Guest killerua Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 mai am inteles ca te deranjam in acel topic :) acum te gasesc aici...daca te deranjeaza prezenta mea (virtuala :)) ) nu inteleg ce cauti aici :-? in fine.. eu fug sa fac clatite ^_^ distrati-va ;;) Te ploua-n gat fata.
corioneMG Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Te ploua-n gat fata. chiar deloc ..pe bune acum ...vrei sa faci un spam pasnic bine ai venit! daca nu ..imi pare rau nu caut cearta :P
corioneMG Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 mihai am mai spus nu am fani ... el nu e fan ..probabil glumea si nu mi-am dat eu seama ..ori cauta cearta
Guest killerua Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 mihai am mai spus nu am fani ... el nu e fan ..probabil glumea si nu mi-am dat eu seama ..ori cauta cearta :) Ai si momente de luciditate. Putine ca numar, dar ai.
corioneMG Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 :) Ai si momente de luciditate. Putine ca numar, dar ai. mereu am :) doar ca nu le observi tu ... bine acum la cat ma cunosti tu :P ...
IgnitionMG Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 eu zic sa ii dam ignor psihic lu asta si gata ! :)) deci cum merge cu , clatitele alea ? :)) ca mi ai facut pofta azi de toate :))
Guest killerua Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 eu zic sa ii dam ignor psihic lu asta si gata ! :)) deci cum merge cu , clatitele alea ? :)) ca mi ai facut pofta azi de toate :)) Vezi sa nu-ti dau eu tie doua peste scafarlie sa te trezesti la realitate.
corioneMG Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 eu zic sa ii dam ignor psihic lu asta si gata ! :)) deci cum merge cu , clatitele alea ? :)) ca mi ai facut pofta azi de toate :)) m-am luat cu vorba si am uitat de ele ^_^ brb
IgnitionMG Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 ce zici de mel asta ? :D lol cine erea killerua asta =))))))))))))))))
paholainen Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 :) Ai si momente de luciditate. Putine ca numar, dar ai. mei nablete u din ce colt de cocina ai aparut care-ti sunt problemele ? duci lipsa de prieteni virtuali / imaginari ? am un loc disponibil dar nu corespunzi... mai termina cu jignirile astea si in al 2-lea rand u ce cauti in acest topic ? faci parte din guilda si nu stiam ? dute cauta anturaj in alta parte
Guest killerua Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 mei nablete u din ce colt de cocina ai aparut care-ti sunt problemele ? duci lipsa de prieteni virtuali / imaginari ? am un loc disponibil dar nu corespunzi... mai termina cu jignirile astea si in al 2-lea rand u ce cauti in acest topic ? faci parte din guilda si nu stiam ? dute cauta anturaj in alta parte Ba oligofrenule, ai capul patrat si nu stii sa-l asezi?
paholainen Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ba oligofrenule, ai capul patrat si nu stii sa-l asezi? sa inteleg ca u chiar cauti anturaj ar fi bine sa nu mai postezi prin acest topic daca nu ai treaba cu aceasta guilda p.s. ar trebui sa-ti faci un control... s-ar putea sa suferi de tulburari psihice copilasule p.s.s. sti macar ce inseamna oligofren si ce reprezinta oligofrenia ( search google fast to know..) l.e zat d'aci ca faci praf
Guest killerua Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 sa inteleg ca u chiar cauti anturaj ar fi bine sa nu mai postezi prin acest topic daca nu ai treaba cu aceasta guilda p.s. ar trebui sa-ti faci un control... s-ar putea sa suferi de tulburari psihice copilasule p.s.s. sti macar ce inseamna oligofren si ce reprezinta oligofrenia ( search google fast to know..) l.e zat d'aci ca faci praf Ba, serios, n-ai farmec. @Postez unde vreau, cand vreau si ce vreau. Clar?
Dark*Elf Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ba, serios, n-ai farmec. @Postez unde vreau, cand vreau si ce vreau. Clar? vrei sa-ti arat ca aici nu mai postezi ;;) dont make me:))
paholainen Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ba, serios, n-ai farmec. @Postez unde vreau, cand vreau si ce vreau. Clar? osted 29 January 2010 - 16:35 Update Orice persoana straina neinvitata in topicul unei guilde cu motiv de cearta, va primi suspend, indiferent de felul cum discuta. Nu ne intereseaza cu ce motiv ati venit sa postati; atata timp cat o faceti fara a starni cearta, totul e in regula. Vedeti-va de topicurile voastre, si cand spun asta nici in topicurile voastre sa nu (mai) faceti acuze la adresa altor useri dusmani de-ai vostri. Incalcarea repetitiva a acestor reguli duce la inchiderea topicului pe o perioada nedeterminata. (evident a persoanelor care au inceput cearta, sau chiar a ambelor tabere) Fiecare topic are dreptul la 3 avertismente. La al 3-lea atins, adio topic. Nu se va mai merge pe premiza "daca a injurat un membru, trebuie sa suferim toti?", da suferiti toti, e membru vostru, voi stiti ce recrutati. Avertismentele vor fi notate aici. uuu ce scrie nab aici ... auzi..avertizment opa.. taci naiba si pune mana si citeste regulile te bagi ca musca-n lapte sau prostu' in discutii
corioneMG Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 dracee :X zi ca m-ai iertat ;;) :pray: :crybaby: sunt cuminte promit :baby:
Guest killerua Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 osted 29 January 2010 - 16:35 uuu ce scrie nab aici ... auzi..avertizment opa.. taci naiba si pune mana si citeste regulile te bagi ca musca-n lapte sau prostu' in discutii Ba prostalane, tu m-auzi cand iti scriu aici? Chiar nu observi ca nu tin cont de niste amarate de reguli? "Te bagi ca musca-n lapte sau prostu' in discutii" - asta-i buna rau. :)) @Dark*Elf :(