Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Richer_44

Problema fara rezolvare in continuare

Recommended Posts

Posted

Este al treilea topic deschis de mine pe subiectul asta, au trecut mai bine de 6 luni de cand am aceasta problema, sunt aproape de full si chiar as dori sa fie rezolvata. Acestea sunt topic-urile anterioare :

- http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=358912&st=0&p=5030139&hl=richer&fromsearch=1&#entry5030139

- http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=342027&st=0&p=4801669&hl=richer&fromsearch=1&#entry4801669

Voi relata din nou problema : de fiecare data cand dau switch sau select server sau exit game sau trec de pe server 1 pe server 2 (serverul de Castle Siege), mi se reseteaza interfata jocului la configurarea initiala care este default pentru fiecare caracter creat nou. Mai exact, fereastra de chat imi dispare, scrisul aparandu-mi in coltul din stanga sus, unde apare si exp-ul; bind-urile skill-urilor mi se reseteaza fiind nevoie sa le asez din nou pe ctrl-1, ctrl-2, etc. In topic-urile anterioare diferite persoane mi-a sugerat diferite metode de a rezolva aceasta problema, insa nimic nu a mers.

Singura metoda care cred eu ca ar putea rezolva problema, ar fi aceea de a-mi fi sterse toate skill-urile invatate pana acum si sa le bag din nou, lucru care am inteles ca doar vdragos il poate face. Prin urmare fac un ultim apel la vdragos sa ma ajute cu rezolvarea acestei probleme, ori prin vreo metoda stiuta de el, ori prin stergerea skill-urilor (in caz ca va merge). Multumesc anticipat.

Posted

Ai incercat cand esti pe sv de cs sa iti faci setarile dai un sw si dupa move lorencia si sa vezi daca mai ti se da peste cap ?

adica cand esti pe sv u de cs bagi toate skilurile pe 0 si apoi le pui cum vrei tu dai un sw si apoi move lorencia !

Posted

exista 2 variante.

1. delete char lucru pe care doar dragosh poate sa-l faca

2. imi dai mie contul si incerc sa iti rezolv problema

daca varianta 1 nu se poate pune in aplicare, iti ramane doar varianta 2. astept pm pe forum cu userul si parola si voi incerca sa te rezolv.

Posted

exista 2 variante.

1. delete char lucru pe care doar dragosh poate sa-l faca

2. imi dai mie contul si incerc sa iti rezolv problema

daca varianta 1 nu se poate pune in aplicare, iti ramane doar varianta 2. astept pm pe forum cu userul si parola si voi incerca sa te rezolv.

Pai ma boom, mancati-as tata ta ... m-ai luat la misto ca m-am certat cu prietenii din viata reala ca-s fomist pe joc, si nu o data, ci de mai multe ori, ati ascultat si ati crezut gogosile altora, le-ati luat de bune fara sa incercati sa auziti si varianta mea, si ca urmare m-ati insultat fara ca noi doi sa fi avut vreo tangenta inainte de despartirea addicted-honey. La chestia asta mai adaugam si certurile tale cu diferiti membri ai aliantei honey, si totusi dupa toate astea tu imi zici sa-ti dau contul. :)

In primul rand nu vreau sa-mi dea cineva delete la char sau sa-mi lipseasca iteme de pe cont sau sa ma trezesc postat pentru limbaj la adresa adminilor sau mai stiu eu ce chestie.

In al doilea rand, daca suntem asa prieteni si ne dam conturile, as dori si eu pm cu userul si parola ta, sa ma joc si eu pe un bk full ca nu stiu cum e.

In al treilea rand, am incercat toate variantele postate de toata lumea, fara de succes. Prin urmare, SINGURA varinta ramasa este sa se ocupe vdragos.

Posted

Asta chiar nu tine de vdragosh ci doar de tine.

Treaba cu skill-urile e foarte simpla, exact cum ti-au zis si altii mai sus sa schimbi skill-urile si sa dai select / switch. Nu e vina lui vdragosh ca tu tot schimbi skill-urile.

Cat despre interfata jocului... wth? Cred ca esti special :).

Posted

Asta chiar nu tine de vdragosh ci doar de tine.

Treaba cu skill-urile e foarte simpla, exact cum ti-au zis si altii mai sus sa schimbi skill-urile si sa dai select / switch. Nu e vina lui vdragosh ca tu tot schimbi skill-urile.

Cat despre interfata jocului... wth? Cred ca esti special :).

Cat despre postul tau... wth? Cred ca esti prostut/prostuta (ca vad ca esti "femela" pe la profil) :).

Am facut TOT ce s-a zis, nu a mers. Nu schimb eu nimic, eu le asez pe ciferele care doresc sa fie, iar dupa switch sau select sau exit game sau move pe server 2, dispar toate cifrele asezate de mine. Si pentru a evita urmatoare posturi ca ale "atotstiutorului/atotstiutoarei" Aglaia, pun si poze sa fiu inteles mai bine.

Asa imi asez eu interfata (fereastra de chat mai exact) si bind-urile skill-urilor : http://img715.imageshack.us/img715/2103/screen080301580004.jpg

Si asa imi apar cand reintru in joc dupa switch sau select sau bla bla bla : http://img440.imageshack.us/img440/4669/screen080302000006.jpg

Guest CeausescuPresedinte
Posted

e chiar aiurea sa tot setezi skillurile de fiecare data .... incearca sa downloadezi iar jocul ... si sa il reinstalezi ... desi cred ca asta ai incercat ... da incearca alta arhiva ... mie de exemplu odata imi dadea eroare ca nu am nush ce monstru si ramaneam blocat in cry ... trebuia sa rog pe cineva care are monstrul sa intre pe caracter sa mil duca in lorencia ca eu nu mai puteam intra tot imi dadea eroare ... si dupa un reinstal la jok acu imi merge pot sa intru in cry ... incearca si u asta de mai multe ori poate pana la urma se razgandeste si te lasa :D

Posted

am terminat cu misto-urile. fii atent. ia vreo 2-3 cliente de s2 1.02c, si pune launcherul LM in ele. incearca sa te conectezi si fa toti pasii care ti i-am zis eu(si ceilalti useri) in thread-urile precedente. asa ar trebui sa-ti dispara buba.

Posted

am terminat cu misto-urile.

:rofl1:

On Topic !

Dupa ce faci setarile da un SW sau Iesi din joc am incercat si eu la mine si le am si amestecat si mereu raman salvate....daca nu merge chiar ai bug la caracter...

Posted

Cat despre postul tau... wth? Cred ca esti prostut/prostuta (ca vad ca esti "femela" pe la profil) :).

Am facut TOT ce s-a zis, nu a mers. Nu schimb eu nimic, eu le asez pe ciferele care doresc sa fie, iar dupa switch sau select sau exit game sau move pe server 2, dispar toate cifrele asezate de mine. Si pentru a evita urmatoare posturi ca ale "atotstiutorului/atotstiutoarei" Aglaia, pun si poze sa fiu inteles mai bine.

Asa imi asez eu interfata (fereastra de chat mai exact) si bind-urile skill-urilor : http://img715.imageshack.us/img715/2103/screen080301580004.jpg

Si asa imi apar cand reintru in joc dupa switch sau select sau bla bla bla : http://img440.imageshack.us/img440/4669/screen080302000006.jpg

Tipic linkmaniacului, snob de fel. Remarca asta vine din partea celui care are destule femei in ally. Hombre, you have some problemos.

Eu tot nu cred ca faci ce trebuie. Am patit si eu o data dar din cauza ca nu dadeam switch cum trebuie.

Posted

Problema ta Richer_44 l-am intalnit si eu,mi-a lasat un prieten caracterul,,warp" care este un sm cu 50 de rr si de o luna joc pe el si nici eu nu reusesc sa setez skilurile,adica orice fac tot dupa sw dispar.

Am deja caracter full status si mai multe caractere cu rr,joc al 3 lea db pe linkmania ,deci sa nu spuna nimeni ca nu stiu sa setez skillurile.

Cred si eu ca numai vdragosh poate rezolva problema

Posted

Tipic linkmaniacului, snob de fel. Remarca asta vine din partea celui care are destule femei in ally. Hombre, you have some problemos.

Eu tot nu cred ca faci ce trebuie. Am patit si eu o data dar din cauza ca nu dadeam switch cum trebuie.

Adevarul e ca iti trebuie 3 facultati sa schimbi skill-urile cum trebuie. Chiar asa se intampla, exact cum a descris, daca tu esti mai "speciala" si nu stii sa dai switch cum trebuie, nu inseamna ca toti sunt la fel. Tipic linkmaniacelor, se cred destepte, cand de fapt IQ-ul este cat al gainii. OH MY BAD, even smaller.

Guest _Shade_
Posted

Adevarul e ca iti trebuie 3 facultati sa schimbi skill-urile cum trebuie. Chiar asa se intampla, exact cum a descris, daca tu esti mai "speciala" si nu stii sa dai switch cum trebuie, nu inseamna ca toti sunt la fel. Tipic linkmaniacelor, se crede destepte, cand de fapt IQ-ul este cat al gainii. OH MY BAD, even smaller.

:rofl2:

@Le rezolvi tu Mihaelo pe toate, ca esti fata desteapta.

Posted

daca nu te deranjeaza, da-i un PM lui -ija- cu parola contului tau : sa vedem daca apar si la el aceste probleme

daca nu vrei sa dai parola , da-i un PM lui -ija- ca sa gasim impreuna rezolvarea .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...