corioneMG Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 ^_^ ce ? nu mai ma iubesti ? :crybaby: :naughty: hai la noi cu dl :))
IgnitionMG Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ^_^ :naughty: hai la noi cu dl :)) vin :P dar acum joc pe mg si sm dupa ce fac mg full joc pe dl :P daca il bag nu o sa fiu prea on pe el :)
corioneMG Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 te asteptam sa faci full ^^ dar cu dl esti al nostru ok ?;))
IgnitionMG Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 te asteptam sa faci full ^^ dar cu dl esti al nostru ok ?;)) sunt mai mult al tau ! ;;)
1deamon Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 nu cred ca sunt multe totul tine de bun simt si care se cer la orice guilda dar care nu sunr respectate...un exemplu : cere cnv o k7..dai post ca dai 10b pe ea ,,si sar din g/ally 20 ,,A patra regula: Nu fiti hapsani/egoisti. Ganditi-va la comunitate in primul rand si apoi la dumneavoastra. " sa numai zic de rivalitatile stupide...eu un joc toti vor sa fie cei mai buni..am inteles dar unde s-a ajuns :)) :-j ....app toti vechii membrii al guildului RexValor sunt asteptati cu drag ^_^ gl with guild... p.s u te incurci in atatea reguli graso :)) vin cu mg-ul in guilda ce dati ? >:) sau ce dai.. :))
corioneMG Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 gl with guild... p.s u te incurci in atatea reguli graso :)) vin cu mg-ul in guilda ce dati ? >:) sau ce dai.. :)) nu ma incurc :)) app cum adica ce dau :-w daca ai placerea sa vi in g cu mare drag te primim ^_^
IgnitionMG Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 daca e pe dat ceva vreau si eu o galeata de signuri ! =))
corioneMG Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 hai fie doar 2 k ca imi esti draga ! :)) :naughty: :kar:
1deamon Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 nu ma incurc :)) app cum adica ce dau :-w daca ai placerea sa vi in g cu mare drag te primim ^_^ pai se face ceva gratis ? >:) inca 8 lvl :)) si fac mg ;;) aseara m-ai lasat amanet ^_^
corioneMG Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 pai se face ceva gratis ? >:) inca 8 lvl :)) si fac mg ;;) aseara m-ai lasat amanet ^_^ :naughty: azi dimineata :P ...si ti-am zis ca intru pe sm..si am luat un amarat de k7 care l-am pierdut :))
IgnitionMG Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 :naughty: azi dimineata :P ...si ti-am zis ca intru pe sm..si am luat un amarat de k7 care l-am pierdut :)) :rofl1:
1deamon Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 :naughty: azi dimineata :P ...si ti-am zis ca intru pe sm..si am luat un amarat de k7 care l-am pierdut :)) te-au ajuns blestemele=)) eu am lasat spot mare gol si u ai preluat spot mic =)) ironic ^_^
IgnitionMG Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ce preluare ? acum se da pk ! sunteti in urma cu vremurile :))
Dark*Elf Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ce preluare ? acum se da pk ! sunteti in urma cu vremurile :)) mai sunt si jucatori cu bun simt ^_^
IgnitionMG Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 mai sunt si jucatori cu bun simt ^_^ pe link ? dute ma de aici ca nu te cred ! astia te cauta si acasa sa bage cutitu in tine si sa iti inchida pc u sa aibe ei spot sa dea rr ! :rofl1:
corioneMG Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 te-au ajuns blestemele=)) eu am lasat spot mare gol si u ai preluat spot mic =)) ironic ^_^ uf:( ce preluare ? acum se da pk ! sunteti in urma cu vremurile :)) :naughty: mai sunt si jucatori cu bun simt ^_^ :cool2: pe link ? dute ma de aici ca nu te cred ! astia te cauta si acasa sa bage cutitu in tine si sa iti inchida pc u sa aibe ei spot sa dea rr ! :rofl1: :violent: stiu eu te caut de mult