Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Cont_Nou

limbaj...

Recommended Posts

Guest Cont_Nou
Posted

S-ar putea face un fel de vocabulat de cuvinte in care sa stie si jucatorul de rand pentru ce se da suspend si pentru ce nu se da suspend, am vazut deja de mult timp ca acordarea unui suspend e deja o placere din partea staffului Mu LinkMania.

Asa dar, se da avertisment pentru marsh

Nu se da suspend pentru te dreq care cred ca este egal cu dute dracu

Se da suspend pentru ca`l faci pe cineva prost

Ne poate un moderator adauga pentru ce alte expresi se mai da suspend ?

P.S. inchiderea acestui topic fara a se face aceasta lista duce la impresia ca este placerea moderatorilor de a pastra in liniste acest subiect delicat si de a acorda suspenduri in functie de nick/guild

Guest bogdan87
Posted

S-ar putea face un fel de vocabulat de cuvinte in care sa stie si jucatorul de rand pentru ce se da suspend si pentru ce nu se da suspend, am vazut deja de mult timp ca acordarea unui suspend e deja o placere din partea staffului Mu LinkMania.

Asa dar, se da avertisment pentru marsh

Nu se da suspend pentru te dreq care cred ca este egal cu dute dracu

Se da suspend pentru ca`l faci pe cineva prost

Ne poate un moderator adauga pentru ce alte expresi se mai da suspend ?

P.S. inchiderea acestui topic fara a se face aceasta lista duce la impresia ca este placerea moderatorilor de a pastra in liniste acest subiect delicat si de a acorda suspenduri in functie de nick/guild

daca u il faci pe cineva prost in mod excesiv atunci iei ss

la fel si pt celalante insulte

Guest Cont_Nou
Posted

ciudat... ca unele caziri sunt chiar penibile si totusi se da suspend de un moderator si altul nu da suspend. dece nu se face un standard sa se stie pentru ce se ia suspend si pentru ce nu se ia suspend sau sa ve alegem moderatorul pentru a rezolva plangerea daca tot este aceasta diferenta de la un moderator la altul...

Guest Cont_Nou
Posted

Si daca s-ar face un strandard de suspend pentru limbaj nu cred ca ar mai fi problema "dece acolo nu s-a dat suspend si eu am luat suspend". Am cerut prea mult ? probabil pentru uni cred ca da, asa nu ar mai avea ocazia sa se joace su suspendurile...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...