Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[quad]

Server off

Recommended Posts

Posted

As dori ca inchiderea servarului sa fie dupa un program bine definit. IN acest mod se va limita spamul pe forum.

Ex:

Servarul va fi off odata la 2 saptamani in ziua de luni la ora 10:00 pentru mentenanta.

Ar fi mult mai practic decat inchiderea topicelor deschise pe tema asta la aspecte tehnice, urmate de suspenduri ca asa vrea adminul .

(ca acum adminul are si moderator. "el taie el spanzura")

Cred ca orice jucator activ ar dori sa stie ca la ora x serverul se inchide si in loc sa tipe pe forum ca de ce e restart sau ca guilda x nu mai avea spoturi.

Guest Jo!nT
Posted

Eu nu sunt de acord,cel mai bine e sa dea random rr la server odata pe saptamana,daca ar spune ora si ziua cand ar fi rr la serer toata lumea ar sta on atunci si se da degeaba rr.

Posted

Eu nu sunt de acord,cel mai bine e sa dea random rr la server odata pe saptamana,daca ar spune ora si ziua cand ar fi rr la serer toata lumea ar sta on atunci si se da degeaba rr.

Din curiozitate tu dece crezi ca se da rr la sv ? Daca nu sti se da pentru ca unele caractere raman blocate sau mai repara cate un bug sau modifica ceva la sv nu ca sa faca lumea rost de spoturi sau eu mai stiu ce parere ai tu ! Deci nu se da rr degeaba chiar daca sar sti la ce ora si in ce zi ...

Posted

Serverul se va opri doar cand este nevoie si nu dupa un program bine definit.

Respectivul care a luat astazi suspend pe forum a batut apropo-uri ca noi am dat restart la server ca guilda X sau Y sa-si ia spot, sunt acuzatii total aberante si nefondate.

Cel mult cand se inchide serverul pe un timp mai indelungat se va anunta acest lucru si eventual timpul cu aproximatie.

IgnitionMG nu a existat niciodata un topic care sa anunte ca se de restart la server... Pe Season 1 a fost unul in care anuntam durata restart-ului si atat dar rr se dadea tot neanuntat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...