Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

corioneMG

Aequitas

Recommended Posts

Posted

nu cred ca sunt multe totul tine de bun simt si care se cer la orice guilda dar care nu sunr respectate...un exemplu : cere cnv o k7..dai post ca dai 10b pe ea ,,si sar din g/ally 20 ,,A patra regula: Nu fiti hapsani/egoisti. Ganditi-va la comunitate in primul rand si apoi la dumneavoastra. "

sa numai zic de rivalitatile stupide...eu un joc toti vor sa fie cei mai buni..am inteles dar unde s-a ajuns :)) :-j ....app toti vechii membrii al guildului RexValor sunt asteptati cu drag ^_^

gl with guild...

p.s u te incurci in atatea reguli graso :))

vin cu mg-ul in guilda

ce dati ? >:)

sau ce dai.. :))

Posted

gl with guild...

p.s u te incurci in atatea reguli graso :))

vin cu mg-ul in guilda

ce dati ? >:)

sau ce dai.. :))

nu ma incurc :)) app cum adica ce dau :-w daca ai placerea sa vi in g cu mare drag te primim ^_^

Posted

nu ma incurc :)) app cum adica ce dau :-w daca ai placerea sa vi in g cu mare drag te primim ^_^

pai se face ceva gratis ? >:)

inca 8 lvl :)) si fac mg ;;)

aseara m-ai lasat amanet ^_^

Posted

pai se face ceva gratis ? >:)

inca 8 lvl :)) si fac mg ;;)

aseara m-ai lasat amanet ^_^

:naughty: azi dimineata :P ...si ti-am zis ca intru pe sm..si am luat un amarat de k7 care l-am pierdut :))

Posted

:naughty: azi dimineata :P ...si ti-am zis ca intru pe sm..si am luat un amarat de k7 care l-am pierdut :))

te-au ajuns blestemele=))

eu am lasat spot mare gol si u ai preluat spot mic =))

ironic ^_^

Posted

mai sunt si jucatori cu bun simt ^_^

pe link ? dute ma de aici ca nu te cred ! :coffee: astia te cauta si acasa sa bage cutitu in tine si sa iti inchida pc u sa aibe ei spot sa dea rr ! :rofl1:

Posted

te-au ajuns blestemele=))

eu am lasat spot mare gol si u ai preluat spot mic =))

ironic ^_^

uf:(

ce preluare ? acum se da pk ! sunteti in urma cu vremurile :))

:naughty:

mai sunt si jucatori cu bun simt ^_^

:cool2:

pe link ? dute ma de aici ca nu te cred ! :coffee: astia te cauta si acasa sa bage cutitu in tine si sa iti inchida pc u sa aibe ei spot sa dea rr ! :rofl1:

:violent: stiu eu te caut de mult

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...