Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dumnezeu

conturile clona forum

Recommended Posts

Posted

atata timp cat respectati regulile, puteti face cate conturi vreti

dar daca luati suspend pe unul din ele si postati de pe altul cat timp suspendul celalalt e inca in vigoare, atunci vi le suspendam pe toate permanent

revoltati sunt doar cei care incalca constant regulile din cate vad, nici nu stiu de ce ar trebui sa-i ascultam pe cei din categoria asta

e o regula de bun simt care cere bun simt si din partea voastra

plangerile pt suspenduri pe forum se pot face la topicul de plangeri la adresa moderatorilor (in intreg forumul de sugestii, probleme si comentarii se poate posta fara cont)

@bunny: suspendul iti ramane doar pe contul respectiv, daca nu postezi si de pe altul. daca postezi si de pe altul, atunci se suspenda permanent toate clonele in afara de contul principal. contul principal e considerat primul cont creat (daca sunt mai multe conturi create in aceeasi zi, atunci e contul cu cele mai multe posturi sau ramane la latitudinea moderatorului care acorda suspendurile). in cazul in care suspendul initial nu e luat pe contul principal, ci pe o clona, atunci suspendul se muta pe contul principal si se suspenda clona permanent. in unele cazuri mai grave, se pot suspenda toate conturile permanent, inclusiv cel principal.

deci repet, puteti avea cate conturi doriti, atata timp cat nu postati de pe nici unul din conturile create atunci cand primiti suspend pe unul din ele. odata ce ati postat de pe un cont, avand suspend pe un altul, toate conturile in afara de unul vor fi suspendate permanent.

Guest Revolutia2010
Posted

Si daca ma doare`n p*** de conturi ce imi faceti? v-am demonstrat ca nici nu trebe sa imi fac cont sa ii dau m*** lui reDEMENTIA, iar daca tot m-am chinuit sa imi fac cont, ii dau m*** chiar unde modereaza el. Imi pare rau de restu moderatorilor, dar cat l******* de Kalcelor si m****** de reDEMENTIA am sa le iau neamul in p*** cand mi se scoala mine, nu are cine sa ma impiedice

editat

Posted

si ce-ai rezolvat? te simti mai implinit acuma? asta faci tu in timpul liber? fa ceva mai constructiv mai bine.

daca ai ceva de impartit cu respectivii, de ce nu te intalnesti undeva cu ei si discutati ca oamenii sanatosi la cap? in loc sa-i injuri pe aici si sa obligi pe toata lumea sa-ti citeasca frustrarile, mai bine ai face asa...

Guest Revolutia2010_1
Posted

Pai Sensini, crezi ca accepta ? la kancelot i-am zis, hai ne intalnim fata in fata... crezi ca are curaj...

Guest bogdan87
Posted

Voi nu intelegeti un lucru: aceasta regula nu a fost conceputa de catre moderatorii de la Mu Online, ci se aplica pe toate sectiunile forumului, noi doar o vom aplica. Prin urmare orice discutie pe marginea acestui subiect in sectiunea Mu Online nu va ajunge la niciun rezultat (constand in schimbarea regulii, precum doriti unii dintre voi). Adresati-va unui moderator global, cu argumente, eventual postati in topicul de Sugestii.

o sa ajungeti sa jucati numai voi moderatori si admini pe linkamania chiar asa e greu sa intelegeti

ca noi nu vrem asa ceva motive sunt desutule .

da sunt deacord sa se dea ss pe toate conturile de pe forum respectivului individ care injura ca la usa cortului dar cand u esti acuzat ca esti neimplicat intr-o plangere si iei ss nu sunt deloc deacord ca

sa imi banati si celalante conturi :naughty:

Posted

bogdan87 mai citeste inca o data ce-am scris si ai sa vezi ca nu iei ss pe toate conturile atata timp cat respecti suspendul si nu mai postezi de pe niciun cont cat timp ai suspend pe unul din ele

Guest rtbgertbrb
Posted

New User... ce poti sa-mi faci? dai ban pe tot Bucurestiul?

uite, poftim atitudine de moderator:

Da, e forum de gaming, dar asta nu scuza lipsa cunoasterii unor reguli de baza ale limbii romane. Totodata acest forum are anumite reguli si recomandari, pe care daca te-ai fi obosit sa le citesti, ti-ai fi dat seama ca sunt necesare pentru a asigura o buna comunicare intre cei care il utilizeaza.

[MihaiShadow], iti sugerez sa nu mai corectezi pe altii cand chiar tu ai probleme la acest capitol.

Topic inchis, iar daca il vei reface in aceeasi maniera, voi recurge la suspend pe forum.

fiecare scrie si vorbeste asa cum stie, parerea mea. Daca nu a inteles undeva poate sa intrebe nu sa inchida topicul cu un astfel de raspuns. si nu este singurul caz in care Kalcelot si reDEMENTIA nu isi mai vad de lungul nasului

Posted

nu, doar iti suspend contul. imi ia 30 de secunde.

o spui de parca ai descoperit america sau mi-ai taiat salariul cu 25%. asa mare satisfactie ai :))

ai nevoie de un hobby, ceva sa-ti ocupi timpul liber, ca vad ca te plictisesti enorm.

pe mine nu ma afectezi cu nimic, probabil nici pe ceilalti moderatori. e doar un forum.

eu fac apel la bun simt si inca mai sper, dar cred ca va trebui sa ma resemnez.

sa scrii in romaneste, corect ca sa te inteleaga toata lumea e iarasi o chestie de bun simt

Guest bogdan87
Posted

bogdan87 mai citeste inca o data ce-am scris si ai sa vezi ca nu iei ss pe toate conturile atata timp cat respecti suspendul si nu mai postezi de pe niciun cont cat timp ai suspend pe unul din ele

my frend sa iti explic si tie sau sa iti desenez

bun am luat ss pe forum nu conteaza motivul

dupa 2 zile de exemplu ma posteaza unu pt ks pe spot

cu ce cont intru ca sa ma apar pe forum sa pun pozele

sau astept 10 zile pana iese ss de pe forum? :violent:

faceti din ce in ce regulamentul mai greu

am vazut admini care cand fac razii si le raspunzi la afk ei continua sa intrebe

crezand ca ai boot deaici rezulta ca nu intra pt a face o razie ci o vanatoare. Sunteti impotriva playerilor

:violent:

Guest bogdan87
Posted

nu cunosc regulile de la MU, dar banuiesc ca poti foarte bine sa dai un PM unui moderator

te va lamuri Odyzzeus probabil

iti bat la pariu ca nici un moderator nu are raspunsu la ce am zis eu :whistle:

noua schema la moderatori e CLOSED aa si sa nu uitam 5 zile ss pt a 2 revaluare

sau 10 neimplicat etc

Posted

my frend sa iti explic si tie sau sa iti desenez

bun am luat ss pe forum nu conteaza motivul

dupa 2 zile de exemplu ma posteaza unu pt ks pe spot

cu ce cont intru ca sa ma apar pe forum sa pun pozele

sau astept 10 zile pana iese ss de pe forum? :violent:

faceti din ce in ce regulamentul mai greu

am vazut admini care cand fac razii si le raspunzi la afk ei continua sa intrebe

crezand ca ai boot deaici rezulta ca nu intra pt a face o razie ci o vanatoare. Sunteti impotriva playerilor

:violent:

Daca te abtii sa incalci regulile forumului nu ajungi sa iei suspend si vei putea sa te aperi daca te posteaza careva pt ks. Dar vad ca ai 90% warn pe userul asta, ceea ce ma face sa presupun ca nu prea dai doi bani pe reguli. Va fi vina ta daca iei suspend pe forum si nu vei putea posta sa te aperi.

S-a discutat mult pe marginea introducerii regulii de fata, unii au fost pro, altii nu, dar asta e istorie acum, regula e in vigoare si se aplica pe tot forumul, nu doar in sectiunea MU.

Dar, dupa cum am zis mai sus, daca veti incerca sa respectati regulile forumului, nu veti avea de a face cu aceasta regula, ca si cand nu ar exista.

Nu are rost sa continuam discutia mai departe, regula se va aplica si in aceasta sectiune la fel cum se aplica si in celelalte sectiuni, nu vom face nota discordanta.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...