Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

_Lexa_

Ouuuuuuucheeeeeeeeeeeiiii!

Recommended Posts

Posted

Referitor la decizia in cazul lui Catarau: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=372950 .

Autopick on apare si cand doar culege zen. Cred ca ai glumit cand ai dat verdictul ala, ija, nu :)?

Sper ca nu se inchide topicul si se lasa deschis pentru a se purta o discutie (mai ales dupa explicatia lui Redemption, ca nu e voie cu 2 conturi pe acelasi pc. Pai, scuza-ma... care e diferenta intre cineva care se logheaza de pe 2 pc-uri si cineva care se logheaza cu 2 conturi de pe acelasi pc?).

Guest bogdan87
Posted

Referitor la decizia in cazul lui Catarau: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=372950 .

Autopick on apare si cand doar culege zen. Cred ca ai glumit cand ai dat verdictul ala, ija, nu :)?

Sper ca nu se inchide topicul si se lasa deschis pentru a se purta o discutie (mai ales dupa explicatia lui Redemption, ca nu e voie cu 2 conturi pe acelasi pc. Pai, scuza-ma... care e diferenta intre cineva care se logheaza de pe 2 pc-uri si cineva care se logheaza cu 2 conturi de pe acelasi pc?).

ma uit in fiecare zi la plangeri si incep sa cred ca moderatori dau ss din orice motiv

clikerul elite am inteles ca poti sa il folosesti numai sa nu fi afk

dupa cum se vede aici Catarau nu a fost prins de nici un admin

atunci de ce ati dat ss? :tiphat:

Posted

ma uit in fiecare zi la plangeri si incep sa cred ca moderatori dau ss din orice motiv

clikerul elite am inteles ca poti sa il folosesti numai sa nu fi afk

dupa cum se vede aici Catarau nu a fost prins de nici un admin

atunci de ce ati dat ss? :tiphat:

Nu stii bine. Nu ai voie sa-l folosesti nici on. E interzisa folosirea de programe ce iti schimba coordonatele, indiferent de esti afk sau on.

Autopick-ul ala on vazut la Catarau e acelasi cu functia pick prin apasarea tastei SPACE.

Si, cam asa e, a luat ss gratis, fara sa fie prins :).

Posted

Nu neaparat tot cliker-ul Elite este problema ci aceste functii:

Pentru meet player nu se va da suspend.

Daca apare Autopick on nu am nevoie de nimic mai mult pentru ca acea persoana sa primeasca suspend, se poate scoate din setarile acestui clicker functia autopick de tot...asta daca nu cumva vrei sa o folosesti.

Lexa si de ce el nu folosea SPACE? De ce folosea Autopick? Nu este primul care ia suspend pentru pozele puse de el si nici ultimul.

Bubu, da se da suspend daca in pozele tale vad ca cineva injura un admin. (sau chair tu).

Posted

Nu neaparat tot cliker-ul Elite este problema ci aceste functii:

Pentru meet player nu se va da suspend.

Daca apare Autopick on nu am nevoie de nimic mai mult pentru ca acea persoana sa primeasca suspend, se poate scoate din setarile acestui clicker functia autopick de tot...asta daca nu cumva vrei sa o folosesti.

Lexa si de ce el nu folosea SPACE? De ce folosea Autopick? Nu este primul care ia suspend pentru pozele puse de el si nici ultimul.

Bubu, da se da suspend daca in pozele tale vad ca cineva injura un admin. (sau chair tu).

Pune clicker-ul in joc sa-ti adune zen (adica folosind tasta SPACE), fara move si vezi cum iti apare autopick.

Posted

Asa si asta nu e bot? ca strange singur zen?

Si daca pun o masina de cusut la viteza mica pe tasta SPACE ma acuzi de folosire de bot?

Posted

Nu am de unde sa stiu ca tu folosesti masina de cusut sau pisica apasa Space. In schimb in poza lui apare Autopick On.

Nu ai inteles :). E vorba de faptul ca folosirea tastei SPACE nu e aceeasi cu miscarea de coordonate.

Posted

Autopick on este autopick on, ca strange bless sign sau zen putin conteaza.

Da, dar e acelasi lucru daca pui ceva ce nu tine de pc sa faca la fel.

In schimb, schimbarea de coordonate nu ai cu ce sa o asemeni.

Pentru un lucru absolut banal se da 40 de zile.

Posted

in loc sa se caute o metoda de a se stopa clicker-ul direct din launcher/server, voi impartiti suspenduri in stanga si in dreapta aiurea. in loc sa atrageti player-ii pe server, voi nu faceti altceva decat sa-i indeparti.

ca ia sau nu ia suspend unu sau altul nu ma incalzeste cu nimic, insa observ ca se inputineaza lumea pe server pe zi ce trece. sa speram ca e doar din cauza ca a venit vara :)

Posted

cel mai bine sa fie voie cu clikerul si gata...ca nu inteleg ce rau face ca aduna lumea jwli sau signuri si asa daca vrei sa ei un item calumea se cere 3k sign sau 100 de bles si asa lumea ce sa faca ? se risca...si aiurea la banati e juma de sv cu 40 de zile ss....cine sa mai joace ?...

Posted

Cine va obliga sa folositi acel clicker cu functia autopick activata? Nimeni, nu-l folositi si jucati linistiti.

Da boom e din cauza verii :)

IgnitionMG exact din cauza acestui clicker au sarit si preturile..cel care nu foloseste elite si sta la un pt cu unu care il foloseste (si e afk) fii sigur ca nu prinde nimic de jos.

Topic inchis, sunteti lamuriti de ce a primit Catarau suspend.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...