frankie Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Dk ati putea sa plecati din tara si sa traiti altundeva, in orice tara, ati pleca sau ati ramane aici cu prietenii vostrii si familia voastra, eu unul as ramane...voi ce ziceti?
Jayzzz Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Eu ash pleca cat mai repede de aici, cu conditia: sa stiu limba tarii respective...
Savag3 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Ash ramane in tara daca ash avea un salariu decent cu care pot trai...viata e mult mai grea in alta parte...chiar daca multi zic ca nu e asa...
LuCiFeR Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 As pleca in Germania cat ai zice "headshot" .....as lasa totul in urma , fara remuscari
rhazek Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Oriunde, deci de-abia astept...Oricum, fie acu fie peste 10 ani, dar de plecat tot plec
quicKsh00T Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 As pleca in Germania sau in Canada Ma rog daca fac bani si aici raman
PrinceOfPersia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Daca ar fi sa plec, As pleca in America ,cu compu in Bagaj !
Sesshomaru Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Momentan terima-ti tema pentru scoala, pune-l pe Riddik la treaba si dupa gandeste-te la America!
quicKsh00T Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Voi aveti teme nu stiti sa copiati din clasa
frankie Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 uau ce hotarati sunteti...io nu as pleca de langa prieteni si fam doar pt putin timp...n-as pleca nici pt un salariu decent in alta tara, mai bine roman la casa mea, decat englez departe de fam prieteni si casa , acum fiecare cu parerea si dorinta lui...vad ca stiti unde sa va duceti, dar nu vazui pe nici unu sa plece in China sau Japonia ..
{JM}Alex Lifetaker Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hmm... as pleca... sa fac bani... oricum viata din RO nu e viata... iar nivelul de cultura a populatiei e ... vai de el... cu tzigani si manelisti tampitzi... As pleca in America
DarkBringer Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 depinde daca ai pleca pentru bani sau doar ca sa colinzi pe acolo
frankie Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Oricum si in america si alte tari o sa gasiti tampiti, tigani(prob veniti de la noi), si alti ratati , dar oricum , in nici un caz ca la noi, acum depinde si unde o sa stati, dk stati in new york , in nush ce cartier rau famat, plin de negrii cu arme, atunci ati dat de belea, dar dk stati intr-un cartier frumos si linistit, faceti bani, e bine, poate ca o sa va faceti si case pe acolo, sa ma tineti minte si sa ma luati si pe mine in vizita ok
R3ap3R Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 as pleca in orice tara, oricum mai gasesc pe acolo niste romanasi sau tigani cu care sa vorbesc in romana
z3t[u] Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 As pleca cu prima ocazie......fara ganduri ...las tot si plec....
BlueEnergy Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Eu unul am lasat prietenii si familia si am plecat pentru prietena! Nu regret si nici nu am sa regret vreodata ca am facut asta... am alte regrete insa astea sunt chestiuni mai personale!
mazen Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 viatza nu se rezuma doar la bani si alte prostii la care unii dintre voi va ganditi toata ziua eu sunt considerat strain peste tot, dar tot in Romania as ramane in germania si japonia m-as duce in vizita (nu mai mult de 1 luna)
SW Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 A mai fost un thread cam in acelasi gen facut.As ramane.
frankie Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 A mai fost un thread cam in acelasi gen facut.As ramane. atunci imi cer scuze pt ca am deschis altul, dar nu cred ca l-as i gasit si cu search, poate asa in vreo 2-3 ore.. , ma scuzati din nou ...
±RA±LionHeart Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Nu e vorba de bani, sigur, intotdeauna ne vom simti acasa, aici in Romania, cu partile ei bune, si cu partile ei rele, pe cand in strainatate cu siguranta ne-am bucura de mai mult succes. Si totusi aici e un paradox: aici, in Romania (unde fiecare locuitor invata mai mult de dublu fata de cum invata un american obisnuit), sunt totusi atat de multi tampiti (nu dau exemple de "Adi the Wonder Kid", sau altii). Ciudat, nu ? Si in timp ce Romania de-abia se taraste sa rezolve cate-o problema (respect PSD, ne-ati aranjat tara), Americanii (vecinii nostrii mancatori de hamburgeri de peste ocean), care sunt de doua ori mai prosti decat noi, pot rezolva orice problema dintr-un simplu: *Click* Apare domnu cimpanzeu (G.W. Tufis), a carui inteligenta nu trebuie contestata (vedeti Razboiul din Irak, gestionarea uraganelor, si renumitele faze cand a fost surprins citind carti invers, uitandu-se printr-un binoclu astupat, etc...), zice un discurs de genul ("It's our fault", mai baga un "God Bless America", si gata, Mister Prezident e iarasi idolizat. Si aici se mai deschide o discutie, dar nu e cazul pentru ea acum... Cine conduce cu adevarat the USA ? E clar ca un om care de-abia a evoluat din stadiul de maimuta si are iq-ul unui curcan nu poate conduce asa o tara, si ca e o simpla marioneta pentru altii. Intrebarea e, cine sunt acei altii... ? Revenind, as alege Romania (cel putin pana termin liceul, sa speram ca si facultatea), dupa care sincer, nu stiu... Totusi n-as vrea (si sunt sigur ca nici unul dintre cei ce m-au inteles pana acum n-ar vrea pentru ei) sa-mi pierd toata munca, toate studiile (care sa speram, le voi acumula cu timpul), pur si simplu sa ascult diversi indivizi, sa schimb priviri reci cu tiganii de pe strada si sa vad in RATB aceeasi figura decimata a unei batrane, care desi are sistemul intors impotriva ei, tot incearca cu disperare sa supravietuiasca. Sper cu timpul ceva sa se schimbe, si sa ne mandrim din nou cu Romania noastra, sa fim noi cei care radem de americani. Si totusi trebuie sa fim constienti ca tot ce am scris mai sus sunt doar vise. Asta e pedeapsa finala pentru tot ce am facut noi. Rezolvarea nu se afla pe pamant. Pur si simplu iesiti afara, si priviti soarele, veti intelege.
Jorjel Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 sunt putini cei care au ocazia sa plece si refuza
- Bleah - Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 in momentul de fatza as plek (cu un prieten dupa mine )