Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

IgnitionMG

Stationare

Recommended Posts

Posted

Deci se opreste sv u intram noi primi si avem spotu..dupa apare uni phono nu mai conteaza cine...si nu vor sa plece...asteapta sa ni se intample ceva sa ia spotu...asa ceva mi se pare o prostie...si sunt de parere ca ar trebui sa se pedepseasca stationarea pe ori ce spot nu doar arena...si sunt sigur ca sunt si alte persoane care au patit la fel !

Deci ! Pro ? Contra ? Si motive ! :tiphat:

Posted

:-? Mi se pare interesant sugestia ta. Stationarea era pedepsita doar in arena pentru faptul ca, si daca ii dai pk tot acolo apare. Pe alte harti puteai sai dai pur si simplu pk si disparea. Dar cand e phono?nu ai ce sa`i faci .... eu sunt Pro

Posted

din start pot spune ca sunt pro :) cu motivele ca:

1. daca e phono, nai cei face

2. daca nu e phono si are ceva mai multe rr se va aplica regula "self defence" si vei pierde spotu

3. Acest lucru este folosit de unii in mod repetat pentru a "stresa" la propriu eventualele charactere cu care este in conflict.

Dar daca se baga stationarea pe toate spoturile as interzice pk-ul din partea detinatorului spotului fara un motiv bine determinat :)

Posted

io eram ala phono pe spotu lui , si am asteptat sa`mi dea master 1 print pe mess (atat tot) nu am stat sa vi se intample ceva voua

ps : CONTRA LA SUGESTIE sau ce`o fi asta

Posted

io eram ala phono pe spotu lui , si am asteptat sa`mi dea master 1 print pe mess (atat tot) nu am stat sa vi se intample ceva voua

ps : CONTRA LA SUGESTIE sau ce`o fi asta

ti a dat printul si tot acolo ai stat si nu erai singur dar nu conteaza ce ai facut tu...ideea e in general...lumea sta phono pe spotu tau ca sa astepte sa pici sau eu mai stiu ce...sa nu mai zic ca daca un caracter care nu este in party sta pe spot si faci print cu spotu printu nu este valabil deci tre sa astepti sa plece persoana aia depe spot sa poti sa faci si tu un print (ma refer la cei care sunt in party cu cel care are print cu spotul singur) deci regula cu fara stationare pe ori ce spot mi se pare destul de buna si singuri care spun NU sunt cei care fac lucrul asta in mod repetat...gen ila de mai sus !

Guest tekmanstar
Posted

cea mai mare prostie

Posted

Intrebarea mea este asa:

Unii dintre voi au auto party pe spoturi in tarkan, lore, aida, kalima si altele (sa nu mai zic ca majoritatea stati afk), sau daca esti preluat si esti mutat pe un alt spot in tarkan (fara sa ataci) si cel pe spotul caruia apari tu fii sigur ca te va posta pentru stationare in loc sa-ti dea pk?

Atata timp cat nu te deranjeaza in timp ce tu faci exp poate sa stea cat vrea pe spotul ala. Daca nu vrei sa pierzi spotul mai bine stai on si nu se intampla nimic.

Vor aparea n motive de vanatoare si din start sunt contra.

Posted

Nu te pune nimeni sa lasi auto party sau sa stai afk. Va este greu sa rezolvati plangerile si de aceea sunteti contra sugestiei? Cum ai spus tu acum "Daca nu vrei sa pierzi spotul mai bine stai on si nu se intampla nimic.", acelasi lucru poti spune si pentru cei ce vor fi vanati. Macar aplicati regula pentru kalime/kanturu (acolo sunt spoturile mai importante), este foarte enervant cand se intampla sa fii pandit pe spotul tau de catre cineva..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...