Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

razvan77

server down

Recommended Posts

Posted

Iar nau HH spoturi in k7? si arena? ce mai vreti sa vi le dam gratis.... a facut craks pk ca sa luati spoturi se da restart ca sa luati spoturi .... incep sa cred ca HH da bani pentru a sta sv on si chiar si atunci nu sar face atatea favoruri ggggggg

Posted

Iar nau HH spoturi in k7? si arena? ce mai vreti sa vi le dam gratis.... a facut craks pk ca sa luati spoturi se da restart ca sa luati spoturi .... incep sa cred ca HH da bani pentru a sta sv on si chiar si atunci nu sar face atatea favoruri ggggggg

presupun k esti unu din honey :-j

Posted

Guvernul e vinovat

Jos guvernul

Sa speram ca se face ceva, nu doar un restart la server. Calm, revine imediat; pauza de-o :beer:

Posted

You`re sick, hombre...

Restart-urile astea de server incep sa semene a mica bataie de joc (voluntara sau nu, nu ma intereseaza).

Multi isi pierd timpul sa tina de un spot ca apoi server-ul sa fie down pe un timp necunoscut.

Posted

You`re sick, hombre...

Restart-urile astea de server incep sa semene a mica bataie de joc (voluntara sau nu, nu ma intereseaza).

Multi isi pierd timpul sa tina de un spot ca apoi server-ul sa fie down pe un timp necunoscut.

pentru asta cred ca sunt facute...ca sa nu tina o alianata un spot 3-4 saptamani cum se intampla pe 97d

Posted

pentru asta cred ca sunt facute...ca sa nu tina o alianata un spot 3-4 saptamani cum se intampla pe 97d

Tu stii ce vorbesti :)? Pe 97d se pierdea un spot de infinit ori mai repede prin disconnect, vanatoare.

Posted

bravo lor asta nu inseamna ca trebuie rr la servar ca sa piarda spotu :tiphat: oameni care tin de spot :tiphat:

Posted

Server on, initiatorul pentru aberatiile lui 10 zile pauza pe forum.

Terminati cu prostiile astea de genul " Se da rr la server pentru ally X sau Y sau a crapat ca sa ramana CS la Z sau W".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...