asddsam Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 este destul de nasol ca scrisu de pe global are acelasi fundal cu scrisul PM. trebuie sa te chiorasti destul de mult sa vezi daca cineva vorbeste cu tine pe PM sau daca vorbeste pe global (mai ales ca poate nici nu te mai uiti cateodata). nu stiu daca s-a mai vorbit despre asta, daca da imi cer scuze :P...nu stiu daca se poate modifica ceva, dar sunt sigur ca ar fii super.
Ghiocel Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 este destul de nasol ca scrisu de pe global are acelasi fundal cu scrisul PM. trebuie sa te chiorasti destul de mult sa vezi daca cineva vorbeste cu tine pe PM sau daca vorbeste pe global (mai ales ca poate nici nu te mai uiti cateodata). nu stiu daca s-a mai vorbit despre asta, daca da imi cer scuze :P...nu stiu daca se poate modifica ceva, dar sunt sigur ca ar fii super. a mai fost pusa aceasta problema in discutii de foarte multe ori :) iar raspunsul este :nu se poate :(
olteannebun Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 mi-as da un close :)) sa speram ca pe urmatoru data base se va putea