus ca nu se mai pot face conturi pe teste, desi eu as fi vrut a fiu test member:D

odata ce nu exista server de teste pentru o noua versiune de unde ai vrea conturi de teste?

Posted

ija mia spus ca nu se mai pot face conturi pe teste, desi eu as fi vrut a fiu test member:D

odata ce nu exista server de teste pentru o noua versiune de unde ai vrea conturi de teste?

uitate la pm`urile vechi, am vrut sa fiu tester si ai zis ca nu se mai fac teste:), pe versiunea asta nu pe cea ,,noua" :crazy:

|boom| vreau si eu cu voi :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...