Jump to content
Random Hero

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si una de argint la Olimpiada Internationala de Biologie

Recommended Posts

Posted

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si una de argint la Olimpiada Internationala de Biologie de la Changwon - Coreea de Sud, la care au participat peste 200 de concurenti din 58 de tari, a anuntat, duminica, Ministerul Educatiei.

Paula Enache, de la Colegiul National "Ion C. Bratianu" din Pitesti, a castigat medalia de aur, iar Mihaela Georgescu, de la Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti, pe cea de argint, se arata intr-un comunicat de duminica al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Din lotul olimpic de biologie al Romaniei care a participat la editia XXI a Olimpiadei Internationale de Biologie, desfasurata in perioada 10-18 iulie, la Changwon, au mai facut parte Alina Sacarescu, de la Colegiul National "Emil Racovita" din Iasi si Emilia Georgiana Pascu, de la Colegiul National "Carol I" din Craiova.

La Olimpiada Internationala de Biologie din Coreea de Sud au participat 233 de concurenti din 58 de tari. Elevii romani vor reveni in tara in noaptea de duminica spre luni, pe Aeroportul International "Henri Coanda".

sursa: mediafax

Alte minti luminate care vor parasi tara cand vor avea ocazia...

Posted

Nu e de mirare avand in vedere nivelul de invatamant din tara noastra fata de cel din alte tari si totusi tot noi ajungem" aia prosti".

Posted

Nu e de mirare avand in vedere nivelul de invatamant din tara noastra fata de cel din alte tari si totusi tot noi ajungem" aia prosti".

de ce in fiecare post care il faceti trebuie sa spuneti ca romania este o tara de rahat ? ca suntem toti retardati , handicapati si altele ... se vede ca nu ati iesit din casa :)

sunt mult lucruri proaste in romania dar sunt si foarte multe bune .. nu mai ascultati tot ce zice la televizor :)

@ felicitari celor 4 si cei care nu au castigat nimic :)

Posted

de ce in fiecare post care il faceti trebuie sa spuneti ca romania este o tara de rahat ? ca suntem toti retardati , handicapati si altele ... se vede ca nu ati iesit din casa :)

sunt mult lucruri proaste in romania dar sunt si foarte multe bune .. nu mai ascultati tot ce zice la televizor :)

bine ca suntem experti in fizica, mecanica, electronica, medicina, alea alea ... si avem trenuri vechi de 40 de ani care abia merg si alea vai de ele si spitale praf sa nu mai zic de autostrazile si drumurile :)) ahaha

hai bafta expertilor :D

Posted

bine ca suntem experti in fizica, mecanica, electronica, medicina, alea alea ... si avem trenuri vechi de 40 de ani care abia merg si alea vai de ele si spitale praf sa nu mai zic de autostrazile si drumurile :)) ahaha

hai bafta expertilor :D

Situatia e exact cea pe care am ilustrat-o eu in comentariul atasat stirii. Suntem experti in nu stiu cate domenii, dar suntem expertii altora, de fapt ei sunt expertii altora...

Cristi, tocmai pentru ca iesim din casa spunem ca Romania e cum e. Care sunt lucrurile bune?

Posted

ha?Ce spui ca nu prea vad bine?Inca nu ti`ai dat seama unde traim,de cine suntem condusi?Inca nu ti`ai dat seama ca tara asta nu ne ofera un viitor?Inca nu ti`ai dat seama ce diferenta este intre noi si alte tari din Europa si nu numai?Inseamna ca tu esti cel care nu prea ai iesit din casa.

Posted

asta nu e nimic, romania e cunoscuta in lume pentru locurile bune pe care elevii le ocupa la diferite olimpiade internationale

ca sa nu ziceti ca vorbesc prostii, uitati-va cati medaliati a avut liceul Tudor Vianu din bucuresti in ultimii ani http://vianu.lbi.ro/olimpiade_internationale.php

si nu-i mai sariti in cap lui cristi, mentalitatea lui e buna...chiar daca din punctu meu de vedere, si probabil al mai multora, n-are dreptate...o mentalitate ca a lui va ajuta mai mult in viata

Posted

Si pruncii aia tzuce-i Dzo unde or invatat de or luat medaliile alea ? In Congo ??

Toti stiti doar sa va plangeti de Romania , da nici unu din voi nu face nimic sa le mearga bine, voi credeti ca in afara toate cresc pe garduri. Dapoi abia ati iesit din orasul vostru..

Singurul lucru pt. care as pleca din tara asta e ca m-am saturat de atatia frustrati care nu stiu decat sa se planga de ea..., care sincer e una din putinele din lume care ofera absolut orice ai nevoie din punct de vedere geografic.

una e sa fii condus de niste loviti, alta e sa stii sa te descurci singur, si CREDE-MA NU E DELOC GREU, TREBUIE DOAR SA PUI MANA SI SA MUNCESTI PUTIN

Guest spanky
Posted

cristi se refera la faptul ca voi desi majoritatea sunteti minori (sub 18 ani) tot comentati ca e de cacat Romania, de ce spuneti asta nu stiu, voi traiti pe spinarea parintilor, nu stiu cu ce va afecteaza pe voi guvernul/taxele/starea spitalelor/drumurile si alte porcarii, pe bune acum, va dati asa importanti.

@felicitari celora care au castigat, bine ca avem minti stralucite in tara :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...