Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brotherhod

O Sugestie, o mica sugestie

Recommended Posts

Posted

De pe 1 aprilie 2009 sa deschis Seasion 1 ..sper sa nu gresesc...ar fi timpul sa introducetzi punctele in GMO PowerUp (Shop)...asta e parerea mea

Sugestia mea ar fi ca la fiecare login pe servar a unui cont sa primeasca 1 punct GMO ..nu cred ca e mult e destul de bine...., fara eventuri de genu castigi primesti 10 puncte sau 5 ...doar 1 singur punct in fiecare zi daca te loghezi pe servar....poti strange intr-o luna 30 de puncte si le poti folosi cum vrei ...chiar daca servarul mai cade uneori sau posibil sa iei d.c asta este,mai astepti o luna pt inca 30 de puncte....

Si la Chaos Chard Master se poate modifica usor sa pice orice nu neaparat iteme exe ..

O zi buna , :tiphat:.

Posted

Si ce faci cu 30 de puncte intr-o luna, BrotherHod? Joci o luna ca sa nu faci nimic? Sau, mai rau, joci 4 luni ca sa primesti in plus timp de 24 de ore xp mai mult?

Chiar nu inteleg de ce naiba e asa de greu sa se implementeze intr-un fel punctele gmo.

La bc, la ds, la ORICE, numai sa se foloseasca 8-|.

Posted

Mai bine ar fi atunci cand cineva da 1 rr sa i se dea automat 20 puncte.....ar fi ceva...sau atunci cand ajuti pe cineva sa dea rr sa ti se ofere 20 de puncte asa ar fi mai multe persoane pe link multi se lasa de joc ca nu ii ajuta nimeni.....si nu doar aia de xp e acolo poti sa ei si aia de rata la goblin..sau alt ceva...

Posted

Punctele GMO au fost adaugate pe GlobalMU pentru bani.

Puncte GMO nu se pot cumpara pe bani pe linkmania, pentru ca acesta este un server sponsorizat de RDS, pentru utilizatorii rds, nu pentru a face bani din ea.

e bine fara puncte GMO

Posted

Si ce faci cu 30 de puncte intr-o luna, BrotherHod? Joci o luna ca sa nu faci nimic? Sau, mai rau, joci 4 luni ca sa primesti in plus timp de 24 de ore xp mai mult?

Chiar nu inteleg de ce naiba e asa de greu sa se implementeze intr-un fel punctele gmo.

La bc, la ds, la ORICE, numai sa se foloseasca 8-|.

Vezi tu ...ma refer la toti , majoritatea care ne cunoastem de la inceput suntem full ...eu ma exlud ca nu sunt full :D ...vreau sa le dau o sansa la ce-i mici sa ajunga si ei full mai rpd ...sa vad si alte charactere care nu cunosc sa aiba full stat ...

Pe orice servar punctele se adauga contra cost ....dar haidetzi sa gasim o solutie sa fie bagate si aici fara plata , totusi suntem sponsorizati de RDS, si de ce sa nu profitam de ele daca totusi sunt ...nu ?

IgnitionMG ....sa mai discutat problema punctelor ...parerea mea e ca daca s-ar da drumu la puncte cu timpul nu ar mai fi populatie pe servar..deja a inceput ....ce-i full intra foarte putzin si unii doar la CS ....unii din ei din SM care al au full vor sa-si faca BK sau DL .....sunt multe feluri cum sa se bage puncte GMO ..dar haidetzi sa gasim o solutie sa profitam de punctele alea .... :tiphat:

Posted

Nu noi trebuie sa gasim o solutie.... ci cei care au grija de sv ..... noi doar propunem acest lucru ..... adminii gasesc solutia ..... cum am jucat mu pana acum fara pcte GMO eu zic ca putem juca si de acum incolo (nu ca nu as vrea sa primesc si eu pcte ) ......

Posted

Punctele GMO au fost adaugate pe GlobalMU pentru bani.

Puncte GMO nu se pot cumpara pe bani pe linkmania, pentru ca acesta este un server sponsorizat de RDS, pentru utilizatorii rds, nu pentru a face bani din ea.

e bine fara puncte GMO

Nu e o regula cu punctele GMO. Nu mai spune asta fara sa stii. Sunt o gramada de servere unde faci puncte GMO (PC points) din mobi.

Pe servere se platesc seturile F.O.

Posted

Nu e o regula cu punctele GMO. Nu mai spune asta fara sa stii. Sunt o gramada de servere unde faci puncte GMO (PC points) din mobi.

Pe servere se platesc seturile F.O.

Ai dreptate, multi dintre noi au jucat si pe alte servare si au vazut cum sta treaba cu punctele GMO , unele le cumperi altele le obtii usor ...la seturi nu mai vb ..sunt unele servare care le poti cumpara la full option ....eu ma refer doar la punctele GMO ...pacat de ele a trecut 1 an ...eu cred ca s-ar schimba servarul putzin daca s-ar da drumu la puncte...plus de asta ar creste putzin mai rpd si celelalte charactere sa zic asa ....care nu sunt full si isi doresc sa participe si ei la cs-uri sa faca dueluri cu aia mari si ce-i care nu mai au timp sa stea pe servar cum stateau inainte ( aici ma refer si la mine).

:tiphat:

Posted

Ai dreptate, multi dintre noi au jucat si pe alte servare si au vazut cum sta treaba cu punctele GMO , unele le cumperi altele le obtii usor ...la seturi nu mai vb ..sunt unele servare care le poti cumpara la full option ....eu ma refer doar la punctele GMO ...pacat de ele a trecut 1 an ...eu cred ca s-ar schimba servarul putzin daca s-ar da drumu la puncte...plus de asta ar creste putzin mai rpd si celelalte charactere sa zic asa ....care nu sunt full si isi doresc sa participe si ei la cs-uri sa faca dueluri cu aia mari si ce-i care nu mai au timp sa stea pe servar cum stateau inainte ( aici ma refer si la mine).

Ma crezi ca multi nici nu stiu de punctele GMO ....... mai ales cei care abia se apuca si au jucat pe .97d si trec dirrect la s2 .....

Posted

Ma crezi ca multi nici nu stiu de punctele GMO ....... mai ales cei care abia se apuca si au jucat pe .97d si trec dirrect la s2 .....

...pai e foarte simplu ..se va deschide un topic cu si despre GMO PowerUp Shop si acolo vor fi toate detaliile ...

Posted

ar fi o ideie buna ,sa dea 1 data la 30zile cate 100puncte ,dar cum nu se vrea ca jucatori sa se distreze,

creasca sau sa aibe iteme bune usor nu se va da nimic :naughty: si asa se va arde hardu din nou (rrdb)

si cei care joaca ONLINE 2/4ore pe zi o sa ramana tot cu 3/13rruri.

Posted

ar fi o ideie buna ,sa dea 1 data la 30zile cate 100puncte ,dar cum nu se vrea ca jucatori sa se distreze,

creasca sau sa aibe iteme bune usor nu se va da nimic :naughty: si asa se va arde hardu din nou (rrdb)

si cei care joaca ONLINE 2/4ore pe zi o sa ramana tot cu 3/13rruri.

Si ce daca vor ramane cu putine reseturi? Orice ai juca pe un server oficial sau privat low rate care se respecta cat de cat nu iti va da mura-n gura totul, anumite realizari pot fi atinse doar prin gaming intens. La fel cum in viata, pentru ca o societate sa functioneze nu are nevoie ca toti oamenii sa aiba averi de peste 2 milioane de euro, la fel si in joc nu este necesar ca orice jucator sa atinga full stats. Totodata jocul acesta poate sa insemne mai mult decat a face lvl 400, a da reset si a relua procesul.

Posted

Lumea spune ca atunci cand toti au full stats e cel mai frumos. Tinand cont ca toti cei care au deja full incep sa se plictiseasca, nu ar fi rau sa ii ajungem putin mai repede din urma. In legatura cu ceea ce spui tu redemption, stie toata lumea ca nu se sta in acest joc pentru reset`uri si alte porcarii, daca nu ar fi functia ENTER prin care sa comunici, ar fi pustii serverele de MU (mai ales linkmania).

@Brotherhod eu nu inteleg pentru ce mai ai deschis inca un thread, daca doresti sa schimbi ceva pe serverul linkmania, tematica sugestiei tale trebuie sa contina ridicarea nivelului de dificultate, nicidecum un mic avantaj pentru jucatorii intarziati.

Posted

Lumea spune ca atunci cand toti au full stats e cel mai frumos. Tinand cont ca toti cei care au deja full incep sa se plictiseasca, nu ar fi rau sa ii ajungem putin mai repede din urma. In legatura cu ceea ce spui tu redemption, stie toata lumea ca nu se sta in acest joc pentru reset`uri si alte porcarii, daca nu ar fi functia ENTER prin care sa comunici, ar fi pustii serverele de MU (mai ales linkmania).

@Brotherhod eu nu inteleg pentru ce mai ai deschis inca un thread, daca doresti sa schimbi ceva pe serverul linkmania, tematica sugestiei tale trebuie sa contina ridicarea nivelului de dificultate, nicidecum un mic avantaj pentru jucatorii intarziati.

Are dreptate,,necaz" jocul nu trebe facut mai usoara decat este,trebe ridicat nivelul de dificultate.Eu primul rr l-am dat dupa 3 luni,acuma dc cnv are cunostinte da primul rr in 3-5 zile.Caracterele care au full status au muncit cu greu.

Sunt contra optineri punctelori GMO

Posted

@Redemption ..ai dreptate ceea ce spui acolo dar nu crezi ca ar atrage putzin lumea care mai intra f rar pe servar daca se da drumu la puncte ? ...Este un servar care se respecta ...pe alte servare se plateste pt a primi punctele ..cum linkmania nu face lucrul asta se pot da gratis ...ar atrage lumea ....si in al doilea rand 1 punct pe zi nu cred ca e o avere ...de ce sa nu profitam de optiunea aia daca tot este ...

@Dumnezeu cred ca ar fi interesant 1 punct pe zi ...nu e mult ...

@razna, ma refer la faptul ca avem posibilitatea sa ne folosim si de punctele GMO ..dar momentan sunt blocat ...stiu ca servarul se respecta pt ca are xp-ul mic si multe alte chestii majoritatea iubesc asta ..insa ce s-ar intampla daca s-ar da drumu ..crezi ca toti ar face full ? ...eu nu cred ...

@@la urmatorul rr db promit ca voi deschide un topic sa se injumatatzeasca xp-ul ...

@fulmine ..e treaba ta daca ai dat primul rr in 3 luni ....dar asta nu inseamna ca daca avem punctele GMO neaparat crestem mai rpd ....tot in 3 luni dai un rr daca nu stii sa-l dai ..exact cum ai spus si tu ...

Nu neaparat daca se da drumu la punctele GMO , cumparam optiunea pt a creste mai rpd ...

Posted

Si ce daca vor ramane cu putine reseturi? Orice ai juca pe un server oficial sau privat low rate care se respecta cat de cat nu iti va da mura-n gura totul, anumite realizari pot fi atinse doar prin gaming intens. La fel cum in viata, pentru ca o societate sa functioneze nu are nevoie ca toti oamenii sa aiba averi de peste 2 milioane de euro, la fel si in joc nu este necesar ca orice jucator sa atinga full stats. Totodata jocul acesta poate sa insemne mai mult decat a face lvl 400, a da reset si a relua procesul.

pai ai dreptate dar ai uitat ceva ,jocurile online sunt pentru distractie,bine inteles ca linkmania are si jucatori care isi traiesc viata reala non stop in fata pcului.

in fine cum spui tu linkmania e un servar respectabil nu se coboaraca la sugestiile unor jucatori de 2 lei

Posted

@Th3gAm3_SM din cate tzin eu minte ..din chaos card poate pica iteme de lvl 380 ...dar nu va aproba chestia asta chiar daca dau drumu la puncte.....nu ar fi corect fatza de ce-i care detzin castelul :whistle: ......in schimb sunt multe alte chestii interesante daca se activeaza punctele... :hello:

Posted

e activa optiunea, dar nimeni nu are suficiente puncte GMO ca sa cumpere cardul.

Din chaos card iti poate iesi orice, de la un apple incepand pana la un item full opotion :nanana:

Posted

Eu as sugera sa se poata cumpara cu JWL/SIGN/POH etc...

de ex :

2 Soul = 1 punct

1 Bless = 1 punct

1 Jol = 2 puncte

5 sign = 1 punct

1 poh = 40 de puncte

etc..

asta daca se adauga cu usurinta puncte / user.

Posted

de ex :

2 Soul = 1 punct

1 Bless = 1 punct

1 Jol = 2 puncte

5 sign = 1 punct

1 poh = 40 de puncte

etc..

nu prea se adauga..numa dragosh le poate baga ...

nu se poate face iar scheletul ala si o rena = 2 pcte..sau ceva de genu..

Posted

de ex :

2 Soul = 1 punct

1 Bless = 1 punct

1 Jol = 2 puncte

5 sign = 1 punct

1 poh = 40 de puncte

etc..

poh si life se fac mai repede ca bles nu sunt aranjate bine cum spui tu acolo..

2 Soul = 5 punct

1 Bless = 10 punct

1 Jol = 1 puncte

5 sign = 1 punct

1 poh = 30 de puncte

ca sa fim corecti..daca e..parerea mea..

Guest tekmanstar
Posted

poh si life se fac mai repede ca bles nu sunt aranjate bine cum spui tu acolo..

2 Soul = 5 punct

1 Bless = 10 punct

1 Jol = 1 puncte

5 sign = 1 punct

1 poh = 30 de puncte

ca sa fim corecti..daca e..parerea mea..

Ce vise aveti ... nu se dau pct GMO asa usor deskizand un topic :angry1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...