corioneMG Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 cu asta ma mandresc mult =)) :)) ai dat cancel dar tot te-am facut revansa drace? ^^
corioneMG Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 duel careva ??? Dracu cu tine numai fac ma jur....
Dark*Elf Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 cu asta ma mandresc mult =)) :)) ai dat cancel dar tot te-am facut revansa drace? ^^ cum am spus ai avut bug print cand iti dau 6 dmg :)) 6 o O 6 dmg ^_^ si acum sa incepem cu printuri cand nu mai aveai bug..sau ms..tot nu mi-am dat seama dar dupa sw.. am inceput si ai dat sw la 5 -1 ca injurai prea tare probabil te-au auzit vecinii app nu e frumos sa te lauzi cu ce nu e adevarat:) next duel duel 1 ai murit ca o eroina asta a fost same set :) fara bugul tau sau ms..inca nu sunt decis duel 2 set jumatate rs lk dsr dd face to face s-a terminat 10-4 diferenta? da lk dsr dd a facut diferenta stim..nu merge pe servar... dar ea e mai mare cu 3 rr.. oare dc n-am murit ^_^ piesa de rezistenta
corioneMG Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 cum am spus ai avut bug print cand iti dau 6 dmg :)) 6 o O 6 dmg ^_^ si acum sa incepem cu printuri cand nu mai aveai bug..sau ms..tot nu mi-am dat seama dar dupa sw.. am inceput si ai dat sw la 5 -1 ca injurai prea tare probabil te-au auzit vecinii app nu e frumos sa te lauzi cu ce nu e adevarat:) next duel duel 1 ai murit ca o eroina(chiar am murit frumos :wub: ) asta a fost same set :) fara bugul tau sau ms..inca nu sunt decis duel 2 set jumatate rs lk dsr dd face to face s-a terminat 10-4 diferenta? da lk dsr dd a facut diferenta stim..nu merge pe servar... dar ea e mai mare cu 3 rr.. oare dc n-am murit ^_^ piesa de rezistenta :)) lasa ca si eu aveam bug dadeam miss in tine cum drq nush .... in fine ms nu aveam..nush unde ai vazut u ms ...adevarul este ca m-au auzit toti vecinii dar eu ti-am spus ca nu ma pot ridica la nivleul tau de maestru si acum nu ma refer la rr ... si sincer fata de primul duel care l-am facut cu tine cu urmatoarele ma simt mandra :)) ce vrei sa recunosc !?da m-ai batut de n ori :) si eu sunt varza ...locul meu e sa fac duel cu un sm de 2 rr ca tu faci cu elfite de 21 si le bati... sincer rupeam qqq ..dar odata vreau sa mai facem duel fara clicker si ultimul duel ...ce vrei cand esti bun esti bun :) cu ce caracter vii? cu elfa :)
IgnitionMG Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 hai ca te znopesc si eu :)) da un pm pe mg cand e si mergem dev 4 :))
corioneMG Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 hai ca te znopesc si eu :)) da un pm pe mg cand e si mergem dev 4 :)) fi serios ... normal ca ma bati :)) cnv la nivelul meu -_- ??????????
IgnitionMG Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 fi serios ... normal ca ma bati :)) cnv la nivelul meu -_- ?????????? hai mai...asa un pic :)) vin cu dl u de 11 rr ? :))
corioneMG Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 hai mai...asa un pic :)) vin cu dl u de 11 rr ? :)) #-o nu mai :))
IgnitionMG Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 offf ! bine ! nu vrei sa te bat la poponeata cu sceptru ! :)) si pe game il lasi :)) si el are mai multe rr ca mine parca ! :))
corioneMG Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 offf ! bine ! nu vrei sa te bat la poponeata cu sceptru ! :)) si pe game il lasi :)) si el are mai multe rr ca mine parca ! :)) nush cat are :dontknow: dar de tine stiam ..dar vezi u el are gand de duel nu gand de orgasm ca tine -_-
corioneMG Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 fac eu facem da-mi pm in joc...dar nu pe corione da-mi pm pe GeolgauSM si intru pe elfa