Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Th3gAm3_SM

Dupa un Reset la baza de date

393 members have voted

1. 1. Ce versiune ai alege dupa RR Db?

• Sa ramana S2
      43
    • S3 episode 1
      171
    • S3 Episode 2
      26
    • S4 e1
      13
    • S4 e2
      12
    • S5
      41
    • revenire la 97 d
      87

Recommended Posts

Posted

desi exista season 6 cu un nou caracter credca ar fi brusc saritura.

Deci un restart la baza de date oricum se va da candva, tu ce versiune ai alege dupa? :readthis:

si un motiv va rog:)

Eu season 3 ep 1, pentru ca imi place cel mai tare, si pe versiunea aia mam jucat foarte mult timp

Posted

97 d ! Cel mai frumos db....ce e acum e aiurea..mg u e de frumusete...elfa doar de buf...sm u nu pica dar nici nu omoara...bk u taie si spanzura...si din cauza la cs u asta toata lumea se cearta sa nu mai zic ca ai sansa sa faci set si arme aproape full.......e aiurea..dar o sa ramana season 2 pentru ca are cele mai putine buguri si hackuri....

Posted

Desi nu am jucat alte versiuni, s3 ep1 cred ca ar fii cel mai potrivit deoarece inaintam treptat, revenire la 97 niciodata nu mai vreau, mai bine ma las de MU. :crazy:

Posted

97 d ! Cel mai frumos db....ce e acum e aiurea..mg u e de frumusete...elfa doar de buf...sm u nu pica dar nici nu omoara...bk u taie si spanzura...si din cauza la cs u asta toata lumea se cearta sa nu mai zic ca ai sansa sa faci set si arme aproape full.......e aiurea..dar o sa ramana season 2 pentru ca are cele mai putine buguri si hackuri....

si la full stats ai scris de mai multe ori /move stadium decat salut ce mai faci? :violent:

Posted

e bine ca se tine un timp mai indelungat un sezon sa apuce omu sa joaca, sa testeze si sa cunoasca mai detaliat unele noutati. dar sunt tot odata de acord ca trebuie sa evoluam si mai bun ceva nou decat sa revenim la "epoca de piatra". eu sunt de acord cu oricare dintre versiunile mai noi, daca se poate mentine securitatea serverului si intampinarea bugurilor cat mai bine

Posted

si eu asa imi amintesc ca S3 e 2 e deja cu summoner. Pe s3e1 nu trebuie sa faci questu sa devii sa zicem Duel Master, sau Blade Master, e suficient sa scrii /evo la lvl 400.

Daca ar fi season 4 sau 5 ar trebui modificat radical regulamentul fiindca nu exista chatbox, iar asta ingreuneaza dovedirea unor infractiuni: cum ar fi stationarea, limbajul, si nu poti dovedi ca preluarea ta a fost corecta. Pe S4 si S5 sunt si mai multe harti.

Mie personal imi placea 97d ca era exile+low lvl arena, insa era plin de buguri etc... :naughty:

Posted

Nu are rost sa va imaginati noi versiuni pe server Mu LinkMania,deoarece host-ul de abia rezista pe Season2,deoarece hostul este de la versiunea 97D

Posted

@daca ar fi dupa mine, as tine acelasi db cel putin 3-4 ani. e penal cand dai rr la db, mai ales ca serverul este low xp. daca ai face full intr-o luna, as mai zice. rr db in fiecare an. dar asa, as considera bataie de joc un rr db dupa 1 an jumate, 2. fun-ul este cand se bate o alianta full cu alta alianta full. atunci se vede cine stie sa joace mai bine.

@cat priveste noua versiune, un s3 e1 ar fi indicat. din cate am inteles are mai putine bug-uri de fixat decat celelalte versiuni mai noi. deja noile charuri care apar, gen summoner, strica serverul (asta doar in cazul in care nu stii sa setezi serverul bine).

Guest andu_4_lady
Posted

97d ! cel mai jmeker. daca sar rezolva chestiile cu d.c si speed si toate cacaturile alea ar fii paradis.

Posted

97d cel mai tare

da, cu max speed la sm de 6k la mg 8 k si la bk 12k, nu avea rost sa te joci, nici dueluri, nici CS, doar guildwar.

PE 97 d bku rupea restu sugea, la pvp nu aveai nicio sansa daca nu ai fost bk

Posted

s3,ep 1...daca tot s`a ajuns la s6...macar sa mergem si noi inainte cu pasi mici

s3,ep 1...daca tot s`a ajuns la s6...macar sa mergem si noi inainte cu pasi mici

Posted

clar s3e1,dar sa mai tina db-u de dragu cs-urilor cu multe caractere full :)

tu taci ca nici numai esti activ+vara toti is in vacantza, deci ce cs mai vrei?:))

S3e1 pentru ca toti vor:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...