Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brotherhod

O Sugestie, o mica sugestie

Recommended Posts

Guest tekmanstar
Posted

mi-ai luat vorba din gura :-j

stiu :violent:

Posted

Nu devine mai usor, devine acceptabil.

Si incetati sa mai comparati serverele de 100x xp sau 9999x xp pentru ca nu au nici o treaba cu ceea ce se face in legatura cu GMO. Cel mult va fi 30-40x, nu cat ziceti voi.

Si ca sa iei niste talismane de 1% bucata (moderatorii de gandesc bine) o sa ai ceva de munca sa ai sansa de a baga o data la chaos cu rata mai mare.

Ganditi, oameni buni, ganditi! Nu e asa greu.

nu e vorba ca e greu. e mult de munca insa si necesita mult timp ca sa configurezi asa ceva.

Tu realizezi ce zici :blink: ?

E o optiune care nu ar schimba cu mult daca e gandita. E o optiune pe care ei o tin inactiva DEGEABA!

Ce e greu de inteles ca nu schimba cu mare lucru? Ca cu un buff de xp o sa dai rr in 4 zile si nu in 5 (ma refer la cei care joaca normal, nu ma intereseaza de cei care stau on 24/24; nu ei sunt criteriul de selectare). Sau, ca o sa ai o mica sansa la chaos la un item din 6-7?

cu buff de xp (daca te refereai la pastilele de la GMO) dai rr-ul intr-o zi jumate/doua in loc de 3 zile cum dai pe spoturile mari din k6.

Posted

greu de realizat de propui tu Bro :)

ps: pro :P

ce e greu ??? sa bage puncte??? nu cred... lenea e cucoana mare...

parerea mea stii ce ar trebui sa se faca ?? sa se faca o chestie simpla cu punctele GMO, sa primesti puncte pentru timpul petrecut in joc, e foarte simpla treaba, dar se stie ca nu se vor baga, ca e grele treaba mult de munca alea alea.

Guest Violatoru1
Posted

Mai e un pic si vine Craciunul ... primim iar puncte GMO ! :dance:

Pro si de la mine

Posted

Si ce daca vor ramane cu putine reseturi? Orice ai juca pe un server oficial sau privat low rate care se respecta cat de cat nu iti va da mura-n gura totul, anumite realizari pot fi atinse doar prin gaming intens. La fel cum in viata, pentru ca o societate sa functioneze nu are nevoie ca toti oamenii sa aiba averi de peste 2 milioane de euro, la fel si in joc nu este necesar ca orice jucator sa atinga full stats. Totodata jocul acesta poate sa insemne mai mult decat a face lvl 400, a da reset si a relua procesul.

Corect nu mura in gura,dar totusi e o functie care nu o poti folosi inca si a trecut ceva timp de cand e versiunea asta in picioare.

Crezi ca toti ar cumpara numai Seal of Ascension = 80 Puncte GMO sau Seal of Wealth = 1760 Puncte GMO ...uni pot cumpara de exemplu si Chaos Card = 200 Puncte GMO sau de ce nu Talisman of Luck = 90 Puncte Gmo, de aia am spus 1 Punct GMO pe zi nu cred ca e mult si ca sa strangi 80 de Puncte sa-ti activezi Seal of Ascension 1 day te costa aproape 3 luni sa strangi ..si poti avea ghinionul sa iei d.c si sa fi strans degeaba .

Mi-ai luat postul din taste :) (vorba din gura)

Corect De aia se diferentiaza LinkMania de alte servare ca este un servar stabil care functioneaza de ce-l putzin 5 ani si daca nu ma insel sunt unii care deja au 5 ani pe LinkMania..si ar trebuie date drumu la puncte drept dovada fara bani.

"Bai nene", linkmania nu este alte servere. Nu se vor da puncte GMO. (alte explicatii nu mai au rost, s-au dat deja in alte 100 de topicuri pe tema asta).

Idem mai sus...:tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...