corioneMG Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Regulile guildei: E o singura regula: BUNUL SIMT dar daca nu stiti ce e aia, cititi mai jos: 1. Respectati guilda, membrii guildei si regulamentul! 2. Jucati corect, cu fair play si sa fiti corecti fata de alti jucatori. 3. Nu se vinde, dar nici nu se cere excesiv un item in cadrul guildului sau Ally. 4. In functie de posibilitati si in limita bunului simt, membrii vor fii ajutati cu iteme sau jewels. 5. Daca un membru nu se poate conecta o perioada de timp (concedii, vacante s.a.m.d.), va anunta inainte colegii de guild si/sau va posta pe forum. 6. Admiterea (se tine cont si de posturile de pe formumul guildei) si excluderea se fac prin chestionarea tuturor membrilor activi la momentul respectiv sau a consiliului. 7. In cazul unor abateri de la regulile de baza, ultimul cuvant il vor avea intotdeauna guild masterul si assistent guild masterul. Codul de Conduita: Prima regula: Distrati-va. A doua regula: Niciodata sa nu va distrati pe seama altora. Fiti civilizati si politicosi. Nu injurati, nu fiti rai de gura. A treia regula: Tratati pe toata lumea in mod egal. Respecta si vei fi respectat. A patra regula: Nu fiti hapsani/egoisti. Ganditi-va la comunitate in primul rand si apoi la dumneavoastra. Cu respect, =Nazgul= -Gm corione -Assistent GM Ptentru Recrutari Pm in Joc =Nazgul= / corione have fun.
Guest oh my god ! Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 pam pam , nu aveti somn ? cori , am luat ss 5 zile , nu te mai cresc :nanana:
corioneMG Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 am vazut...nedreptate... nu ai zis nmk rau :(
Guest oh my god ! Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ee :D lasa ca dupa ce expira , intram in seria fire :)) ia hai sa ma duc la somn , nb }{
corioneMG Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 nu cred ca sunt multe totul tine de bun simt si care se cer la orice guilda dar care nu sunr respectate...un exemplu : cere cnv o k7..dai post ca dai 10b pe ea ,,si sar din g/ally 20 ,,A patra regula: Nu fiti hapsani/egoisti. Ganditi-va la comunitate in primul rand si apoi la dumneavoastra. " sa numai zic de rivalitatile stupide...eu un joc toti vor sa fie cei mai buni..am inteles dar unde s-a ajuns :)) :-j ....app toti vechii membrii al guildului RexValor sunt asteptati cu drag ^_^
IgnitionMG Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Naz tu esti ala depe 97 d ? corione ma asteptam sa iti faci tu guild nu sa fi asistent ! oh well mai astept ! :crazy:
corioneMG Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 nu m-as descurca singura ...si naz mi-a fost primul GM :D mai bine asa ^_^