PsychoJr Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 shu-bi-du-bi-du',un nou guild,un nou inceput,bafta cu guilda :tiphat:
corioneMG Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 shu-bi-du-bi-du',un nou guild,un nou inceput,bafta cu guilda :tiphat: multumim ^_^
Dark*Elf Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 :violent: stiu eu te caut de mult u il cauti ptr altceva ;;) poate sa capeti experienta >:) :P
corioneMG Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 u il cauti ptr altceva ;;) poate sa capeti experienta >:) :P sa caut ? =)) :naughty:
Dark*Elf Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 sa caut ? =)) :naughty: u cu guritza ta ai spus ca il cauti acu nu te da lovita :liar: :naughty:
corioneMG Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 u il cauti ptr altceva ;;) poate sa capeti experienta >:) :P era cv gen sa capat ce?:)) u cu guritza ta ai spus ca il cauti acu nu te da lovita :liar: :naughty: pai da inca il caut...nu vrea sa mergem la alergat in titan >:P
Dark*Elf Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 era cv gen sa capat ce?:)) pai da inca il caut...nu vrea sa mergem la alergat in titan >:P hmm titan..next to me:)) sti u ce experienta sa cauti.. nu pot spune mai sunt si minori pe aici ^_^ parca si u erai unul dintre ei ^_^
corioneMG Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 New sheriff in town? ^_^ nehh..chiar deloc :)) hmm titan..next to me:)) sti u ce experienta sa cauti.. nu pot spune mai sunt si minori pe aici ^_^ parca si u erai unul dintre ei ^_^ vezi sa nu te invete minorii pe tine :)) :D neata buna:-*
Dark*Elf Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 vezi sa nu te invete minorii pe tine :)) de la tine sigur n-am ce sa invat... dar nu se stie niciodata..intotdeauna iau toate optiunile in calcul p.s. azi m-ai suparat asa ca last replay here
corioneMG Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 de la tine sigur n-am ce sa invat... dar nu se stie niciodata..intotdeauna iau toate optiunile in calcul p.s. azi m-ai suparat asa ca last replay here eu pe tine ??? la ce draci aveam u puneai paie pe foc...
Dark*Elf Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 eu pe tine ??? la ce draci aveam u puneai paie pe foc... eu ti-am explicat care era motivul pierderii duelului... asta nu inseamna ca am pus paie pe foc.. si da.. u m-ai suparat ptr ca te-am rugat in atlans sa stai cuminte..si sa nu mai injuri rezolvi ceva ca injuri te simti mai bine? castigi ceva? esti mai desteapta, frumoasa sau mai stiu eu ce?... nu cred.. doar dai nota de un caracter pe care nu credeam sa-l ai.. cum ti-am spus te credeam altfel..dar probabil m-am inselat.. oricum sper ca ai obtinut ce ai dorit cu injuraturile.. :tiphat: