Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dumnezeu

conturile clona forum

Recommended Posts

Guest bogdan87
Posted

bun sa o luam logic daca eu am luat ss pe contu de pe forum

si dupaia ma posteaza un individ pt ks pk etc cu ce cont intru sa pun pozele pe forum sa ma apar

daca u imi dai ss si la celalante conturi de pe forum? :violent:

ganditi inainte de-a face ceva

Posted

Nu e bine ce faceti ....

pai normal ca nui bine

de exemplu noi suntem 3 persoane care intram de pe acelasi ip si find prieteni toti aveam pe forum

conturi asemanatoare .

Posted

bun sa o luam logic daca eu am luat ss pe contu de pe forum

si dupaia ma posteaza un individ pt ks pk etc cu ce cont intru sa pun pozele pe forum sa ma apar

daca u imi dai ss si la celalante conturi de pe forum? :violent:

ganditi inainte de-a face ceva

Asta e si ideea. Sa conteze suspendul pe forum. Majoritatea aveati cate 3,4,5 conturi, orice suspend pe forum era relativ inutil.

Posted

Asta e si ideea. Sa conteze suspendul pe forum. Majoritatea aveati cate 3,4,5 conturi, orice suspend pe forum era relativ inutil.

corect dar ce fac cei care intra pe forum cu conturi diferite dar acelasi ip?

exemplu locuim 3 insi in aceiasi casa ,va trebui sa intram toti 3 cu acelasi nik?

Guest Cont_Nou
Posted

Cum demostrezi in situatii in care de ex. LiNU si MaryC sunt 2 contrui, si suntem 2 persoane diferite, vom lua suspend aman2 pentru ca postam de pe acelasi IP?

Posted

Cum demostrezi in situatii in care de ex. LiNU si MaryC sunt 2 contrui, si suntem 2 persoane diferite, vom lua suspend aman2 pentru ca postam de pe acelasi IP?

Sunt situatii izolate. Preferabil ar fi sa aveti grija sa nu luati suspend nici unu dintre voi, asadar nu vor fi astfel de probleme.

@IgnitionMG te-as ruga sa nu mai postezi daca nici macar n-aic citit despre ce se discuta. Spamul se pedepseste pe acest forum.

PS. O parte din voi sunteti nemultumiti doar pentru ca sunteti de obicei nemultumiti de schimbarile pe care le facem noi, stafful mu linkmania. Aceasta regula a fost introdusa in regulamentul general al forumului si este aplicata la toate sectiunile. :)

PS2. Orice forum care are cat de cat trafic, nu accepta astfel de conturi clona, nu e ceva chiar asa nou si nemaivazut. Cum altii s-au descurcat o sa va descurcati si voi.

Guest Cont_Nou
Posted

Nu zau MurDoc :blink: sa inteleg ca in toata LinkMania sunt maxim 10 astfel de personae de vorbeste ca este un caz izolat

JackDanil - Eve, Sadi - Roxy, Richer - Miha3lla => Poftim, doar 3 exemple facute pe moment doar din H0NEY, dar iti garantez ca sunt peste 30 % din linkmania in sitoatia asta

Posted

Noi sa fim sanatosi, conturi se tot fac =))

Posted

Ok, ca sa inteleg: se da suspend pe orice alt cont dar de pe Guest*Ilie poate posta? Singura diferenta e ca nu are anumite optiuni sub nickname?

That`s bullshit :)! Singura optiune pe care o puteti aplica e ban-ul pe ip dar e "discriminatoriu" (comparativ cu cei care au dinamic) si incorect fata de cei nevinovati care intra in clasa de ip filtrata pentru banarea altcuiva.

Nu aveti ce face, chiar nu inteleg de ce toata treaba asta. Atat timp cat poate posta oricum, ati vrut sa aratati o ambitie aiurea, ca vezi dom`le nu mai are ala numarul de posts si nu poate avansa in alte grupuri la titulatura sau cine stie ce altceva...

LE: si ca alta chestie, fa-ma sa inteleg treaba cu traficul MurDoc.

Eu stiu ca la trafic ce conteaza sunt urmatoarele 2 lucruri: vizitele unice ale vizitatorilor si click-urile date (cate la numar, reprezentand activitatea) de catre acestia. Ce cauta conturile clona la statistici :blink:? Alege alt motiv pe care sa-l inventezi, asta nu e bun.

Posted

ai dreptate ca ss este inutil...... dar masura asta pe care o luati consider ca nu e asa de buna ..... si degeaba spui ca aceasta decizie e comentata deorece e luata de staf-ul linkmania si orice decizie noi consideram ca nu e buna ...... atat timp cat hotarati ceva si eu cred ca este bine sunt de partea voastra ...... in acest caz sunt contra ..... cu toate ca eu am 2 conturi .... dar numai 1 il folosesc ....

Guest Rascoana2010
Posted

iceman, ce te face sa crezi ca aici nu pot sa imi bag pula in gura lui Lancelot si in a muistului de Redemption, ce faci? ...dai BAN pe tot Bucurestiul ?

iar cat vine vorba despre cont pe forum, in 2 minute se poate face lejer un cont nou si sa le iei neamul in pula tuturor care te supara chiar si in sectiunea MU.

Un moderator simplu nu poate sa dea suspend daca nu am postat in sectiundea unde modereaza el, asa ca ramane datoria unui moderator global sa stea nonstop pe forum sa verifice noile usere facute pe forum si sa le baneze in caz de clone...

Se pare ca nici nu iti mai trebe cont ca sa iti bagi pula un gura lui Kancelot si ReDEMENTIA :cool2: ce-mi place

Buei...da in stare de ebrietate (hac) ai voie sa intri pe forum ? :rofl2:

Permanent

Posted

o alta tampenie :violent: credeti ca daca ne dati ss la clone usere principale nu se pot face altele?in 10min dau 1 rr la modem si imi fac alte 10 usere si tot asa ;) =>inutila ex la dat si bogdan (garone) putin ne pasa de userele astea...cand vrem sa postam ceva facem user si tot asa.

mai aveti putin si ne dati si o sufrafata in joc in care sa ne desfasuram...100000000 de reguli :whistle:

Posted

Nu stiu cine a venit cu ideea, dar nu e stralucita deloc, trebuiau mai multe capete adunate si gandita mai bine problema, dar ma rog, fie asa cum e. Am o intrebare totusi, daca eu fac ceva anume dupa un anume user, sa zicem dupa acesta, mi se adauga suspenduri si pe celelalte usere care le am? Sau doar daca intru pe ele si postez? Caci de exemplu mie nu mi se pare normal sa mi se adauge suspenduri pe userele care majoritatea le stiti, ca doar am lucrat impreuna, iar unuia pe care abia il cunoasteti sa poata posta linistit deoarece nu stiti cine e, si daca e respectivul pe care l-ati suspendat cu ceva timp in urma. Astept raspuns, mersi.

Si de unde stie moderatorul care e contul "principal"? Eu spre exemplu postez de pe userul asta de cand l-am facut, care e principalul? Acesta sau alte 5-10 usere care le mai am? :/ Eu nu inteleg care-i telul, conturi se vor face oricum pentru orice scop.

ps: nu ma afecteaza in niciun fel regula asta, mi s-a acrit de forumul asta incat 5minute imi sunt de-ajuns pentru "portia mea zilnica". Dar totusi, sunt curios cum se procedeaza si daca vi se pare normal/util.

Guest bogdan87
Posted

in situatia de fata daca playerii nu sunt deacord nu mai insistati pe tema asta

voi moderatori alungati lumea de pe servarul asta cu reguli care mai de care dubioase

mai bn sa se faca un sondaj si sa votam fiecare :tiphat:

Posted

Discutia de aici e tardiva, regula e in vigoare de ceva vreme. Ea se aplia pe tot forumul linkmania iar sectiunea MU nu face exceptie.

Scopul regulii e ca atunci cand iei un suspend sa ispasesti acel suspend, adica sa nu mai poti posta pe acest forum. Altminteri, ce rost mai are un suspend daca poti posta de pe alte 10 usere? Cu cat veti incalca mai putin regulile forumului cu atat veti avea de-a face mai putin cu regula asta.

Posted

Doream totusi un raspuns la intrebarile adresate mai sus. As mai avea inca una, in cazul userului de pe care postez acum, cu 100%warn, daca urmeaza sa iau un suspend, cele 14 zile pentru 100% se adauga si pe celelalt user? Adica ok, iau 5 zile pentru insulte + 14 zile pentru 100% pe acest user, in total 19 zile. In caz ca postez de pe un alt user, primesc 5 sau 19 zile? 5 zile pentru ceea ce am gresit si trebuie sa suport consecintele, sau si cele 14 zile care sunt adaugate special acestui user deoarece a ajuns la 100%?

Guest bogdan87
Posted

Discutia de aici e tardiva, regula e in vigoare de ceva vreme. Ea se aplia pe tot forumul linkmania iar sectiunea MU nu face exceptie.

Scopul regulii e ca atunci cand iei un suspend sa ispasesti acel suspend, adica sa nu mai poti posta pe acest forum. Altminteri, ce rost mai are un suspend daca poti posta de pe alte 10 usere? Cu cat veti incalca mai putin regulile forumului cu atat veti avea de-a face mai putin cu regula asta.

pi bn mah omule cum am mai zis daca voi imi dati ss pe forum la un cont dupaia le banati si pe celelante

cum pot eu dupaia sa ma apar daca unu ma posteaza pt ks pk si altele sa pun pozele,

explica-mi te rog ca nu inteleg :violent:

Posted

Pai si de ce sa nu ai grija de contul tau de pe forum ca sa nu primesti suspend?

Eu pentru sectiunea Mu propuneam suspend si in joc odata ce primesti pe forum...

Guest bogdan87
Posted

Pai si de ce sa nu ai grija de contul tau de pe forum ca sa nu primesti suspend?

Eu pentru sectiunea Mu propuneam suspend si in joc odata ce primesti pe forum...

domnul ija cum sa am grija de contu meu de pe forum

cand u mi-ai dat atatea ss-uri pe forum ca cica nu eram implicat

odata ce eram pe spot apaream in print era normal ca sa ma bag

deci nu am singuranta cu grija de contului

de ce nu faceti un sondaj sa voteze lumea daca e deacord sau nu

daca peste 50 % voteaza ca e deacord sa se introduca regula

ca pana la urma playeri conteaza pe servarul asta

:whistle:

Posted

Nu zau MurDoc :blink: sa inteleg ca in toata LinkMania sunt maxim 10 astfel de personae de vorbeste ca este un caz izolat

JackDanil - Eve, Sadi - Roxy, Richer - Miha3lla => Poftim, doar 3 exemple facute pe moment doar din H0NEY, dar iti garantez ca sunt peste 30 % din linkmania in sitoatia asta

La o scurta verificare am gasit 148480 de usere inregistrate. Waw, mi-ai dat exemplu 3 si nu sunt cazuri izolate... Si 1000 de utilizatori daca sunt tot sunt o foarte mica parte.

Ok, ca sa inteleg: se da suspend pe orice alt cont dar de pe Guest*Ilie poate posta? Singura diferenta e ca nu are anumite optiuni sub nickname?

That`s bullshit :)! Singura optiune pe care o puteti aplica e ban-ul pe ip dar e "discriminatoriu" (comparativ cu cei care au dinamic) si incorect fata de cei nevinovati care intra in clasa de ip filtrata pentru banarea altcuiva.

Nu aveti ce face, chiar nu inteleg de ce toata treaba asta. Atat timp cat poate posta oricum, ati vrut sa aratati o ambitie aiurea, ca vezi dom`le nu mai are ala numarul de posts si nu poate avansa in alte grupuri la titulatura sau cine stie ce altceva...

LE: si ca alta chestie, fa-ma sa inteleg treaba cu traficul MurDoc.

Eu stiu ca la trafic ce conteaza sunt urmatoarele 2 lucruri: vizitele unice ale vizitatorilor si click-urile date (cate la numar, reprezentand activitatea) de catre acestia. Ce cauta conturile clona la statistici :blink:? Alege alt motiv pe care sa-l inventezi, asta nu e bun.

Fara definitia ta chiar nu stiam ce e ala trafic. L-am folosit ca un termen general.

Posted

Voi nu intelegeti un lucru: aceasta regula nu a fost conceputa de catre moderatorii de la Mu Online, ci se aplica pe toate sectiunile forumului, noi doar o vom aplica. Prin urmare orice discutie pe marginea acestui subiect in sectiunea Mu Online nu va ajunge la niciun rezultat (constand in schimbarea regulii, precum doriti unii dintre voi). Adresati-va unui moderator global, cu argumente, eventual postati in topicul de Sugestii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...